Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

козметик
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 464 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
козметик

Имате ли нужда от козметична услуга? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в почистването и лечението на кожата с озон, диагностика, консултации. Цената на услугите за грижа за кожата обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: козметика и мицеларни води, предоставени от един от нашите 1 129 козметици в дадена категория.

Вижте също:Цени
Услуги
Какво включва козметични процедури?
Козметичните и фризьорските услуги включват не само третиране на кожата и грим към специални събития. Ето някои от най-популярните ни козметични услуги и какво можете да очаквате при резервацията:
Фризьорски салон
Можете да поръчате мобилен фризьор за разфасовки, цвят и настройка на прически за мъже и жени, както и прически за специални поводи. Когато резервирате мобилния си бръснар или фризьор, те ще дойдат със собствени инструменти, козметични продукти и оборудване. След като се консултира нуждите за грижа за косата, те създават работен план. Ако си тръгнете, за да направите разрез и цвят, като например цвета на косата на OMMRE, вашият фризьор започва първо чрез прилагане на цветове и след това се изсушава и изсушава. Някои мобилни фризьори също са специализирани в услуги като разширения на косата, Dreadset и по-сложни прически за специални поводи.
Премахване на chľápkov.
Мобилната козметика е все по-популярна в областта за епилация с максимална поверителност в собствената ви къща по отношение на използването на восък към различни части на тялото или формоването на вежди и боядисване. Когато пристигне Вашият козметик, той ще се нуждае от място за подготовка на място за депилиране, светлини, кърпи и оборудване, както и достъп до вода и електричество до захранващи нагреватели и светлини. След като са готови, те ще ви кажат как да лъжат, ако седят за епилация. В края на процедурата тя ще ви помогне да почистите кожата, за да премахнете остатъците от восъци, преди да опаковат оборудването.
Татуировки и пиърсинг
Когато наемате мобилен художник за татуировка или пиърсинг, ще се нуждае от достатъчно място за работа. Обикновено носят собствен стол за себе си, за да могат удобно да работят за по-дълъг период и мобилен стол или таблица за вас, в зависимост от това какви ще работят. След като получите финалния дизайн, заличането ви ще започне да рисува татуировки, като поставят фини игли, пълни с мастило в кожата. След завършване на татуировката, те ще ви предоставят инструкции да се грижат за кожата и да предотвратят инфекции.
Специални случаи
Подготовката за специален повод е проста с мобилната ви козметика. Можете да наемете козметик, за да подготвите група хора към сватба, разкрасете бучките на момичетата преди вечерното парти или да използвате татуировка с коне на културни събития и тържества. Когато пристигне коздек, той ще ви донесе продукти и инструменти, които трябва да създадат своя перфектен външен вид на вашата партия или събитие. Ако сте поръчали мобилен тен спрей, те обикновено носят специална палатка от текстила, която предотвратява слънцезащитниците да попаднат по стените или килимите. Ако оставите грим, за да правите снимки, сватбено или друго събитие, вашият козметик обикновено ще донесе свой собствен стол или стол и светлина, както и светлините, които да се чувстват удобно да работят и да видят работата си.
Маникюр и педикюр
Мобилните експерти за нокти могат да посетят вашия дом и да ви предоставят пълни услуги в маникюр и педикюр. Вашият козметик ще донесе всичко, което трябва да коригирате ноктите си, да работите и да болят. Преди да овладеят заобикалящата кожа и лечението на ръцете и краката ви прокоснала с удобни места за сядане, те се отнасят за естествения ви лак за нокти или създават изкуствени нокти от материала според вашите идеи.
Често задавани въпроси
Защо наемате козметик от вас през Уилио?
Търсите опитна козметика във вашето съседно събитие или специален повод? Когато можете да се насладите на експерт по красота, можете да се насладите на професионална помощ с всичко от косата и да допълвате слънчевите бани, маникюр, педикюр и др. Тя ще бъде готова с всички най-нови продукти, инструменти и оборудване, за да се отпуснете. Независимо дали имате планирано специално събитие или искате да запазите редовния си режим на красота, вашият експерт ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате толкова добре, колкото може да бъде. Ще намерите най-добрия козметик във вашия квартал в Уилио. Отървете се от препаратите за събития или козметични процедури и се насладете на професионална козметична услуга в комфорта на вашия дом.
Кой е козметик?
Козметиката са професионалисти, които работят по естетическо подобрение или промяна в външния вид на кожата.
Кои са най-популярните козметични процедури?
Между най-популярните козметични лечения включват козметична кожа, боядисване на вежди и крайно лечение и маникюр и педикюр.
Дали козметиката се нуждаят от квалификация или обучение?
Повечето козметични продукти завършват проучване или чиракуване, за да се научат как да използват и прилагат продукти безопасно. Квалификацията и професионален опит показват, че имат умения и знания, за да си вземат страхотна работа.
Защо да наемете козметик от мен да се затвори?
Разрешаването на мобилна козметика към вас е по-удобно и предлага по-голяма поверителност. Можете дори да спестите пари поради незначителните си разходи в сравнение с някои компании, които предлагат козметични процедури.
Колко време трябва да запазя за срока на козметиката?
Дължина на пеенето Козметиката ще зависи от процедурата, която завършите. Например, пълноценно лечение може да отнеме час и половина, докато регулирането на веждите може да отнеме 15 минути.
Колко струва козметичките?
Средните разходи за козметика варират от 20 до 80 евро за обслужване, ако ги поръчате чрез Wilio. Въпреки това, цената ще зависи от вида услуга, която сте резервирали от необходимото специално оборудване и от колко време вероятно ще продължи.