Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

майстори
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 538 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
майстори

Имате ли нужда от услуга от зоната на почасовия съпруг? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в окачването на картини, монтирането на телевизор на стената, инсталирането на домашно кино. Цената на ремонтните услуги обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: довършителни работи, почистване след монтаж, транспортни разходи, железария като винтове, дюбели, пирони), предоставени от един от нашите 24 074 майстори в категорията.

Вижте също:Цени
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Съпрузите на иглата могат да решат широка гама от различни дейности по поддръжката около къщата, апартамента или градината. Напишете всички задачи, за да въведете всички необходими инструменти и консумативи. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Често задавани въпроси
Какви умения има почасов съпруг?
Почасовият съпруг ще се погрижи за работата около къщата, апартамента или градината нямате време, умения или инструменти. Тъй като часовите съпрузи могат да имат различни професионални умения, описват какво е възможно най-точно, за да получавате котировки от тези експерти, които имат правилните умения.
Колко е часът на час?
Средните разходи на часовия съпруг са от 20 до 100 €. Цената зависи от сложността на задачата, необходимото време, независимо дали са необходими специални инструменти или оборудване и от това дали часовият съпруг е близо или трябва да дойде от разстояние.
Как мога да намеря добър почасов съпруг?
Създаването на търсенето на Wilio е бърз и лесен начин за намиране на удобен и готов часовник съпруг в обкръжението ви. Wilio ще ви помогне да намерите местен експерт с този правилен опит за вашето търсене.
Каква работа е часовник мъж?
Почасовият съпруг може да помогне с незначителни ремонт и поддръжка в дома. Тя ще помогне с произведения като картини изображения, монтаж на мебели, ремонтни работи, ангажиране на уреда, монтаж на лампи, въздушни изследвания, боядисване и покривни стени и други повърхности и малки ремонти. Уилио ще ви помогне да намерите висококачествен часовник съпруг, от заобикалящата ви среда, която доброволно ви помага, когато ви подхожда.
Каква е разликата между почасовия съпруг и експерт като електротехник или водопроводчик?
Съпрузите на ипонят са професионалисти, които могат да помогнат с редица различни дейности по поддръжката в дома. От друга страна, електротехниците, водопроводчиците, газа и т.н. Те са специални професионалисти със специални квалификации в една конкретна професия.
Защо да търсите почасов съпруг на Уилио?
Почасовият съпруг ще се погрижи за работата около къщата, апартамента или градината нямате време, умения или инструменти. Ще помогне с повечето ремонти около къщата. Той събира мебели, заменя развалатата батерия, неработещ щепсел, връщането на уреда или включва уреди. Wilio ще ви помогне да намерите часовник часовник, който е готов да се придвижи незабавно към вашия проект.
Каква работа прави часовникът за вас
Интериорни инсталации и ремонт
Почасовият съпруг ще се погрижи за работата около къщата, апартамента или градината нямате време, умения или инструменти. Ще помогне с повечето ремонти около къщата. Той събира мебели, заменя развалатата батерия, неработещ щепсел, връщането на уреда или включва уреди. Почасовият съпруг може да помогне за инсталирането на новозакупени уреди, да коригира счупената врата, монтаж и ремонт на щорите, монтажа на кухненска мивка или подмяна на водна батерия, окачване на осветителни тела и дори тапети. Тя ще използва вашите собствени инструменти и ще ви посъветва, ако имате нужда от други материали.
Услуги за поддръжка
Имате ли цял списък с дейности за поддръжка, които трябва да завършите? Огънете часовник мъжа си, за да направите всичко наведнъж. Тя може да подпомогне инсталирането на ламинирани подове, обмен на силиконови уплътнения в банята, висящи врати и много други произведения.
Външни инсталации и ремонт
Почасовият съпруг може да ви помогне да изградите градинска навес, да инсталирате външните щори, настилка на терасата или тротоара или дори да поправите батута на децата си.
Монтаж на стена
От стена, изображения и телевизори до велосипедни стелажи и огледала - ако имате нужда от помощ със стена, обадете се на час. Повечето часови съпрузи носят свои собствени инструменти, но може да се наложи да плащате за материали като болтове или притежатели за тежки предмети като телевизори и т.н.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
майстори
Захари С.
profile image
майстори
Продан С.
profile image
майстори
Ян О.
profile image
майстори
Станко М.
profile image
майстори
Продан Ф.
profile image
майстори
Николай Дж.