Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на плочки
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 465 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на плочки

Имате нужда от услуга в сферата на настилки и плочки? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за заснемане, премахване на оригиналния под, изравняване на повърхността, полагане на нов под. Цената на монтажа на плочки обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: нивелиране, уплътнител, уплътнение и корнизи, предоставени от един от нашите павета 30 185 в категорията.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да търсите специалист за плочки и настилка на Wilio?
Новите плочки и настилката могат да трансформират банята, кухнята или терасата. Тази елегантна и издръжлива повърхност просто се поддържа, почиства, трайно красива и без драскотини. Според какви материали, форми и цветове на палтото, които избирате да ви запознаете с вашата уникална атмосфера и стил. Какво изпълнение избирате? Керамика, порцелан, гранит, мрамор, камък, шисти или теракота? Ключът към красив облицовка е да се намери експерт, който ще се занимава добре в техните селища. В добре направено, всяка плочка ще бъде поставена правилно и няма да има неравенство на повърхността. Удобният облицовка може да бъде в зависимост от тях, за да бъдат положени всички модели, с равномерна и най-тънка верига. Wilio ще ви помогне да намерите умел експерт, за да инсталирате плочки и плочки, които желаят да се впуснете в проекта си, когато ви подхожда.
Какви умения прави плочката?
Таперите работят с цяла гама материали като керамика, теракота, камък, стъкло, гранит и мрамор. Съкровищата на плочките обикновено включва приготвяне на повърхности и подравняване на мазилката, ако е необходимо, по-нататъшни режещи плочки за размер и форма, полагане на плочки и тяхната фуги. Много произведения на плочки, особено при реконструкция, изисква отстраняване на предишната повърхност преди започване на работата.
Какви видове работа прави Тертер?
Професионалната плочка покрива настилки и стени от плочки, плочки или плочки. Най-често накланянето на кухнята или баните, но настилката и плочките често се използват в коридорите, на тераси, гаражи, в плувни басейни или на кръщаните. Някои плочки работят и със специални материали и техники като мозайки.
Колко струва талерът?
Цената на работата ще зависи от това колко квадратни метра квадрат ще бъдат настилки или облицовки, които трябва да бъдат зададени и вида или размера на използвания материал, като например. Гранит, мрамор, керамика и други, защото някои материали са по-взискателни замърсявания, компенсират или компенсират. Цената може да повлияе и дали да се прилага клещи, нарязани ръбове, кръгли ъгли или да се прилага силиконов уплътнение. Цената на облицовката не включва цената на самата плочки и предимно лепила, маса до фуги или запечатващи силикони. Когато сравнявате офертите, препоръчваме изчисленията да съдържат същите видове и количеството на материалите, докато трябва да го доставят. Цената може да повлияе и дали е необходимо да се премахнат оригиналните плочки, независимо дали са необходими предварителни работи и че това е облицовка или трябва да дойде от по-голямо разстояние. В конвенционално ценообразуване на квадратен метър, квадратът предполага, че всички стари плочки се отстраняват и чистата и равна повърхност е готова да започне работата, така че ако не се нуждае от това в заданието ви. В допълнение, наклатите предполагат, че ще бъде квадратна или правоъгълна стая с редовни форми. Ако стаята е нестандартна и здрава, тя може да изисква по-голям материал за рязане на шивашки материал и то също ще повлияе на разходите за работа.
Имам плочки и инструменти, за да ме достави, или Tiler ще донесе своя собствена?
Плочките обикновено ще донесат всички необходими инструменти и оборудване, но плочки, плочки и други строителни материали трябва да бъдат платени след консултация с облицовката или да ви доставят. Винаги се уверете, че имате всички необходими материали. Най-добре е да се съгласите какви материали трябва да бъдат закупени, преди да потвърдите цитата на работа в облицовката.
Как да намеря добър облицовка?
На Wilio просто откривате удобен и готов специалист по настилка и плочки от заобикалящата ви среда. Просто въведете търсенето, отговорете на няколко въпроса за това каква настилка или плочки трябва да зададете и изчакайте оферти от опитни плочки.
Колко време отнема плочките?
Това зависи от материала, от необходимия подготовката и колко метра плочки или настилки ще бъдат зададени. По-малката работа може да бъде направена след няколко часа, докато по-големи проекти като премахване и инсталиране на нови плочки в кухнята и баните могат да отнемат няколко дни.
Мога ли да направя плочки?
Възможно е да се настигне банята или кухнята наистина всеки. Но за да се определи грешните плочки, изисква напълно да се демонтира цялата инсталация и да започне напълно от самото начало, често изисква да купува нови материали. Това не е само време, но и скъпо.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Напишете в заданието възможно най-много описание на това, което трябва да изпълните и до каква степен да разберете каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Какви услуги предоставят накланяне?Обслужване на облицовки
Плочки за баня Плочки за под В кухнята. Ремонт / подмяна на повредени плочки Премахване на плочки Закрепване на пуснати плочки Плочки на камината Тераса на тротоара Паспорт / Вход / стълбище Кухня Плочки за басейн Външни плочки
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
монтаж на плочки
Христо Н.
profile image
монтаж на плочки
Николай Н.
profile image
монтаж на плочки
Димитър В.
profile image
монтаж на плочки
Александър Дж.
profile image
монтаж на плочки
Димитър Г.
profile image
монтаж на плочки
Йордан С.
profile image
монтаж на плочки
Андрей З.