Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

майстори на покриви
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 478 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
майстори на покриви

Имате нужда от услуга от водопроводчик? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в конструкцията на ферми, покривна изолация, покриви, почистване на покриви. Цената на покривен майстор обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: строителна дървесина, изолационен материал, керемиди, ламарина за покриви, ВиК клещи, ВиК чук, която ще Ви осигури един от нашите 30 961 водопроводчици в категорията.

Вижте също:Цени
Услуги
Какви са услугите на покривалите - Klampiars (покривни услуги)?
Покривните услуги не са само за нови покриви вкъщи. Покривни покриви / Clampiari могат да поправят част от вашия покрив, да го възстановят всички или да ремонтират системи за капки и да изсушават фурната. Те могат също да извършват превантивен контрол, да открият потенциални рискове, които могат да причинят скъпи ремонти в бъдеще. Монърс са обучени хора и имат опит с работа на височина. Ето някои специфични услуги, които можете да изисквате:
Монтаж на покриви
Независимо дали е покрив на нова сграда или реконструиран покрив по текущата ви къща, цепфер - покрив покрив ще се погрижи за това, че къщата ви е устойчива на времето (особено дъжд и вятър), а вътрешността на къщата остава суха. Те ви предлагат атрактивен цвят и поръчайте най-подходящия покрив (резервоари, цветни листове и други видове), необходими за завършване на покрива. Покривът може да монтира и вентилационните турбини за вентилация на покривната обвивка.
Почистване и почистване на покрива
Независимо дали имате нужда от основно почистване или пълно възстановяване и повторно запечатване, можете да намерите експерт (доставчик), който е специализиран в възстановяването на покрива. Доставчикът на вашия покрив ще провери вашия покрив, намира недостатъци и предполага план за възстановяване на покрива. Те могат да използват почистващи препарати с високо налягане и да се отстранят от мръсен покрив без увреждане на покриването. Понякога можете да се нуждаете само от палто и повторно запечатване, за да затворите живота на покрива си. За да рисувате покриви, поръчайте художник, който прави работата на височината.
Ремонт на покрив.
Всички ремонти на покрива започват със статична сигурност (статика). Покривът е опасен, поради това трябва да има използването на лични презастрахователни и други устройства и защитни структури, за да се гарантира работниците. Вашият експерт по покривното покритие ще оцени всякакви щети и ще предостави оферта за ремонт. Ремонтът на покрива може да бъде прост или сложен и може да съдържа ремонт или подмяна на керемиди, ремонтиране на ръжда или подмяна на уплътнител или свързващи средства. Повреденият покрив трябва да бъде коригиран, преди да се случи с вода и плесен.
Инсталиране и ремонт на улуци
Ефективна система за отводняване на водата от покрива (корита и дренажните тръби) е много важна. Ако вашите стрехи са пълни, ръждясали, повредени или напускат, те няма да работят правилно и могат да причинят проблеми в бъдеще. Покривърът може да помогне с инсталирането на улуци, защита от канавки и монтаж на оловната тръба заедно с почистването на канавката, за да направи всичко в безупречно състояние.
Слънчев панелен монтаж и ремонт (фотоволтаични панели)
Имате ли нужда от слънчеви панели на покрива си? Вашият техник - доставчикът предоставя правилни части въз основа на вашите енергийни изисквания. Фотоволтаичните панели са монтирани на слънчевата страна на покрива (идеално ориентиран на юг, югозапад) и най-ефективният наклон на панелите е около 35 °. Асамблеята се занимава със специални компании, които предлагат и преброяват правилния брой панели, ще осигурят сглобяване и да ги прикрепят към вашата система. Слънчевите панели са почти безпроблемни, имат дълъг живот и рядко изискват обширни ремонти. Въпреки това, редовното почистване на слънчевия панел ще спомогне за осигуряване на ефективна работа на цялата система. Вашият техник също проверява потенциалното влошаване на електрическата инсталация и монтажа и може да ги тества, за да осигури ефективната функция на системата.
Често задавани въпроси
Покривни покривни покриви с Wilio
Всеки човек заслужава да има покрив над главата си. На пазара има много видове покриви с различно качество. Повреденият - изтичащ покрив е нещо повече от неудобството - за особено неблагоприятно време може да се промени в сериозен проблем, по отношение на сигурността, както и скъпото вътрешно увреждане. Ремонтът на покрива никога не трябва да се забавя или ремонтира чрез временни импровизирани решения; Трябва незабавно да се справите с тях, правилно и изчерпателно. Дали вашият покрив трябва да бъде напълно обменен, частично реконструиран или необходим за почистване, експертът на покрива, който да отговаря на вашата задача, също може да бъде във вашия район. Просто пишете на търсенето на вашия покрив, което трябва да направите и скоро ще получавате оферти от местни професионалисти. Всяка от тях ще има рейтинг и ревюта за предишна работа, така че можете да имате сигурен, че реконструкцията на вашия покрив ще бъде направена на високо ниво и навреме. Получете безплатни и не-задължителни оферти от Wilio днес!
Какво прави покрив / покрив?
Покривът на покрива или покривалото се инсталира, коригира и обменя покриви и осигурява тяхната непроницаемост и устойчивост на времето. Те могат също така да инсталират допълнителни покривни елементи и системи като канавки, слънчеви панели и оловни тръби.
Какви общи проблеми могат да ви помогнат покривните покривки?
Течовете на покрива са най-често срещаният проблем. Тя може да се дължи на напукана или счупена покривна чанта, повредена стоманена лист или проблеми със защитата на повърхността. Друг често срещан проблем е системите на канавката или дренажните тръби, които могат да бъдат запушени, взрив, които засягат водите на покрива.
Покривът ме изтича. Какво мога да направя, докато не направят?
Ако водата проникне през тавана, я съберете в кофи или големи контейнери. Преместете всички мебели или лични неща, за да не се топи. Ако водата се събира в под краката (подразбира се), хванейте водата в кофата, за да не минавате през тавана. В аварийната ситуация, моля, заявете местен пожароизвестител и спасителен корпус.
Дали покривните покрития изискват някои специфични квалификации, сертифициране или лицензи?
Вашият доставчик - Покривът се нуждае от квалификация, за да получи експертен опит чрез комбиниране на опит и формално обучение. Необходима е професионална компетентност за извършване на обвързана търговия. Трябва да поеме променлив изпит. (Klampiar извършва монтаж, поддръжка, ремонт и реконструкция на всички видове покриви, покривни гуми и покривни конструкции на плоски и наклонени покриви.) Искана степен на образование - Централно професионално училище със стрелци, Klampiar - Roofer. Квалификацията може да бъде получена чрез попълване на акредитирано образователна програма.
Колко дълго ще отнеме корупционния ми покрив?
Тя ще зависи от размера, сложността на вашия покрив (прав покрив, наклонен покрив, покривни прозорци, Vikiere) и увреждане на щетите. Работата може да отнеме 2- 3 или повече дни. Процедурата и скоростта на работа ще зависят от времето, защото повечето от покривните корекции могат да бъдат реализирани само в сухо време без дъжд.
Колко струва покривът на покрива?
Цената на водопроводните работи зависи от обема на строителните работи, избрани материали, Klampiara и места. Работата по средната фамилна къща ще ви струва в диапазона от 1000 - 2000 €. Можете да изпратите търсенето на Wilio да научите точната цена. Работа на труда - цена от 7 € / час. Инсталиране на системата за укрепване от 5,99 € / BM.
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Избор на десния покрив Трябва да помислите за някои ключови неща при избора на подходящия специалист на покривните покрития. В тази статия ще ви прехвърлим стъпка по стъпка: Изберете някой, който има доказана работа Изберете някой, който проверява добре покрива Получете подробна оферта от всеки занаят, който обмисляте Разберете дали покрителят е правилно използващо оборудване за безопасност Уверете се, че всеки експерт е предварително информиран за цената на наемането на оборудване Никога не плащайте предварително цялата сума! Проверете дали майсторът е член на някаква специфична асоциация. Проверете дали работата е завършена в такава държава, в която сте сключили Нека да видим всеки от тях малко по-дълбок. Изберете някой, който има много специфични преживявания. Какъв покрив имате? Došková, покривът и ремонт на плоски покриви изискват много различни умения, така че обръщайте внимание на изработването, което има специфичен опит с изпълнението на подобни работни работи, които ви изискват. Gábor B. е покрив за 11 години и има 200 положителни отзиви за Wilio. Обяснява: "Уверете се, че можете да се насладите на реалния опит с работата си, особено ако е голям проект - например, напълно нов покрив. Повечето покриви ще имат опит с плочки и плочки - но много плоски покривни проекти включват използването на стъклени влакна и други по-модерни материали, с които някои покривки няма да имат голям опит. Ето защо, не забравяйте да наемете някой, който е използвал тези материали няколко пъти - и най-добре, моля, поискайте фотооткулацията на скорошната работа. " Особено в големи покривни работи се опитват да говорят с предишни клиенти. Както обяснява, специалист по покрива на покрива иска да се похвали с минали проекти: "Обикновено ще покажем нашето портфолио с потенциален клиент - например на таблетката. И ако има работа, подобна на клиента, която иска да му предлага да се свърже с бивш клиент да говори заедно. " Изберете някой, който внимателно проверява тази област. Полевата работа може да бъде особено фрагментирана от собственика на дома, защото често не е в състояние да определи проблема или да изглежда напълно. Като подчертава Gábor B., наистина е важно да изберете покрив, който напълно ще проучи добре и фотографски документ. Уверете се, че всеки специалист по покривното покритие ще поискате оферта, мястото на изпълнение всъщност е проверено. Ако течването на покрива, от земните дефицити наистина не разкрива! Всеки покрив трябва да гледа на покрива и да разработи работен план, който прави дефицита. Ако майсторът ви постави предложение само от главата, аз ще бъда внимателен. Gábor b.: "Когато потомството проверява мястото, трябва да обясните подробно какъв е проблемът и да ви покаже подробни снимки. Това е особено важно в случай на проблем на покрива, защото е малко вероятно собственикът на къщата да оцени засегнатата област. " Вземете подробен цитат от всеки експерт, който обмисляте, всеки покрив трябва да ви предостави ясна и подробна писмена цитат с разбивка на всички възможни разходи. Те могат да бъдат: Работа - включително наемане на подизпълнители Материали, включително ДДС и други данъци Паркинг Такси Разходи за обезвреждане на отпадъци Отдаване под наем на други инструменти или оборудване Оборудване за сигурност или строителство - като ограждаща или преносима тоалетна Всяка оферта трябва да обясни и структурата на таксата (това е час, на ден или за фиксирана ставка за цялата работа?) И подчертайте, когато трябва да бъдат направени всички плащания. Например - изчакване на всеки материал да плати предварително? Или търговецът се радва да плати след приключване на целия проект? И накрая, всеки елемент трябва да съдържа подробно описание на работата. Уверете се, че получавате същата информация от всички занаятчии - така че можете да сравните подобни продукти. И ако смятате, че някой детайл липсва в менюто. Получете безплатна оферта. Ще ви помогнем да срещнете професионални покривки във вашия район и да получите истински оферти днес. Разберете дали центровете използват правилно безопасното оборудване. Всеки покрив трябва да отговаря на различните правила, свързани с работата в сумата, а именно постановление №. 374/1990 coll., Част 9. Използването на скеле (за разлика от стълбата) не винаги е необходимо. Въпреки това, покривачът ще бъде обяснен без проблеми, тъй като планира да използва устройството си безопасно и по начин, който е в съответствие със закона. Уверете се, че всяка stremár е информирана за цената на наемането на оборудване. Отдаването под наем на определено оборудване вероятно ще доведе до значителни разходи - така че е важно занаятчия да избирате предварително информирано за всички допълнителни обвинения. Gábor B. обяснява: "Що се отнася до оборудването, което търговецът използва, това е просто въпрос на предпочитания. Например, никога не използвам скеле - ако работата не изисква тя. Няма нищо лошо в получаването на покрив, който използва скелето, но собственикът на жилището трябва да осъзнае, че наемът му е скъп, така че търговецът ще ви накара да ги увеличите предварително, преди да ги ангажирате. В идеалния случай те трябва да включват разходи за скеле отдедно от трудовите разходи и всеки материал. " Никога не плащайте предварително цялата сума! Някои покривни специалисти обичат да чакат с плащания, за да завършат работата. Други могат първо да поискат депозит, особено за по-големи проекти. Не трябва обаче да плащате повече от 25% преди започване на работа; И никога не давайте работа на плавателния съд, който иска преди пълна сума. - Не се страхувайте да попитате покривалото, ако можете да отложите плащането, докато го направи! По този начин ще поправите правилно. Добър професионалист, който е уверен в плавателния съд, няма да има проблеми с това. Искам снимки от всички ремонт. Преди да платите, трябва да изисквате Fodocumentation от работните процеси: "Уверете се, че занаятчиите ще направят много снимки на завършена работа и ще ви дадат. По този начин можете да го маркирате на всичко, което не е напълно добре - например на напукана плочка или прекомерна употреба на силикон - преди да го платите. Ние всъщност изпращаме drones да правим снимки - особено за голяма работа. " По този начин, клиентите получават аерокосмическа снимка на къщата и много качествени подробни изображения на извършената работа, която лесно може да подхожда. Ако нещо се обърка след завършване на работата, не се страхувайте да проверите друга компания, отколкото тази оригинална. Получавате експерт независимо второ мнение, ако оригиналната компания ще се опита да оспори какво трябва да се направи. Това е просто ухапване на боеприпаси, което можете да имате в задния джоб, в случай че имате нужда от нея.