Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

мебелист
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 496 регистрирани професионалисти
91 972 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
мебелист

Имате нужда от дърводелска услуга? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени специалисти за вградени шкафове, сглобяване на мебели, ремонт на кухня, градински мебели. Цената на занаятчия обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: ориентация на мебели, свързване на уреди, довършителни работи, предоставени от един от нашите 28 906 дърводелци в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да търсите Стола на Уилио?
Не за работа с ръка. Въпреки броя на съвременните материали като метал, кожа или дори пластмаса, дървесните продукти все още са важна част от нашия ежедневие. Днес повечето мебели се произвеждат на автоматични линии, но умна-стик може да го направи индивидуални автентични парчета, които ще отговарят на вашите нужди, идеи и стил. Използване на специализирани инструменти за youbar, направени от всичко от кухненския блок, чрез специално направен гардероб, до уникални оригинали като масивна дървесина или дреха. Квалифицираната дограма може да бъде намерена бързо и лесно с Wilio. Просто напишете какво ви е необходимо за вашето търсене и ние ще ви свържем с маси от околностите, които имат всички необходими умения. След това просто вижте техните профили и прочетете отзивите на клиентите, за да изберете правото!
Какво е столандър за мен?
Столар произвежда различни продукти като кухненски линии, гардероби, библиотеки, свободно стоящи шкафове, вградени шкафове, таблици, столове, кафе маси, легла, сандъци, рафтове, декоративни елементи и всякакви мебели от дърво, шипове или други материали.
Какви умения има Столандър?
Столар трябва да бъде технически квалифициран, пациент и изключително прецизен, за да произвежда мебели в съответствие с точни спецификации. Stolls съчетават творчеството с практическо мислене и ръчни умения за изработване на кухненски линии, гардероби, библиотеки, кабинет, вградени шкафове, таблици, столове, конферентни и нощни маси, легла, сандъци, полиция и други мебели.
Колко струва Столар?
Цената на работата ще зависи от това колко мебели ще бъдат произведени и от това дали това са по-лесни мебели като таблица или по-сложни елементи като кухненски линии. Ако столяр прави повече мебели, ще изискват повече материал и дори време за работа. Цената ще бъде значително повлияна от използвания материал, например дали се използва ПДЧ или е дървен масиф продукт. Той също така решава какъв вид дърво ще се използва. Цената може да повлияе на това дали е наблизо, или готовите мебели трябва да бъдат разрешени за по-голямо разстояние.
Защо трябва да наемат нестандартно производство на мебели?
Когато столяр произвежда парче мебел със собствените си ръце, той го посвещава голяма доза. Всеки един продукт е неговата визитка, затова зависи от качеството и удовлетвореността на клиентите. Мебелите, направени на монтажната линия, далеч не са посветени на такова ниво на грижи и контрол на качеството Предимства на мебелите за мир: • качество • Уникални и оригинални продукти • перфектно отговаря на вашите изисквания и стил на функционалност • Ще определите сами материала, цвета и размерите
Как мога да намеря добър държач?
На Уилио просто ще намерите удобна и желана stollar от заобикалящата ви среда. Просто въведете търсенето, отговорете на няколко въпроса за това какво трябва да бъде направено и да чака оферти от опитни дърводелци.
Какви са ползите от качеството, ръчно изработени мебели?
Тъй като тя е произведена от опитни дърводелци, мебелите на шивач са силно приспособими към специфичните изисквания на клиента. Това ви позволява да имате мебели, предназначени точно в стил, размери и материали по ваш избор. Масивните мебели са направени от най-висококачественото дърво. Повърхностите са и най-високо качество. Ръчно произведени мебелни парчета също често са вечни.
Мога ли да ме достави?
В повечето случаи таблицата ще използва свой собствен материал. В изключителни случаи, автомобилът може да използва материала, доставян от клиента, например, за да произведе масивна дървесина, от определено парче дърво. В този случай таблицата ще се нуждае от материал, за да се увери, че е подходящ за дадена работа.
Каква е разликата между Столя и дърводелец?
За разлика от "Столярите", дърводелецът се фокусира върху големи структурни проекти и сгради като ферми, кабини, гаражни приюти, дървени беседка, порти, порти, огради или стълбище и кофраж. Stolls произвеждат комуникация за комунални услуги, от най-простите трикраки столове до цялостни продукти на дограма, като кухненски линии или гардероби и други, предимно интериорни мебели.
Какви са специализирани декоративни техники за дограма?
Дърворезба
Дървообработване по инструменти за проучване на символите и други мотиви и дърворезба на дървения предмет.
Дървени огъване
Дървеното огъване е форма на дървообработване, използвана за създаване на дървени предмети към струга. Този тип дървообработване варира от повечето други, че дървесният се движи, докато стационарният инструмент се използва за рязане и оформяне. Много сложни форми и модели могат да бъдат създадени чрез огъване.
Пирография (изгаряне на дърва)
Пирографията, изгарянето на дървесина или пирара е изкуството на декориране на дървесина чрез мотивиране на печене с отопляем обект.
Intarzia (дървена мозайки)
Intarzia е форма на декориране на дървесина, в която парчета фурнир се нарязват на форми и се вкарват в друг фурнир, който след това се нарича на повърхността, например, на гърдите или други мебели. Това е мозаичен дизайн, който използва различни форми, размер и видове дърво, които заедно създават теми и форми.
Каква дограма мога да поръчам?
Производство на кухненска опашка
Производството на кухненски линии е посветено на много опитни stollars, които могат да обърнат голямо внимание на детайлите. Важно е кухненската линия не само да изглежда добре, но и да бъде функционален и имал дълъг живот.
Мебели.
Къщата не е дом без лични елементи. Няколко парчета мебели, за да доставят пространството на атмосферата. Независимо дали имате нужда от столове, маса или багажник за обувки, Wilio ще ви помогне да намерите някой, който може да ви помогне да реализирате мечтите си.
Видове материали
Масивно (дясно) дърво В мебелното производство се използват два вида дясно дърво: твърда и мека дървесина. Тяхното описание е посочено по-долу: Твърда дървесина, използвана за извършване на мебели Дървеният дървен материал идва от широколистни дървета, които обикновено растат по-бавно. При висококачествени масивни мебели често се използват с гората от семейство от твърда дървесина: дъб, гайка, тик, клен, бук, махагон. Меко дърво, използвано за правене на мебели Меката дървесина, използвана за производство на мебели, обикновено идва от иглолистни (или неводни) дървета, които растат по-бързо. Обикновените междинни дървета, използвани в производството на мебели, включват смърч, бор и ела. Други материали Шперплат: Получава се с 3-5 тънки разфасовки, които са свързани с лепило. ПДЧ: наричан също дърво, изтеглена плоча, е направена от изтъркани дървесни вериги, които са залепени заедно. Залепена дървесина: Тя е произведена чрез свързване на парчета масивна дървесина.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Готвар за вас може да произвежда кухненски линии, гардероби, библиотеки, свободно стоящи шкафове, вградени шкафове, маси, столове, кафе маси, легла, сандъци, рафтове и различни декоративни елементи. Напишете, за да въведете най-точно описание на задачата, направете столяр точно знаейки каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
мебелист
Йордан З.
profile image
мебелист
Красимир П.
profile image
мебелист
Георги В.
profile image
мебелист
Ян К.
profile image
мебелист
Александър Й.
profile image
мебелист
Димитър П.