Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на електроуреди
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 540 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на електроуреди

Имате нужда от услуга в областта на свързването на уреди? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за демонтаж на стари уреди, локализиране и фиксиране на нов уред, свързване на коминна качулка към съществуваща разпределителна система, разширяване на разпределителния отвор, подмяна на газовия кран, функционален тест и обучение, експлоатация и поддръжка. Цената за инсталиране на електрически уреди обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: извозване и екологично изхвърляне на стари уреди, предоставени от един от нашите 23 756 електротехници в категорията

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да търсим експерт за ремонт на уреди в Уилио?
Когато домашният уред отива бързо, ще разберем бързо, тъй като е много в ежедневието ни. От купчина мръсни тирета, през фризера, пълни с топене на храна, до издигаща се баня, развален уред означава проблем с удар. Независимо дали трябва да поправите разглезената перална машина, хладилник, микровълнова печка или съдомиялна машина, удобен техник може да разбере къде е възникнала грешка и ще направи всичко за развалените уреди, за да работят отново. На Wilio ще намерите професионалисти за ремонт на домакински уреди, които са готови да ви помогнат и да дойдат да направят ремонти, когато имате нужда от нея.
Какви умения възстановява потребителите?
Режанти на уреда са удобни техники, които могат да изследват уреда и да разберат причината за грешката. Тя извършва поддръжка на различни съоръжения и може да оцени колко ще струва ремонта или закупуването на резервни части. Той може да ви посъветва правилно за уреда, за да предотвратите щетите в бъдеще. Тя също така ще ви помогне с професионално инсталиране на различни уреди като съдомиялна машина, вградени тръби и печки.
Как мога да намеря удобен ремонтник?
Създаването на Wilio търсенето е бърз и лесен начин да намерите удобен ремонтник, който може да поправи вида на уреда, който се е объркал. Wilio ви помага да намерите ремонтник, който може да персонализира време и да направи фиксиране, когато имате нужда от него.
Колко струва ремонта на назначаването?
Цената зависи от вида на уреда, сложността на ремонта, необходимото време, резервни части, части и дори от това, което сервизът е наблизо, или трябва да дойде от по-голямо разстояние.
Кога да се обадите на ремонтник?
Ако поправите повредените уреди твърде дълго, за да забавите, други компоненти могат да бъдат повредени и ремонтирани толкова значително. Повечето от днешните домакински уреди са сложни устройства, които не трябва да тестват ремонт на лайк, а само опитен специалист. За Wilio ще намерите опитни поправки на уреди, които имат подходящо оборудване, инструменти, знания и достъп до заместната работа за управление на всеки ремонт.
Какви видове работа ремонт на уреди?
Резетокарите на уреда са удобен техник, който коригира повредените или неработещи домакински уреди, инсталирате уреди и се грижи за тяхната поддръжка. Ремонтът може да се извърши на място на клиента или услуга, в зависимост от размера на уреда и вида на желаната работа. Wilio ще ви помогне да намерите удобен сервиз на етикети, от заобикалящата ви среда, която доброволно ви помага, когато ви подхожда.
Какви услуги предоставят ремонт на уреда?
Ремонт на кухненски уреди
Уредът е неразделна част от всяка функционална кухня. Дали вашият кухненски уред не се дава желаното изпълнение, или е повреден в Wilio, ще намерите умни сервизи, които ще премахнат разстройството.
Fix Freezers.
Правилното функциониращо фризер е необходимо да се направи цялата храна и да не се разглобяват. От повреденото уплътнение на вратата, запушени филтри за вода до не функциониращи замразяване на Wilio ще намерите ремонта на фризера, който може да се справи.
Ремонт на съдомиялна машина
Ако ядосаните и мръсни, или стоящи вода в дъното на съдомиялната машина, вероятно ще бъдат необходими обслужващи съдомиялни машини. Ако се обадите на сервиз навреме, за да предотвратите по-нататъшни щети или състезания.
Ремонт на тръби и печка
В случай на газова печка, може да има проблематични горелки, които не са забравени или могат да застрашат опасността от изтичане на газ. В случай на керамични керамични котлони, отоплението може да се провали за правилната температура или напротив, за да прегрява самата плоча, която го кара да се пръсне. В тръбите често се провалят самият, който и да е от наличните програми или фен, осигуряващ печене на гореща въздух. Позоваване на професионалист, който да ви помогне.
Ремонт на микровълнова печка
Ако микровълновата печка е Inkrí, той спря да върви плочата на дъното или не изключва, предпочита да се обажда на сервиза.
Ремонт на хладилник
Никога няма добро време за шлифовъчен хладилник, но най-лошото е през летните месеци. Ако хладилникът коригира правото, ако започне да натрупва замръзване, или водата изважда най-високото време за повикване на сервиза.
Ремонт на перални машини
Независимо дали вашата пералня има върха или отпред, може да има проблеми като изтичане на вода, загуба на въртене поради повреда на задвижващия колан, блокирана врата, разкриване на вода, депозити за вода и много други. Удобният ремонтник може да ви помогне.
Ремонт на хладилника на вино
Така че не се радвате на опит за пиене, ако вашият хладилник не държи бутилки за вино в правилната температура. Появяват се прегряване и последващо изгаряне на двигателя или генератора или части.
Корекция на дигенера
Ремонтно повикване Ако забележите слабо изпълнение на качулката, специалните звуци на базата на двигателя или вентилаторната тръба или ако открайникът се контролира от капака.
Корекция на сушилня за дрехи
Сушилнята за пране може да има прекалено много потребление на енергия и ако не се поддържат правилно при провал може да доведе до пожар. С редовна поддръжка и ремонт на сушилня, можете да предотвратите твърде горещ или твърде студен цикъл и да се запазят не само на вашия сушилня, но и дрехите ви по-дълги и неповредени.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
монтаж на електроуреди
Димитър Т.
profile image
монтаж на електроуреди
Гавраил Р.
profile image
монтаж на електроуреди
Николай Дж.
profile image
монтаж на електроуреди
Ян Б.
profile image
монтаж на електроуреди
Георги Е.
profile image
монтаж на електроуреди
Георги Д.