Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на бойлер
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 628 регистрирани професионалисти
93 657 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на бойлер

Имате нужда от услуга за свързване на бойлер? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за демонтаж на стария бойлер, инсталиране на нов, проверка на предпазния клапан, свързване на бойлера към водопровода, свързване на електрически бойлер за съхранение. Цената за инсталиране на бойлер обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: сервиз, поддръжка, разходи за доставка, резервни части, предоставени от един от нашите 22 466 инженери за отопление в категорията

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо наемате експерт по инсталиране и ремонт на котел над Wilio?
Малко неща във вашето домакинство са по-приятни от горещата вода навсякъде и по всяко време. Огънете експерт чрез Wilio, което ще гарантира, че горещата вода ще тече от чешмата или ваната. Насладете се на комфорта на горещата баня в студен сезон и освободете възпалени мускули след напрегнат ден на работа (или след тренировка). Всичко, което е необходимо, за да има топла вода във вашия дом е да създаде търсенето. Посочете всички важни детайли като технически параметри и поставяне на електрически котел, който трябва да бъде инсталиран или поправен. Не забравяйте своя адрес, бюджет и кога ще искате да завършите работата. Изпълнителите ще отговорят на вашето търсене и ще ви дадат безплатна оферта. Можете да видите техните отзиви и оценки, за да ви помогнат да изберете най-доброто. След поръчката на услугата ще дойде при вас, за да се монтира или да фиксира електрическия котел. След това ще платите предварително договорена сума и цялата работа свърши. За да има винаги гореща вода у дома, се възползвайте от Уилио сега!
Трябва ли да дам някои инструменти или оборудване за монтаж или ремонт?
Не, не е нужно да предоставяте никакви инструменти или оборудване. Вашият експерт по монтаж и ремонт на котли има опит, опит и инструменти за извършване на тази услуга. Имате нужда само от електрически котел и всичките му части.
Колко време отнема монтаж или ремонт на котела?
Това зависи от размера на котела и сложността на инсталацията или ремонтната работа. Ако работата изисква няколко прости модификации и ремонт на съществуващ котел, тази услуга може да продължи само един час. Премахването на стар котел, неговото изключване или изхвърляне и замяна на инсталацията на нов кипящ може да отнеме цял ден.
Може ли Wilio водопроводчик да ми помогне с инсталиране или коригиране на котела?
Да! Ако продавате инсталация или ремонт на котел и трябва да реализирате повече работа веднага, но не го откривате мирно в помощта. Можете да намерите майстори за стотици различни задачи, дори необичайни произведения като почистване на тръбите, изолация и ремонт на уреди. Просто създайте подробно търсене с всичките ви специфични нужди, за да ви дам вилио водопроводчик. Това е начинът, по който се свързвате с правилните инсталатори на Wilio и предотвратете недоразумения.
Мога ли да инсталирам сам котел?
Възможно е да инсталирате котела. Ако имате опит, умения и правилно оборудване, определено можете да го опитате. Това обаче може да бъде физически взискателна и сложна задача. Не рискувайте да инсталирате себе си - ако ви липсвате инструменти или знаете - как влизате в беда. Определено е по-добре да използвате Wilio и да потърсите експерт, който ще го направи за вас.
Какво включва услуги за инсталиране и бойлери?
Тази услуга включва всички задачи, необходими за електрическия котел във вашето домакинство, за да работят върху топла водоснабдяване, независимо дали е нова инсталация или ремонт на съществуващи. Това може да включва премахване на стария бойлер за освобождаване на пътя за нова инсталация. Други задачи могат да включват поставяне на резервоара, инсталирането на тръбата, свързването на разширителния резервоар, свързването на температурата и клапата за налягане и свързването на електрически връзки и електропроводи. Вашият водопроводчик също може да прави повредени електрически котли.
Услуги
Премахване на стария бойлер
Инсталаторите на котлите могат също да разглобяват стария бойлер и да подготвят място за нов. Вашият специалист започва да прекъсва захранването в разпределителна мрежа и изключва водата. Кофата се използва за улавяне на всяка вода, съхранена в котела, която ще се излива от тръбите. Впоследствие всички тръби и връзки могат да бъдат изключени и прехвърлят стария котел в зоната за съхранение. Някои електрически котли могат да ви предлагат изхвърлянето на стария резервоар за вас.
Местоположение на нов котел
Вашият наем на котел може да определи и постави резервоара на котела на най-подходящото място и да ги центрира върху повишена платформа за по-лесен достъп и като предпазна мярка срещу наводнения. Ако нямате повдигната платформа, някои специалисти могат да ви направят допълнителна такса.
Монтаж и монтаж на тръби
Впоследствие вашият експерт ще инсталира фурната. Тръбите се измерват и нарязват в правилни ширини и дължини. Тръжките трябва да бъдат отстранени и върху вътрешните части на тръбите, за да се осигури по-добър дебит. Всяка инсталирана тръба е обгърната от водопроводната лента. Ако е необходимо, той е спойка и инсталиран с двата начина, така че да се увеличи безопасността и защитата срещу течове. Съответните компоненти като матрица за преса, пръстени и гъвкав маркуч са инсталирани. Вашият специалист ще гарантира, че всички тези инсталации имат перфектно запечатване и твърда привързаност.
Свързване на разширителния резервоар, температура и клапан за налягане
Вашият експерт за инсталиране на котела засяга разширения резервоар до хладната вода или над електрическия нагревател. Монтажът на тръбите се намалява до правилната дължина, отдалечена и запоена при необходимост. След инсталирането на разширителния резервоар, вашият специалист трябва да съответства на налягането в разширителен резервоар с налягане във водна тръба с помощта на въздушна помпа. Той завършва инсталацията и спойка резервоара и тръбата, ако е необходимо.
Свързване на линии
Ако текущата и водата все още са деактивирани, вашият експерт свързва линията за електрозахранване към основния си прекъсвач. След като всички инсталации са завършени, водата и мощността се включва и тества дали водата тече в крановете ви.
Ремонт на повреден електрически котел
Ако имате нужда от ремонт на електрически котел, експертът ви проверява котела с енергия и вода. Провеждат се течове от тръби, фуги и фитинги, дисбаланси на налягане или други проблеми. Впоследствие се правят корекциите.