Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на дограма
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 499 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на дограма

Имате нужда от услуга за монтаж на прозорци? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за насочване, транспорт, монтаж и монтаж на прозорци. Цената на монтажа на прозорци обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: разходи за доставка, следпродажбено обслужване и дребни ремонти, предоставени от един от нашите 27 253 експерти в категорията.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да резервирате прозореца за ремонт и обмен чрез Wilio?
Ако трябва да направите ремонт или обмен на прозорци и не искате да чакате по-дълго, отколкото е необходимо, поръчайте услугата чрез Wilio. Независимо дали изграждате семейна къща, реконструирате по-възрастния си апартамент или имате счупен прозорец или повреден по някаква причина, управлявайте своя експерт чрез Wilio. Това идва при вас и ремонтирайте или заменете прозорците или стъклото на пълнежа, така че отново напълно функционалната защита на вашия дом и ви спаси. Най-доброто място за намиране на майстор, който има опит в сглобяването и ремонта на прозорци е Уилио. Независимо дали трябва да поправите прозореца на къщата или да поправите прозорец на автомобила, ще ви намерим експерт по експерт във вашия квартал, който ще го направи.
Какво трябва да направя с счупен прозорец, докато чакам за ремонт?
Започнете, като се уверите, че стъклото на прозореца не е свободно да не се предизвиква и не може да навреди на членовете на семейството или домашните любимци. Ако имате пукнатина и сте загрижени, вятърът ще го счупи или вътре, можете да разбиете напукване с груба лепилна лента, която временно го запечатва.
Какъв материал трябва да поправя прозореца?
Не е нужно да купувате нищо, за да коригирате прозорците си, освен ако това не ръководи вашия човек по поддръжката. Поддръжнителите най-вече носят собствено оборудване и консумативи и ще ви съветват по време на работа, ако има някои части.
Кой плаща за ремонт на прозорци - наемател или наемодател?
Ремонтът на прозореца обикновено стои между 50-200EUR, когато резервирате услуга чрез Wilio. Общите финансови разходи на вашата услуга ще зависят от вида и размера на прозореца, вида на ремонта, местоположението на прозореца, достъп до него и време за извършване на строителни работи.
Услуги
Какво включва услугата за ремонт на Windows?
Вашите сервизи на прозореца могат да ви помогнат с различни видове прозорци (класически прозорци, евро, пластмасови или алуминиеви прозорци) и ремонтни услуги, коригиране на рамката или подмяна на стъклени плоскости или дори ремонт на автомобилни прозорци. Тя ще ви посъветва с най-доброто решение (независимо дали с подмяна или ремонт) и да използвате техните специализирани инструменти за извършване на работа. Ние предлагаме най-често срещаните услуги за ремонт на прозорците:
Ремонт на стъклални пълнители Windows
Вашата поддръжка ще започне с оценката на вредата. Ако обхватът на повреда на стъкления дъска не е съответстващ, те ще ви препоръчат да замените целия прозорец за пълнене на стъкло. Но ако стъклото ви е само малко крекинг, дупка или драскотина, те ще могат временно да поправят уплътнението. Работниците устойчиви ръкавици ще имат работници да манипулират счупения прозорец, за да избегнат инцидент. Освен това, с помощта на ясен лак или силикон фиксират малки пукнатини. Ако стъклото е фиксирано, сервизът може да използва парче прозрачна лента, за да предотврати по-нататъшното разширяване на пукнатините. За по-големи ремонти, има нужда да наемете стълба или да се осигури подмяна на стъкло. Когато сменяте целия стъклен дъска, лентата за поддръжка започва с помощта на специални ръкавици и защитни очила с премахване на счупено стъкло и парчета през прозорците на веригата. Премахва повреденото стъкло и след това изглажда ръбовете на рамката, за да премахне всички останали уплътнители. Техниките за промяна на прозореца ще измерват стъклото на прозореца, за да определи размера на новото стъкло и оставя малка празнина 2 - 3 mm по ръбовете, за да позволи нейното вмъкване. Предимно стъклото може да бъде издълбано в локално остъкляване. Съгласно вида на рамката на прозореца и метод за запечатване на стъкло, вашият Handyman се отнася за ръбовете на прозореца на уплътнителя, който се образува в ръцете, за да образува дълга въже и след това да го залепи в рамката. Внимателно натиснете новото стъкло в рамката и го оставете да се придържа към уплътнителя. Впоследствие се прилага около ръбовете от двете страни на стъклото следващия Tmel, фино премахва излишния уплътнител и го изглажда.
Ремонт на дограма
Най-ремонтираните дограма включват ремонт на гнило рамки (алуминиеви и пластмасови прозорци са по-малко склонни към повреда). Вашият ремонт ще започне чрез оставяне на по-голямата част от гнилото дърво и след това го покрива с няколко слоя течна епоксидна, за да се абсорбира в нея. След сушене, епоксидният пълнител се изсушава и напълва с пролука в дървена рамка на прозорците и се образува, за да се смеси с останалата част от рамката. След като това запълване е сухо, те се мелеха да бъдат гладки. В този момент рамката е готова за проникване и палто. В случай на обширна повреда на рамката, за стената се препоръчва пълен обменен прозорец с рамката с нов прозорец.
Обмяна на прозорци
Когато вашият стъклен прозорци не може да бъде поправен, трябва да бъде заменен целият прозорец. Тази намеса се извършва в пет стъпки: фокус на новите прозорци, поръчка на прозореца, демонтаж на стари прозорци, монтаж на нови прозорци и довършителни работи на строителен характер. Wilio Craftsman може да наеме за някои или всички тези работи - трябва да направите това, което трябва да влезете в търсенето. Когато изваждате старите Windows занаятчийски прозорци, се опитват да ги издърпат от стената без щети, но често зидария и мазилка в екстериора или интериора ще повредят. След това тяхната ос се подлага на довършителни работи (дял на дял и пръскане, разтягане на мазилката).
Ремонт на автомобилни прозорци
Ремонт на Asút Windows препоръчват да се възлагат ръцете на специализирана автомобилна услуга, за да замени или поправят предните стъкла. Можете да ги намерите в категорията AUTO-MOTO в Wilio.