Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ландшафтен архитект
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 623 регистрирани професионалисти
93 588 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
ландшафтен архитект

Имате нужда от услуга от ландшафтен архитект? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в градински дизайн, проектиране, изпълнение, поддръжка, засаждане, тревни площи, напояване, цветни лехи. Цената на дизайнерите за екстериора и градината обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: консултации, включване на коментари, допълнителни предложения за малки проекти като градинска къща, които ще бъдат предоставени от един от нашите 7 445 ландшафтни архитекти в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да наемете градинска архитект услуга чрез Wilio?
Ако търсите местни дизайнери в градината близо до вас, които ви помагат да разкрасете градината, истински професионалисти могат да бъдат намерени в Wilio. На нашия уебсайт можете лесно да намерите градинска архитект / дизайнер, който може да предложи вашата градина според вашия личен стил и вкус. За Wilio ще намерите сред други услуги за къща, апартамент, градина и цялостни градинарски услуги, градинска архитектура и дизайн. Тези услуги включват консултиране, проекти, внедряване и цялостна целогодишна поддръжка на декоративни градини и зеленина около нас. Вече не е необходимо да бъдете сложни за търсене на компании, които създават дизайн на градинар. Вилио винаги е готов да ви помогне. Няма значение дали е предложение за предварителен или малък съд, имаме достатъчно градински дизайнери, които са ентусиазирани от внедряването на градинска работа и редактиране на външни пространства. Можете да проверите техния профил, да видите техния портфейл и да наемете някой, който най-добре осъзнава мечтата за по-красива градина. Когато влизате в задачата за Wilio, ни информирайте за подробностите за вашето изискване като състав на услугата, график за изпълнение на работата. След това те ще се свържат с вашите градински дизайнери от вашата среда, която ще работи с вас, за да изградят градината на мечтите си.
Защо трябва да наема градинска архитект (дизайнер)?
Поръчайте градинската архитект не е снобика, а проявление на рационално мислене. За да решите външността около къщата си, първо се свържете с градинския архитект. Трябва да намерите експерт, който има сертификат за тази дейност. Той гарантира, че дизайнерът на градината е последователно, както и, че има достатъчен технически опит. Всичко това може да спести време, пари, както и всяко разочарование. Планирането и проектирането на градини е сложен и взискателен процес, който изисква творчески и технически умения и опит. Те включват познания за строителни техники, градинарство, корекции извън пътя и финансови разходи.
Колко време продължава, докато градинският дизайнер предполага моята градина?
Колко време отнема планирането и проектирането на градината зависи от размера на вашата градина и сложността на предложението. Ако това е прост градински проект за малка градина, предложението може да бъде приготвено за 1-2 седмици. Ако вашата градина е по-обширна, тя има по-красива природа и други ландшафтни елементи, предложението ще отнеме повече време.
Защо да наемете градинска архитект чрез Уилио, а не като бизнес?
Отдаването на външна градинска архитект чрез Вилио е по-бърза и практична. За разлика от компаниите, че реакцията обикновено отнема дни или седмици, градинските архитекти от Уилио ще звучат веднага. Само няколко кликвания и можете незабавно да установите контакт с тях. Можете да кажете, че градинският архитект ще струва пари, но обратното е вярно. Като извършвате градинска архитект, можете да спестите много пари и да получите професионални услуги.
Ами ако просто искам да реконструирам част от градината си?
За да се подобри или реконструира част от вашата градина, не е проблем. Ние ще ви помогнем да намерите експерт по градински дизайн, който предполага функционален и естетически най-идеален композиционен разтвор на вашата градина. Независимо дали е намаляване на вашата морава, инсталиране на тераса или ремоделиране, дизайнерът ще ви планира желаната работа, така че доставчикът да може да работи бързо и ефективно.
Кога е най-добрата година на годината за вашия градина?
Можете да предложите вашата градина по всяко време през годината. Нашите градински дизайнери работят във всеки сезон. Въпреки това, тя е идеално през зимните месеци, когато възможностите за работа в градината са ограничени. В същото време дизайнерът на градината може да ви проектира най-добрия период за внедряване на вашия градински проект, т.е. Засаждане на растения, цветя, декоративни дървета и зеленина.
Може ли градинският архитект да ми помогне с работа в областта на интериорния дизайн?
Ако имате нужда от помощ с кухненски дизайн, хол или спалня, ние също имаме интериорни дизайнери (архитекти), за да ви помогнем да реконструирате вътрешните пространства, за да изберете от идеални цветове на стената и да проектирате иновативни решения за съхранение. Ние създаваме индивидуален интериорен дизайн според вашите изисквания и ние помагаме да създадем функционален, красив и удобен дом за всеки член на семейството.
Какви други услуги, свързани с градината, мога да резервирам през Уилио?
Когато вашата градина е проектирана и внедрена, можете да наемете експерти, които да ви помогнат с поддръжката на градината. Имаме квалифицирани експерти, които могат да ви помогнат с всички градинарство - от трева и декоративна морава за засаждане на зелено във вашата градина. Можете също така да резервирате услугата за грижа за тревни площи - оплождане, аерация, изхвърляне, възстановяване на тревата и напояване на тревата.
Услуги
Какво включва услуги за градински дизайн?
Градинските дизайнерски услуги включват широк спектър от задачи, които правят вашата мечта градина идва. Когато резервирате градинска дизайн чрез Wilio, можете да спестите време, да намалите стреса и да постигнете желания ефект. Независимо дали трябва да проектирате нова градина или да модернизирате външното пространство, нашите градински архитекти са на разположение. Какво можете да очаквате, когато ще се насладите на градински дизайнери чрез Wilio:
Първоначална консултация и проучване на място
Вашият проект за градина започва с консултация с градинския архитект, за да открие идеите си за бъдещата градина на мечтите. Търсите дизайнерите, които да ви помогнат да направите място на открито, където те да darl птици, пеперуда и пчели? Или търсите модерен градински дизайн, който подхожда на вашия дом? Ние сме тук за вас. Тъй като всяка градина и къщи са оригинални проекти, градинският ви архитект ще изследва външния и предлага оптимално решение за завършване на градината или пълно решение на цялото пространство.
Планиране и дизайн
След консултация с вашия градина дизайнер използва цялата информация, предоставена за създаване на подробен градински план. Можете да си представите къде да поставите специфични ландшафтни повърхности като пътеки, тревни площи и тераси, както и проектирани материали, цветни схеми (цвят на листата и цвете), водни елементи и осветителни системи. Трябва да ви предостави 3D визуализации, за да ви позволи да въведете бъдеща градина. Планът съдържа и растения и цветни лехи, поставяне на дървета, дървета за оформяне на топиари, тръби и други декоративни дървета, в зависимост от вашите лични предпочитания и видове, които най-добре отговарят на условията на вашата градина. Включени са други аспекти и градински елементи, които съответстват на вашите изображения и естетически вкусове.
Мониторинг на проекта
След започване на изграждането на градината, дизайнерът на градината ще контролира проекта. Целият процес на изпълнение ще бъде редовно наблюдаван, за да се гарантира хармонията на градинската архитектура със заобикалящата природа. За всички павирани повърхности и техните външни функции се изпълняват както е планирано и отговарят на високите стандарти. Необходимо е да се примирят павираните повърхности с къща и околности. В случай на неочаквани проблеми, дизайнерът на градината има бързи и ефективни решения. За да поддържате външния вид и качеството на вашата градина постоянно, попитайте вашия дизайнер на градината да изготви план за поддръжка на градината. Можете да извършвате поддръжката си или да я преминете от градинаря като справка.