Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на система за домашно кино
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 500 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на система за домашно кино

Имате нужда от услуга за монтаж на домашно кино? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в полагането и вграждането на кабели, аудио и телевизия. Цената за инсталиране на звуково и възпроизвеждащо оборудване обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: разходи за доставка, държач за телевизор, аудио интерфейс, който струва средно 15-70 евро, който ще бъде предоставен от един от нашите 20 293 майстори в категорията.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Пожар на експертите да инсталират домашен театър през Wilio
В момента живеем в момент, в който всички предположения трябва да създадат кино в собствената си къща. С Ultra HD технологии, които предлагат невероятно ясна картина, и пълен пространствен звук, който имаме наистина голямо преживяване в нашите домакинства в нашите домове. Системите за домашно театър са все по-популярни през последните години. Вълнението на такова съвършено преживяване се оказа доста заразно. Въпреки че домашното кино е достатъчно просто, за да купите, връзката и настройката е сравнително сложна. Трябва да имате прилични познания за електротехниката, за да се уверите, че всичко е свързано според ръководството на потребителя (ръчно.) В зависимост от желаната настройка, може да се наложи да инсталирате по стените на конзолата или възстановяването на електрическата инсталация, за да получите кабелите къде се нуждаете. Как да избегнем проблеми с изтеглянето на кабели? В момента се предлагат и домашно кино с безжични задни високоговорители и безжичен субуфер. Задаването на вашата система за домашна театър може да се окаже задача, пълна с опасност и нерви. Защо рискувате? Професионалистите в инсталацията на местния театър имат знания и опит, за да гарантират, че новата ви система ще бъде настроена правилно и за първи път. Запазете разочароването и днес идвате - поръчайте домакинство кино!
Какви са ползите от вътрешната театрална инсталация?
Просто това, което инсталирате домашно кино, можете да се наслаждавате на филми, тъй като те изглеждат - с телевизор с голям екран и пространствен звук, в семейната ви лична неприкосновеност и без никакви разходи и неудобства, които трябва да посетите обществено кино.
Какво ви трябва за система за домашно кино?
Прилично домашно кино започва с телевизията с висока разделителна способност (HDTV) - телевизионен формат, излъчващ формат със значително по-висока резолюция, като традиционни формати - или за проектор и пространствена звукова система 5.1 (5 високоговорителя + субуфер) или състояние-на- Art Sound Systems 7.1 (7 и повече високоговорители), звукова земя + субуфер), която ще ви позволи да създадете голяма кино атмосфера. Можете да добавите своя опит с удобни електрически сгъваеми седалки с държачи за чаши.
Как работи домашната театър работа?
Театър домакин ще провери вашата медийна стая и ще ви посъветва да използвате най-доброто място и акустиката в стаята си. Те инсталират вашия телевизор или проектор, звук и високоговорители ще се потят и ще ви покажат как да ги контролирате.
Защо да наемете професионалист за домашно кино?
Задаването на вашия дом може да бъде стресиращо, ако обикновено не работите с всички технологии. Professional ще осигури по-бърза връзка на вашите устройства, скрийте неостенените кабели и ще осигурите безпроблемната интеграция и функциониране на вашето устройство.
Колко време обикновено отнема вътрешния театър?
Инсталирането на домашно кино може да отнеме няколко часа (3 и повече), в зависимост от сложността на вашата система и това, което имате място.
Колко струва на структурата за домашно кино?
Инсталиране и създаване на разходи за домашно кино прибл. 50 €, инсталиране на телевизионен приемник за около 30 €, окабеляване и създаване на компоненти за домашно кино на клиента - 25 €.
Услуги
Какво включва местната театрална инсталация?
Вашето домашно кино може да бъде просто или усъвършенствано, според това, което избирате. Независимо дали е телевизор с голям екран и пространствени звукови високоговорители или напълно автоматизирани настройки на помещенията. Всичко е свързано със създаването на правилната атмосфера, която ще имате автентичен часовник, без да оставяте домашния комфорт.
Инсталиране на проектор
Когато избирате размера на екрана (проектор) на домашния театър, пространството за стая, в което ще бъде поставено. Независимо от добрата акустика, малък екран не осигурява желания ефект. Повечето проектори са монтирани на тавана, за да не ги заменят и да осигурят истински домашен театрален опит. Можете да изберете дали имате екран, който може да бъде скрит, когато не се използва или дори можете да използвате празната стена в стаята си за медии. Проекторите са идеалният избор за големи пространства и по-голям брой хора. Въпреки това, трябва да блокирате естествена светлина за оптимално проследяване.
Инсталиране на телевизия
Можете да изберете телевизия с висока резолюция (HDTV) във вашия домашен театър за по-лесна настройка или поради светлина и пространствени ограничения. Вашите техники монтират телевизора на стената, за да максимизирате място за помещение и освен това нямате нужда от шкафове или рафтове, за да го поставите. Те обикновено използват съществуващите точки на мощност, но ви предупреждават, ако трябва да извършите допълнителна електрическа работа за захранване на всички компоненти или инсталирайте друга антена точка. Инсталационните техники при поставяне на телевизор на стената тежи източниците на естествена светлина и отблясъци и ви съветва, какво е идеалното място, което да запази максималното ви удоволствие от проследяването. В крайна сметка те крият всички кабели чрез рязане на тунела до стената и червата (използвайте пластмасова релса, която е прикрепена към стената, производството на телевизионна стена от гипсокартон с подсветка) да не прекъсне вниманието ви.
Инсталиране на високоговорители и звук
Можете да постигнете стратегическа конфигурация, т.е. Чрез подходящо поставяне на звукови поли, високоговорители и усилватели в медийното помещение за постигане на пълен пространствен звук. Първо, централният високоговорител е монтиран (над или под телевизора, за да се основава естествено звука от посоката на изображението) и след това разполага с допълнителни високоговорители и усилватели, които осигуряват най-добрия звук. Вашият аудиовизуален експерт ще прегледа акустиката на стаята и поставянето на места за сядане, за да гарантира, че всички зрители получават оптимално акустично преживяване да гледат филми или слушане на музика.
Интелигентно (интелигентно) домашно кино
Домашна театрална автоматизация включва безпроблемна интеграция на всички технологии във вашата медийна стая, за да гледате филмите възможно най-лесно. Интегрираната автоматизация означава, че можете да контролирате всички технологии в къща с един шофьор. Например, практическа функция е подравняването на мултимедийния контрол в медийната зала. Системата може да се интегрира в интелигентна домашна система и сателитна телевизия, Netflix. Перфектната настройка на местния театър означава, че само един драйвер, който предлага богата селекция от опции за стрийминг или едновременно комуникира със защитата, регулиране на температурата или осветлението в помещението, за да се създаде правилната атмосфера. Телевизионният техник Домашно театър показва цялата интелигентна екосистема работи, така че ще можете незабавно да предавате любимите си филми.