Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

контейнер под наем
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 641 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
контейнер под наем

Имате ли нужда от услуга за наем на контейнери? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти за отдаване под наем на контейнер за отпадъци с обем от 3,5 m3 до 35m3, наем на контейнер за съхранение. Цената на наемането на контейнери с голям капацитет обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: контейнерен транспорт и събиране на отпадъци, предоставени от един от нашите 23 833 експерти в категорията.

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Наем на контейнери 1) Как да наема контейнер? Просто се свържете с нас и ви дават оферта. След това се съгласяваме на датата и часа и ще ви изпратим. 2) Колко струва контейнерът? Контейнерните цени се променят в зависимост от местоположението ви, таксите за депониране, видове изхвърлени материали и други фактори. Очевидно е, че по-големи депа с по-големи масови граници струват повече. Може да се наложи да платите повече, докато наемате контейнер за големи проекти за строителство и разрушаване. 3) Колко големи са контейнерите? Размерите на контейнера под наем винаги се измерват в кубични метри. Типични размери са 1, 1,5, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 15, 20, 25, 30 и 40 метра. 4) Колко дълго мога да имам контейнер под наем? Отдаването под наем на контейнера може да бъде един или четири седмици. Някой се нуждае от контейнер само за няколко часа, друг за няколко дни или седмици. 5) Какво мога да хвърля в контейнер? Отдаването на контейнери за отпадъци никога не трябва да се зарежда с опасни предмети. Основните забранени обекти включват запалими и токсични материали. Някои компании също забраняват рециклируемите материали (или забраняват поне смесването на рециклируеми и нерециклируеми материали в същото депото). Общото правило е, че всичко, което може да отиде в кошчето, може най-вероятно да отиде в контейнера. 6) Трябва ли да бъда у дома, когато транспортират контейнера? Обикновено, когато се транспортират и шофират у дома, не е нужно. Ако определите точно къде трябва да стои контейнерът, той ще бъде транспортиран там. Контейнерните цени цените варират в зависимост от вида на услугата, която сте избрали, вашето местоположение и количество на други фактори, включително: Размер Тип отпадъци Отпадъчна маса. Местоположение Дължина на наемното време Има ли нещо, което не мога да поставя в контейнер? Има няколко елемента, които не могат да бъдат в контейнера. Това включва всички елементи, съдържащи опасни химикали или други елементи, които могат да причинят контейнер или увреждане на депото. Как да заредя депото си? Когато зареждате контейнер, уверете се, че всички примеси се съхраняват в контейнера. Не оставяйте нищо, за да се мотаете по страните или да залепите над хълма на контейнера. Това може да забави събирането на отпадъци, защото драйверите не могат да транспортират претоварените депа. Кои са най-често използваните контейнери за наемане на време? Най-често срещаните начини за използване на контейнери: За собственици За доставчици Строителство и разрушаване на аргура Терен Проекти Покриване и изхвърляне на плочи Бетон и асфалтово ремоделиране Премахване на отпадъците от двора