Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

косене на трева
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 489 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
косене на трева

Имате нужда от услуга за косене? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в косене на трева, подрязване, плевене. Разходите за поддръжка на тревните площи обикновено зависят от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: бензинова косачка за трева, ножици, субстрат за сеитба на трева, предоставена от един от нашите 13 063 градинари в категорията.

Вижте също:Цени
Какви услуги косене на тревата мога да поръчам?
Редовна косене на трева
За да се постигне качествена тревна площ е идеална седмична или двуседмична трева. Кодената тревна площ трябва да се извършва редовно през периода на растеж от пролетта до есента, от април / май до октомври в зависимост от времето. Оптимална честота на косене на конвенционална трева обикновено 1 x в рамките на седмица, декоративна трева 2 х в рамките на една седмица. Ако не почивате редовно тревата, качеството му се влошава и последващото косене е по-предизвикателно и вкусно. Неубеляна, ненавижданата тревна площ привлича вредители и насекоми, така че го държат в препоръчителната височина. Нашите услуги включват редовно косене не повече от 1/3 от дължината, отстраняването на остатъци от трева и третиране на ръба на тревата. Можете да използвате органични остатъци като мулч или компост. Ако тревата е необходима, можете да резервирате вертикално обслужване, аерация и подрязване на тревата, за да премахнете мъртвите части от него. Ние също така предоставяме услуга за съпротивление на градината, от която се създава компост. Алтернативно, компостирането може да бъде настроено с вас.
Трева за еднократна употреба
Намерете някой, който да ви помогне с една косене на трева, е по-сложна, отколкото намирането на човек до редовен - периодичен косене и такъв косене е много често по-скъп. Ние ще ви помогнем да намерите някой, който ще ви предостави качествени услуги на разумна цена. Ако нямате време, поръчайте работата си чрез Wilio.
Често задавани въпроси
Защо поръчате косене на тревата в близост до Уилио?
Ако нямате инструменти и време, за да косите тревата или нямате време или търпение, можете да осигурите надеждна косене на трева близо до вас през Уилио. Ако оставите тази задача на нашите експерти, ще имате по-здравословна почва и по-зелена морава без вашите усилия. Тъй като нашите работници знаят всички видове инструменти и градински техники, работата може да направи ефективни и по-бързи от себе си. Професионалистите в тревата косене на идеалната височина и по този начин ще осигурят здравословния му растеж. Възползвайте се от опита на нашите Wilio Gardengers за постигане на оптимална плътност на тревата, по-добре изглежда, че можете да похвалите семейството и приятелите си! Само на нашия сайт, посочете какъв тип трева трябва да косите кога и къде имате нужда от нас (време и място за косене). Можете да споменете каква трябва да се изрязва голяма площ и да се изчака сделки от местни градинарство.
Какви са ползите от косене на тревата на експерт в сравнение с това, че ще го направя сам?
Косата на тревата е отнемаща време задача, която изисква правилни умения и знания, които трябва да се направят правилно и навреме. Ще избегнете такава бъркотия и потенциални инциденти, които могат да възникнат в неправилно боравене с инструменти или градински технологии. В допълнение, ако можете да намерите редовна косене трева, трептенията са постоянно обезпечени по време на работното време или отсъствието си.
Кога трябва да кося тревата и колко пъти?
Малката е необходима, за да коси редовно и постепенно - винаги максимум 1/3 от дължината на тревата, в противен случай рискувате влошаване на състоянието му. Височината на косене зависи от това каква стена у дома сте - от треви. Подходящата височина на косене на тревата, която най-често се използва, за да се появи 3 - 5 cm. Косене под 3 см такава трева щети.
Трябва ли да кобирам тревата чрез Wilio, за да осигуря собствени инструменти / градински технологии?
Можете, ако имате градинарство и косене инструменти у дома. Кодената обслужваща тревна трева изисква косачка, трева, ножици за трева, а също и на бокерата, за да се отстрани косите трева. Имате нужда от бензинов косачка с кошница за задвижване и събиране за косене на голяма градина и ускоряване. Ако искате да избегнете някакъв проблем при косене на трева, попитайте Wilio градинарството и доставката на градинска технология на определено място.
Колко време обикновено отнема косене на тревата?
Това зависи от размера на вашата морава, а също и от наличните градински техники. Управлението на косата на тревата на по-малка повърхност на тревата (до 200m2) е по-малко от час, ако се извършва от квалифициран градинар. За по-големи градински повърхности може да бъде няколко часа. Когато използвате градински трактори, времето за косене ще бъде по-кратко. Тези времеви оценки не включват ръба на ръба на тревата около настилките, цветните лехи и други необходими услуги за обслужване.
Може ли Wilio да помогне и с ремонт на моята косачка?
Да! Ако вашата косачка при косене, внезапно загуби производителността или възниква друг технически проблем, постави го проверен и ремонтиран от експерти по косата. Една от нашите услуги също е обслужваща, ремонт, резервни части и захранване.
Какви други услуги за грижа за трева мога да резервирам wilio?
Редовната косене на пасища е основа, но не е достатъчно да се постигне красив външен вид. В допълнение към косирането на тревата, ние също така предоставяме пълна грижа за тревата, която включва напр. Прилагане на торове и торове, напояване, вертикално, обслужване на голи градове, изхвърляне на плевели, нежелани двойни растения, гъбични заболявания и плесен. Ако трябва да създадете нова морава, мокет, ще ви намерим експерт, който ще го направи за вас.
Какво включва услуги за коса?
Целта на нашите услуги за косене на тревни площи е да запазят тревата си в правилната височина и да постигнете, че вашата морава е красива, зелена, свежа и перфектно изглежда. Можете да ни резервирате на еднократно косене или редовно седмично косене от пролетта до есента. Благодарение на правилния инструмент и преживявания, нашите експерти по косене могат да се справят с по-краткото време и в по-добро качество.
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Какво включва услуги за грижа за тревни площи? Услугите за грижа за тревни площи могат да включват торф, редовен косене, подрязване на маржа на тревата, оформяне на декоративни растения и всичко необходимо за поддържана градина. Подстригване на ръба на тревата - този процес на подстригване на трева е естетичен и помага на тревата да изглежда редактирана. Той също така пречи на тревата да удари цветните си левещ и други градински елементи. Подравяването на трева - спомага за насърчаване на прясна тревна площ през цялата година. Пролетно оплождане на тревата - ние използваме висок азотен торове, който е най-основната съставка в храненето на тревата. Пролетно оплождане на вашата морава Ние осигуряваме здравословен растеж, тъмно зелено оцветяване, устойчивост на вредители и мъх през целия сезон и тревата ще обогатим за специфични хранителни вещества. Торенето не се извършва изключително през пролетта, за да се избегнат нежелани последици, причинени от горещо и сухо време; Ние също препоръчваме толина в края на лятото. Оплождането в края на сезона е подходящ тор с по-високо съдържание на калий, за да предаде успешно тревата. Не са разрешени плевели за представителна трева - всеки нежелан растеж ще бъде подходящо разрешен. Успешното обслужване на тревата означава премахване на всички плевели, които предотвратяват абсорбцията на хранителни вещества върху вашата морава. Какво получавате като клиент, когато решите да се грижите за вашата морава? Можете да използвате екипа на място и да го помолите да се консултира с грижата за тревата за по-нататъшна поддръжка. Професионалистите обичат да ви помогнат. Нашата практика показа, че различните тревни площи изискват различно лечение. Ако не само искате да косите трева с нас, ще подготвим план за лечение на базата на базата на уникалните нужди на вашата морава. Той дори може да започне от основите, когато всеки нежелан растеж е напълно премахнат и ще бъде положен чисто нова тревна площ. Можете също така да поръчате редовна косене на трева и ние ще донесем цялото необходимо оборудване. Използваме съвременни бензинови / моторни косачки и електричество не е необходимо от ваша страна. Често задавани въпроси: В: Кой мога да говоря, ако трябва да променя датата на изпълнение? Отговор: Срок и време за обслужване, което спорите директно с избрания доставчик. Просто го напишете за необходимостта си да преведете услугата в друг термин и потвърдете с него. В: Предоставяте ли цялата необходима услуга за тревата? Отговор: Да, Wilio Professionals знаят, че всички услуги за грижа за тревни площи имат всички необходими инструменти и инструменти. Въпрос: Извършвате ли редовна косене на трева? Отговор: Да, просто поставете в Wilio, за да влезете в търсенето, отколкото често косене на трева, която ви е необходима, и ще се свържете с вас в експертите на косене. Въпрос: Трябва ли да бъда у дома по време на реализацията на услугата? Отговор: Не, не е нужно. Трябва обаче да ви предоставите достъп до зоните, където работата трябва да бъде предоставена от избрания от вас доставчик. Въпрос: Трябва ли да осигуря паркиране? О: Да, заради цялото оборудване, което носите, трябва да паркираме близо до вашия обект. В: Колко струва косене на тревата? О: Цената на косене на тревата варира в зависимост от обекта, размера на тревата и необходимите процедури. Коденият час стои между 6-10EUR в зависимост от споменатите фактори. Въпрос: Кога трябва да се извърши последната трева в годината? Отговор: последният косене се извършва, когато трева вече не показва увеличения на биохима. Според времето последната косене трева трябва да бъде в края на октомври. Ако благоприятният есенния период продължава, или в най-топлите ни условия можем да го завършим дори в началото на ноември. Въпрос: Кога трябва да се коси за първи път през годината? Отговор: Когато температурите стъпват над 5 градуса по Целзий, тревата значително ще увеличи темпона на растеж, от края на април / началото на май. Височината на косене е много важна. Въпрос: Dosa също висока трева? Отговор: Да, професионалистите в Уилио знаят и двете високи треви. Ще отрежем тревата първо с 1/3 и след това постепенно до желаната височина. В: Посъветвате ли дори с мъх? Отговор: Да, професионалистите в Уилио знаят дори с всеки нежелан плевел и мъх. В: Можете ли да косите тревата, когато вали? Отговор: За съжаление не го правим.