Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

контрол на вредителите
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 500 регистрирани професионалисти
92 016 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
контрол на вредителите

Имате ли нужда от услуга за дератизация? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в превенцията и елиминирането на гризачи, елиминиране на насекоми, отстраняване на брадви за гнезда. Цената на специалист по борба с вредителите обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: защитни средства, дезинфекция, респиратор, които ще бъдат предоставени от един от нашите 4 027 унищожители в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да резервирате обезвреждане на вредите чрез Wilio?
Търсите местен местен дераатор? Опитният ликвидатор на вредителите получава директно до източника и безопасно и напълно премахва нежеланите гости. Вашият местен експерт по управление на вредителите ще ви помогне да се отървете от термитите, паяците и гризачите - и благодарение на редовната поддръжка вече не осветявате вашето жилище. Wilio е идеално място за намиране на дераатратори близо до вашия квартал и сравнение на техните оферти. Така ще получите най-подходящия експерт, който ще направи в бюджета ви. Благодарение на нашата прозрачна система за оценка, можете да сте сигурни, че наемате специалист за изхвърляне на вредители с невероятни преживявания и опит.
Какво прави ликвидаторът на вредителите?
Поставете ликвидаторите на вредителите ще намерят и идентифицират насекоми, гризачи и други вредители във вашето домакинство или компания. Те използват химикали или капани за отстраняване на вредители. И намаляване на вероятността за повторение на проблема.
Колко често имате нужда от услуга за дераватори?
Като правило, трябва да осигурите услугите на дераватора поне веднъж годишно, за да сте сигурни, че къщата ви не е вредителна. Но в зависимост от вида на вредителя, климатът и обхватът на нападението също могат да препоръчат по-кратък интервал, например след няколко месеца.
Колко време след деризацията или дезинсекцията трябва да останете извън дома си?
В зависимост от вида на интервенцията и използваните препарати можете да останете у дома или ще трябва да останете няколко часа от почистените пространства. Вашият специалист за унищожаване на вредители ще бъде начин за решаване на проблема и последващата процедура. Той също така ще отговори на други въпроси, например, когато можете да почистите и измиете вътрешните повърхности, независимо дали жилищната площ е здраво.
Как да подготвя дома си за контрол на вредителите?
Безопасно сложете храна, ястия, играчки за домашни любимци и всички бебешки уреди. Ако е възможно, направете дълбочината почистване на подове и килими. Проверете дераватора, ако се нуждае от достъп до стени. Ако да, те ще трябва да се отдалечат от тях.
Колко струва услугата за дераватора?
Стандартният разрушител на вредителите започва около 80 евро. Разходите ще зависят предимно от вида на вредителя и степента на заразяване, но също така и от размера на заразената площ и използван метод за отстраняване.
Какво включва местни дейности по дератност и дезинсекция?
Всяка услуга за унищожаване на вредители е предназначена да защити вашия дом и вашето здраве. Въпреки това, специфичните процедури и процеси зависят от вида на интервенцията, от която се нуждаете.
Какви услуги за дерозация и дезинсекция мога да поръчам?
Контрол на насекоми вредители
Влезте в съседство на дераватизатори, за да ви помогне да се справите с борбата срещу хлебарки, осите и косата във вашия дом. Специализирани работници преди използването на тези административни химикали и процедури оценяват ситуацията за този тип насекоми и потвърждаване на степента на заразяване.
Идентификация и премахване на термитите
Термити или бели мравки могат да причинят щети на имота от хиляди евро в случай на проблем. Не само засягат статиката и структурата на недвижимите имоти, но и нейната стойност и по този начин продажната цена. Защитата на вашия дом е за щастие прости и редовни термитови контроли и бариерни модификации в най-уязвимите зони, като дървени строителни конструкции и в залесени части на градината. Възползвайте се от сертифицирания местен експерт по термити и дезинсекция на местоположението ви.
Рязане на парче и друга игра
Професионален експерт за премахване ще ви помогне с по-големи нежелани посетители. Tchora, Lasice, Kunu или друго по-голямо животно находки, оттегляне и впоследствие се движат безопасно и хуманно. Работникът отива във вашия таван или изби, за да съхранява капана, животното улавя и се отдалечава от дома ви. След това ще бъде запечатано или по друг начин се сблъска с всички входни и изходни точки, за да получите нещо друго за вас.
Премахване на оста на гнездото
Открихте ли в къщата си или в гнездото на градината от осем или пчели? Не го изваждайте сами - можете да разведете жителите си и да застрашите здравето си или дори да навредите на имота. Обадете се на експерт, за да премахнете намушканите гнезда на насекоми за безопасни, бързи и лесни за изпълнение на тази работа. Тя ще донесе подходящи инструменти, химикали и защитно оборудване, за да унищожи осемте и преместването на пчелите, за да издишват мирно, без страх от неприятно публикуване.
Премахване на гризачи.
Мишки, плъхове и плъхове бързо се размножават. Те увреждат електрическите лидери, мебели, тор разрушават храната и прехвърлят различни заболявания причиняват здравословни проблеми. Местният дератизатор намира къде живеят и имат своя Норну. Тогава те могат да се отърват от тях, като използват стръв и капани. В допълнение, вие също ще ви посъветвате как ефективно предотвратявате на гризачите да се върнете отново.
Контрол на вредителите преди закупуване на недвижими имоти
Преди да закупите имот, добре е да се наемат в близост до професионален експерт за борба с вредители, които ще проверяват и проверяват за възможното поява на вредители. Местните дератизатори ще проверят добре всички достъпни части на земята, независимо дали те не показват признаци на присъствието на термити, движещи се или гниещи дървесина и други външни фактори, които могат да вредит вредителя. Контрол, извършен в тавана, ако е необходимо в помещенията под нивото на земята и също така отиват огради и приюти. След извършване на инспекцията, която ще отнеме около 2 часа, можете да получите подробен доклад за контрола на вредители в домакинството със снимки и информация за контролирани зони, включително потенциални проблеми, независимо дали тези вече са повредени. Местният дератизатор също може да има нов недвижим имот, който никъде не е никъде, например, ако е известно, че местоположението се среща в някои от вредителите по-често.
Полезна информацияКакво трябва да знаете за дерализацията на мишки
Какво можете да очаквате мишки от дераатизацията? Лечението на мишки предизвикателство обикновено се извършва при едно голямо посещение на дераватора. Имайте предвид, че тази услуга не е час и експерт ще остане, докато не бъде направено. Тук е разбивка на процеса. 1) Проверка на мястото на деризацията: преди самата дерализация да бъде внимателно проверена за вашия имот. Всеки вредител унищожава услугата започва с чек. Целта е да се намерят всички входни точки, които гризачите използват. Дерализаторът ви предупреждава, ако мишките са причинили сериозни щети, които трябва да бъдат премахнати / ремонтирани. 2) Запечатване на всички размери на гризачи: От съществено значение е да блокирате кухините и дупките, които гризачите използват за влизане в обекта. Дерализаторът ще ги запечата с разширяваща се пяна, вълна тел и специални уплътнители. Моля, обърнете внимание, че само дупки в размер на гризачите могат да бъдат запечатани. Каквото и по-голямо да поправи друг професионалист. 3) Настройка на стръв: Когато място е напълно запечатано и достъпно, няколко гризачи могат да бъдат вградени на закрито. Следователно, деравализаторът се налага на стратегически места на примамки и може да позволи обработени гризачи една отправна точка, която излизат. Ние също така следваме подобна процедура в случай на дератизация на плъхове. Няколко други причини да наемете деравализатор чрез Wilio. Екскрецията на гризача в собствените им над глави може да бъде достатъчно стресираща, без да знаят проверените начини. Поръчайте Deratizer чрез Wilio е много прост. И ние също така предлагаме допълнителни ползи, например: непрекъсната наличност на платформата на Wilio, гъвкаво време на дератизатори - при поискване, те са на разположение през почивните дни или празниците. Аварийна наличност - сертифициран дератизатор може да дойде в рамките на два часа, за да ви помогне, независимо дали има ден или нощ. Надеждни експерти - всеки дебалатор е проверен, напълно оборудван и работата му се контролира редовно от по-добро. В допълнение, Wilio покрива в цяла Словакия. Какво трябва да направите преди процеса на звучене на мишката? Има няколко неща, които можете да направите предварително, отколкото да пристигнете дераваторът, за да подобрите крайния резултат: премахнете всички капани или отрови, които сте поставили. Да не се предлагат храна в сградата. Най-добри практики, за да се избегне информирането: Изхвърляне на битови отпадъци и поддържане на запечатани контейнери. Не позволявайте на градината да се обърна. Често задавани въпроси Въпрос: Как мога да направя промени в Уилио? Отговор: просто влезте в профила си в Wilio и кликнете върху Моите проекти. Кликнете върху проекта, който искате да редактирате и изберете Проект за редактиране в менюто с опции. Това е всичко, което трябва да направите. Можете също така да ни се обадите да говорим с един от нашите приятелски представители на клиентите, които могат да бъдат направени за вас. Срок и време за обслужване Вие аргувате директно с избрания доставчик и по този начин всяка промяна в условията и сроковете директно с него. В: Можете ли да ми помогнете, ако мишките са в стените? Отговор: Да, деструкторът на мишката ще може да определи местоположението си и да предприеме необходимите мерки. В: Това ли е безопасно за хората и домашните любимци в обекта? Отговор: Да. Всички мерки срещу мишки и продукти, които са част от тази услуга, са напълно безопасни за всички жители на сградата (с изключение на гризачи). Въпрос: Какви са симптомите на мишките за домакинството? Отговор: Е, лесно можете да отбележите някои интересни неща като малки цилиндрични фекалии, мощни миризми на мускус въз основа на извънредни обекти, зачервяване на части от мебелите и др. В: Как се вмъкнаха мишките в къщата ми? Отговор: Мишките са квалифицирани ацебати, които лесно могат да влизат през малки дупки и пукнатини в стените на сградата. Други входни точки включват пропуски в прозорците и таваните, канализацията и умиванията, канализационните тръби и дори газовата система. В: В какви помещения се появяват най-често мишки? Отговор: Благодарение на подъл природата на мишката, те предпочитат да останат скрити преди визията и да отидат само когато няма никой. Сред областите, които най-вероятно ще се появят, включват таван, мазе, изби, помещения за кухненски уреди, зад мебелите и отдолу, както и в стенни кухини. Въпрос: Опасни ли са мишките? Отговор: Да. От една страна, те могат да причинят вреда на вашия имот. От друга страна, той може също така да предава определени болести чрез нейната дефектен, така че трябва да се избегне пряк контакт с животни за всяка цена.
Полезна информацияКакво трябва да знаете за деризацията на вредителите
Често задавани въпроси за изхвърляне на вредители и дератизация Как да намерим качествен професионалист за унищожаване на вредители? Деризацията е процес на изхвърляне на плъхове и други вредни гризачи (мишки, хамстери), особено в жилищни райони по различни начини. Dezinsection е унищожаването на вредни насекоми или членестоноги. Дезинфекцията е насочена към разпореждане с микроорганизми, които причиняват различни инфекциозни заболявания, използващи химически формулировки. Чрез възпроизвеждане на много вътрешни вредители в жилищни сгради могат да бъдат избегнати чрез превантивни мерки. Защитно деризацията, като предпазна мярка е длъжна да гарантира всяко физическо или юридическо лице, което в съответствие с приложимите закони се взема или управлява от недвижими имоти. Но понякога, въпреки максималните усилия на собственика на жилището, вредителите могат да излязат извън контрол в околностите му. Безопасността е много важна при избора на компания за унищожаване на вредители, защото неправилно използваните отрови, наречени родентициди, могат да увредят здравето и собствеността на хората. Така, ако е избрано унищожаването на вредителя, не се извършва само цената. При избора на компания за унищожаване на вредители, които ще искате да наемете проверка, за да видите дали са подадени жалби на компанията. Трябва също така да проверявате компаниите, които трябва да ви предоставят при поискване. Позволете ви да потвърдите дали дадено лице, което извършва работа е сертифицирано и лицензирано, упълномощено лице за използване на химически и други средства или лицензирани техники. Изисква се от компании за унищожаване на вредители. Преди да решите да ги наемете, нека компанията да представи доказателства за професионални сертификати / разрешителни. Бъдете внимателни с професионалистите в унищожаването на вредители, които твърдят, че те имат таен / специфичен начин за изглаждане или принуждаване на собствениците на жилища ускорява споразумението. Изберете качествена и проверена компания за унищожаване на вредители за постигане на най-добрия резултат. Какви са ползите и недостатъците на обезвреждането на вредителите? Деризацията е особено важна по отношение на хигиената, защото гризачите често се простират с хората опасни заболявания, особено чума. Гризачите ядат окабеляване и изолация и по този начин появата на огън. Хлебарки са опасни за човешкото здраве, носят алергени, които могат да причинят детска астма. Така че трябва да получите проблем с вредители под контрол. В случай на възпроизвеждане на вредители е необходимо да се използват услугите на професионалното общество за унищожаване на вредители. Разумно е да се направи проучване при наемане на експерт по дерозастрация, защото унищожаването на вредителите има много отрицателни обекти. Напалването на вредители е скъпо и не-ароматизираните токсични ресурси за унищожаване на вредители могат да увредят здравето на хората и домашните любимци. Изхвърлянето на пръски е досадно и ограничаващо вещество за жителите на жилищния модул. Ето защо е най-добре да спазвате превантивните мерки, за да се избегне необходимостта от професионалисти. Но ако проблемът с вредителите е идентифициран, не забравяйте да се обадите на най-добрите специалисти, които да се справят със задачата безопасно и ефективно. Наистина ли делегиране на вредителите / деризацията? Надеждните експерти ще развият максимални усилия за премахване на проблема с вредителите. Въпреки това, за най-успешния резултат обаче, също трябва да си сътрудничат с собствениците на жилища. Например, експертите за контрол на вредителите могат да препоръчат Garage Gates да бъдат затворени или да бъдат коригирани / инсталирани на Windows. Собствениците на жилища трябва да следват тези препоръки, за да гарантират премахването на техните проблеми с вредителите. Експертите за контрол на вредителите могат да гарантират, че вашият дом се отървете от хлебарки. Те обаче не могат да гарантират, че собственикът ще предприеме всички стъпки, така че хлебарки да не се повтарят. При успешното премахване на вредителите, компанията с правилния държавен и местен сертификат. Ако се сблъскате с проблеми с насекомите, уверете се, че компанията има обучена ентомолог - експерт, ангажиран с насекоми и средства за борба с тях. Известните компании за борба с вредителите знаят кои химически средства или методи трябва да се използват за най-безопасното унищожаване на вредителите. Да се ​​извърши елиминиране, достъп до материали с по-ниско вредно въздействие върху околната среда. По този начин контролът може да работи в разумни граници. Ключът е да се избере най-доброто местно общество, сътрудничество с препоръките на дружествата и спазването на мерките след извършване на контрол на вредителите. Тя плаща за заповедта на професионалистите / отдадеността на вредителите? Той е преди всичко да разберете дали имате истински проблем с вредители. Попитайте фирмата за обезвреждане на вредители - деризация и дезинсекция за извършване на инспекция / контрол на жилищните пространства. Някои компании предлагат безплатна инспекция, други падат от такса, ако резервирате услугата си. Ако имате проблем с контрола на вредителите и търсите надеждна компания, която може да предостави доказателство за коректност, ще имате няколко възможности за решения. Най-евтиният вариант вероятно ще бъде еднократна ликвидация. Успехът на ликвидацията за еднократна употреба зависи от вида на вредителя, степента на нахлуване и продуктите, които използва. Можете да решите за по-скъпо обслужване. Като правило това означава няколко експертни интервенции. Програмата за контрол на вредителите оценява ситуацията и предлага план, както при вредителите да се справят безопасно и ефективно. Някои компании предлагат иновативни решения като термично изхвърляне на вредители или топлинна енергия, съчетана с разрушаването на дим (дим или газ). Тя може да бъде скъпа, но ако имате сериозен проблем, той може да бъде най-добрият избор. Вредителите могат да бъдат неприятни, разрушителни и предаващи заболявания. Колкото по-дълго ще продължи атаката, толкова по-трудна ще бъде премахната. Трябва да решите дали унищожете вредителите за вашия дом и си необходими. Какви са средните разходи за изхвърляне на вредители / дераатизация? Разходите за контрол на вредителите ще зависят от много фактори, включително какви видове вредители трябва да направят и колко често се нуждаете от тази услуга. Други фактори, които засягат разходите, включват географско местоположение. Собствениците на жилища извън стандартните зони за обслужване (централата на фирмата) могат да очакват да плащат допълнителни такси, напр. за доставка. Къща двор засяга наградата срещу вредители, по-голяма къща изисква повече използвани ресурси и работа. Може би собствениците на дома ще бъдат задължени да плащат дерализатор / човек, изпълняващ деруване за услуга за еднократна употреба, която ще включва откриване на проблем или редовна услуга. Някои компании за унищожаване на вредители предлагат тримесечни договори. Ако предпочитате екологични продукти за унищожаване на вредители, разчитайте на плащането на по-висока цена. Магазин на най-добрата цена, но не забравяйте, че ключовата компетентност / експертиза е ключова компетентност в търсене на разрушаване на вредителите. Правилните лицензи експерти могат да извършват безопасно и ефективно премахване на вредителите. Запознайте се с референтната цена на разрушаването на вредители / дерак на Wilio и да получите представа колко трябва да струва професионален контрол на вредителите във вашия район. Какво да зададете професионалисти в областта на вредителите / дератизация? Започнете въпроса за това колко дълго компанията прави бизнес. Уверете се, че компанията е лицензирана и застрахована. Дружеството трябва да може да предоставя доказателства за административни пълномощия. Попитайте дали компанията има онлайн ревюта или мнения, които можете да проверите. Помолете компаниите да решат какви ресурси да се разпореждат с вредители. Защото не всеки е експерт за унищожаване на вредители. Попитайте колко сериозно е заразяването и колко време ще продължи ефективното елиминиране. Разберете дали компанията може да предложи написана цитат и да я наблюдава. Освен това, попитайте дали има ползване на домашни любимци и хора в безопасност. Надеждната компания за контрол на вредителите трябва да може да обясни защо тяхното лечение е безопасно и дали трябва да напуснете курорта по време на лечението. Помолете ви да получите усещането, че дадена компания за унищожаване на вредители може да се довери и осигурява безопасни и ефективни услуги.