Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на кухни
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 641 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на кухни

Имате нужда от услуга в областта на сглобяването на кухни и мебели? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в транспортирането, подготовката на монтажа и монтажа на кухня и мебели. Цената на монтаж на кухненски шкафове, кухненски модул и уреди обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: транспортни разходи, боядисване, ВиК работи, предоставени от един от нашите 26 446 дърводелци в дадена категория.

Вижте също:Цени
Услуги
Модулна кухненска инсталация
Модулните кухни ви осигуряват последователен външен вид на вашата кухня със стандартни размери и конвертиране на шкафове, полиция и таблици, от които можете да изберете. Модулните кухни са инсталирани по-леки от конвенционалните кухни, но ако не сте изработен тип, можете да избегнете стрес и проблеми, които ще намерите професионалист, за да инсталирате кухнята на IKEA във вашия квартал.
Инсталиране на кухня
Подходящата кухня е направена, за да отговаря на вашето достъпно пространство и вашата личност. Монтажници за приспособяване на кухненски линии измерване и рязане на шкафове и пейки За точния размер, от който се нуждаете в материала по ваш избор. Инсталирането на оборудвана кухня струва повече и отнема повече време от монтажа на стандартна кухня, но настройката на дизайна си струва.
Монтаж на кухненски шкаф.
Ако искате само да замените шкафовете, производителят на кухнята може да произвежда и инсталира специфични шкафове или можете просто да наемете черпак, за да инсталирате модулните шкафове, които вече сте закупили. Производителите на кабинета ще вземат предвид съществуващия стил на вашата кухня и ще слушат вашите идеи, за да предложат идеалното решение за съхранение.
Монтаж на кухненска мивка
Замяната или инсталирането на нова кухненска мивка е една от най-сложните части на кухненската инсталация, която изисква монтажник или специализиран монтажник на кухненската мивка. Преди да инсталирате нова мивка и да докоснете растения, почиствате водните тръби и отстранете старата уплътнителна маса. Уверете се, че е правилно запечатано, за да се избегне изтичане на вода и последващо увреждане.
Често задавани въпроси
Защо си запазвате инсталацията на кухнята чрез Wilio?
Независимо дали инсталирате костюмна кухня или стандартен кухненски блок, кухненската инсталация трябва да осигури квалифициран професионалист. Не само ще проверите дали вашите шкафове са равни, но и предотвратяват възможния риск за вас и вашето семейство. Вашият доставчик на кухня може да има списък с препоръчителни инсталатори, или можете да спестите пари, без да намалявате качеството и да наемете професионалист в близост до Wilio. Можете да намерите инсталатори, които могат да инсталират всички видове кухни. Въведете безплатно търсене и да се свържете с надеждни експерти, предлагащи инсталационна кухня близо до вашия квартал за безконкурентри цени. Опитният артиса може да бъде проверен, така че да прочетете ревютата от предишните клиенти, за да сте сигурни, че инсталацията на вашата кухня е в безопасни ръце.
Колко време отнема кухнята?
Това зависи от вида на кухнята, която инсталирате. Монтажът на модулна кухня отнема по-къса от инсталирането на кухнята. Вашата кухня е водопроводчика веднага След консултация тя ще осигури оценка за това колко дълго ще продължи работата.
Какви други услуги са включени в инсталацията?
Преди да можете да използвате новата си кухня, трябва да го свържете За електричество, вода и други инженерни мрежи. Попитайте вашия монтажник дали тези услуги са включени в разходите за инсталиране или ако трябва да наемете електротехник, водопроводчик или друг експерт.
Каква е подходяща за кухнята?
Кухните имат всички форми и размери. При избора между компактни кухни, U или L-образната кухня и други кухни трябва да мислят за вашите пространствени опции, броя на хората във вашия дом и как планирате да използвате кухнята.
Имам ли нужда от кухненска кухня?
Потребителски шкафове и пейки струват повече от модулната кухненска инсталация, но може да се нуждаят, ако вашата кухня няма стандартен размер или да има специфичен стил или повърхност. Инсталирането на собствената ви кухня е по-сложна от инсталирането на стандартна кухня и изисква професионална професионална експертиза.
Необходимо ли е да разрушавате стените?
Ако планирате да реконструирате по-стара къща, можете да почувствате, че новата ви кухня е твърде затворена. За отворен външен вид, който позволява свободният въздушен поток и светлина, ще е необходимо да се отстрани вътрешната стена. Попитайте кухненската инсталация, ако предлага тази услуга или трябва да се свържете с строителя поотделно.
Колко струва кухнята струва?
Цената на кухнята може да варира значително в зависимост от сложността на инсталацията. Стандартната кухня или модулна кухненска инсталация е по-евтина от оборудваната кухня. Wilio е средната цена на инсталиране на кухнята между 80 и 585 евро.
Какво правят кухненските инсталатори?
Според техните нужди можете да наемете консултант за кухненски дизайн, който ще управлява цялата ви обновяционна кухня и да я координира с други експерти, или вие сте само най-близката стола, водопроводчик или друг лицензиран професионалист, за да инсталирате шкафове, мивки и овладяване на друг комплекс Задачи, които не искате да правите себе си.