Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на електрически ключове и контакти
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 513 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на електрически ключове и контакти

Имате нужда от услуга в областта на монтажа и ремонта на ключове или контакти? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти, които да проверят състоянието на прекъсвачите, да ремонтират и заменят отделните прекъсвачи. Цената за инсталиране и подмяна на щепсели и ключове обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: транспортни разходи, монтаж на ключове в интелигентен дом, която ще бъде предоставена от един от нашите 26 699 експерти в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо резервате инсталирането на чекмеджета и превключвате през Wilio?
За да имате подходящо разположени и експертно инсталирани електрически контакти и превключватели, имате нужда от сертифицирани електротехници, които знаят сложни системи и кабелни системи. Уилио ще ви даде експерт, който ще осъзнае тази работа. Въведете безплатно търсене на Wilio. Независимо дали реконструирате къщата или изпълнявате изграждането на нова къща, винаги плащате за инсталиране на електрически контакти и превключватели за професионалисти, които отговарят на критериите за сигурност. Електриците гарантират целия процес - да планирате да инсталирате. Въпреки че чекмеджетата и ключовете ще инсталират електротехника, но ви предложи. Най-добре знаете какво ви трябва, помислете за възможни варианти за бъдещето. След инсталирането на чекмеджетата и превключвателите те ще приложат окончателния контрол на функционалността и сигурността. Просто въведете поръчката си на Wilio платформа и ни информирайте кога и къде имате нужда от нас. Получавате безплатни и необвързващи оферти от електротехник близо до вас. Остава само да се избере правилния експерт за реализация.
Къде трябва да поставяме електрически ключове и домакинства?
Дистрибутирането на чекмеджетата ви проектира на места, които често използвате електрически уреди. Необходимо е да се постави достатъчен брой чекмеджета за всички уреди в кухнята. За добър достъп до гнездата и техния лъскав вид препоръчваме да използвате няколко гнезда (дву- / три гнездо). Електрическият контакт е препоръчително да бъде във всяка част от кухнята. Дори във връзка с острова, няма нужда да декларирате тази нужда и поставяйте електрическите контакти, както и на острова, или от страната, или от тях, или да ги пуснат директно в работния плот. За да ангажирате блендера, тостер, сокоизстисквачка или кафемашина, гнездото ще бъде доста някак. Експертите също така препоръчват да инсталирате гнездата и в гаража, за да можете да свържете инструменти и навън на терасата поради комфорт.
Трябва ли да предоставям инструменти или оборудване за инсталиране на контакти и ключове?
Не е задължително. Електриците от Wilio най-вече носят необходимите инструменти и инструменти за конкретна работа. Инструменти, без които не е необходимо да монтирате гнездото, се разцепват клещи и кръстосана отвертка. И двете трябва да имат гумена или пластмасова дръжка, която е подходящ електрически изолант. Освен това ще ви трябват тренировки, чукове, клещи и тестер за откриване на присъствие на напрежението. Ако имате нещо от него, можете да заемате електротехника.
Колко време последно е електрическата контактна инсталация?
Ако прави експерт, проста инсталация на един гнездо отнема около 30 минути. Инсталирането на множество чекмеджета и монтажа на ново развод (кабел) отнема повече време, обаче, трябва да бъде в рамките на един ден.
Може ли Wilio Electricale да ми помогне да поправя гнездата и превключвателите си?
Определено! Ако имате проблеми с гнездото - игенеринг, с типично бръмчене, освободени контакти, неработещи чекмеджета, претоварени схеми или разрешени прекъсвачи, по-добре е да поканите експерт, който има необходимото оборудване, да не говорим, че чекмеджетата трябва да се критерират и да се променят само квалифициран електрически инженер. Ако няма проблем, те също могат да ви помогнат да замените чекмеджетата или новата инсталация.
Имам нужда от професионална карта или разрешение за инсталиране на чекмеджета и ключове?
Множество изисквания за осигуряване на надеждна и безопасна работа се поставят върху текущата електрическа инсталация в строителната цел. Едно от изискванията е и пожарна безопасност. (Изпълнение на електрически инсталации в сгради Общи изисквания за вътрешно електроразпределение в сгради, гражданска и селскостопанска продукция Релса STN 33 2130: 85). С експерти определено ще се консултирате с проектирането на електрически инсталационни решения, особено в случай на интелигентна интелигентна електрическа инсталация. По този начин можете да избегнете няколко проблема и да спестите време и пари. Обработката на проекта и последващото преразглеждане на цялата система са повече стъпки, които са необходими, за да се възложи на квалифицираните специалисти. Все още е подходящо работата да прави допустим и застрахован електротехник.
Как иначе може да помогне Wilio да подобри функционалността на къщата ми?
В допълнение към поставянето и инсталирането на електрически контакти във вашия дом, Wilio електротехниците могат да помогнат за ремонт на окабеляване, свързване на електрически уреди или инсталиране на интернет връзката. Друг Wilio Craftmen ще се радва да ви помогне да реконструирате вашия интериор, сглобяване на нови мебели или подредени за подобряване на дизайна, функционалността и комфорта на вашия дом.
Услуги
Какво включва чекмеджета и услугите за инсталиране?
Обучени и сертифицирани електротехници инсталират гнезда и светлини и съответстват на оперативната надеждност и сигурност на вашия дом. Това може да включва внедряване на кабелна разпределение, тяхната връзка с енергийния източник и да контролира тяхната функционалност.
Инсталиране на гнезда
Преди инсталиране на уреди, от съществено значение е да се осигурят достатъчно мощни точки за поддържане на потока на електроенергия, т.нар. гнезда. Електриците могат да помогнат за планиране, да инсталират, заменят или добавят гнезда и да максимизират покритието на електроенергията на населеното място. Те започват да проверяват мястото и идентифицират конкретни места, където вероятно ще ви трябват чекмеджетата. Инсталационният процес обикновено включва: покривни плочи, свързващи други кабели към съществуващите електрически контакти и го разтягане на различни места, монтаж на чекмеджета и повторно тестване на източника на захранване.
Инсталиране на ключове за светлина.
Светлинните превключватели свързват електрически лампи към източника на енергия. С заместването на ключовете, Wilio Rado ще ви помогне. Ние можем да помогнем за инсталиране на нови светлини, ако работите по изграждането на нова къща или реконструиране на банята или кухнята. Този процес се възстановява предимно за свързване на съществуващи превключватели или свързване на нови кабели към източника на захранване и инсталиране на нови превключватели. Ако искате многофункционални електрически светлини, можете да кандидатствате за инсталирането на допир димът с контрола на интензитета на осветлението, които са част от модерно и дизайнерско домакинство.
Инсталиране на външен електрически контакт
Професионалните електротехници могат също да инсталират външните чекмеджета на балкона, терасата или градината. Те ви позволяват по-лесно и по-безопасно да свържете уредите си - грил, почистващи средства за високо налягане, декоративно осветление директно отвън. Всички външни контакти и превключватели, напр. На терасата, до басейна, трябва да има защита на влагата. Вашият електротехник ще знае, че трябва да използва минимално покритие на IP44. Това важи и за външно осветление. За всички чекмеджета до 20А, не само в банята, трябва да използваме допълнителен защитен ток защитник.