Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ключар
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 507 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
ключар

Имате ли нужда от ключарска услуга? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в отварянето на врати, отваряне на автомобил, смяна на брави, ключарска работа. Цената на ключовите услуги обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: напускане извън определения район, цена на нова брава, изработка на резервни ключове, предоставени от един от нашите 19 522 ключари в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо запазвате ключар през Уилио?
Работата, свързана с заключването, неизбежно е спешна материя. Независимо дали сте съставили във вашия дом или причина да обменяте Chateau, вероятно ще искате работа да осъзнаете възможно най-скоро. Това може да доведе мнозина за факта, че те са просто първия ключар, който ще бъде на разположение. Тази спешност може да предизвика споменатата работа да премине. За тези, които трябва да помогнат на ключалката, той предлага Wilio Gold средна път между скоростта и цената. Wilio е онлайн платформа, която съчетава професионалисти (напр. Ключари) с отделни клиенти или организации, които се нуждаят от предоставяне на услуги. Намирането на качествен ключар на разумна цена никога не е бил по-лесен. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в уебсайта на Wilio или мобилното приложение, което трябва да направите и да изчакате оферти от доставчици на услуги, използващи Wilio платформа. Ще получите преглед и ревюта на всяка ключалка и безплатни оферти, които ще получите, не са задължителни. Целият процес може да отнеме само няколко минути! Вашата заключваща ситуация може да бъде спешна, но това не означава, че трябва да се подготвите. С Wilio можете да решите проблемите си с евтини, бързо и усмивка.
Какви са обичайните Locksmith услуги?
Общите ключарски услуги включват бране (разглобяване) ключалки, ремонт и обмен на замъгляване в жилищни сгради или врата на колата. Въпреки това, те също могат да проектират сигурни заключващи системи (включително електронни системи за въвеждане) и да извършват одити за сигурност на жилищни и търговски сгради.
Може ли ключалката да отвори / отключи всяко заключване?
Това ще зависи от самите ключалки и инструменти, които имат определен сключващ механизъм. Докато много стандартни ключалки могат да бъдат избрани бързо и лесно, понякога ключалката е стара или така сложна, че е по-бърз замък за пробиване и прекъсване на механизма, за да получите достъп до дома.
Какво трябва да направите, ако излезете от къщата си?
Направихте ли вратата към къщата или апартамента? Получихте ли къща / апартамент? Посетете Wilio и въведете, че имате нужда от наличен ключар. Местният ключар ще ви хареса и използва правилните инструменти и безопасно да стигнат до къщата / апартамента, с минимални щети на собственост.
Какво се случва, когато поръчвате ключар през Уилио?
Когато платформата Wilio се съгласи по първоначалната цена и подробности за работата, мобилният ви ключар посещава вашия дом или кола, за да оцените ключалката и след това да извършите работата. Ако има неочаквани проблеми, ключарът ви ще предложи метод за ремонт след оценяване на ситуацията и потвърди последния цитат.
Колко струва ключартът?
Средната цена на услугата Locksmith е около 50 евро; Въпреки това, цената ще зависи от сложността на работата и от това дали е необходимо да се монтират нови ключалки. Автомобилната ключалка може да струва повече.
Услуги
Какво включва нашият ключар?
Въпреки че ключарите често използват в извънредни ситуации, можете да поръчате ключалки и други видове брави, свързани с ключалки. Тук заявяваме различни задачи, които можете да поръчате ключарката.
Авариен ключар
Аварийните ключалки се предлагат за кратко време и често работят извън стандартното работно време. В идеалния случай бихте искали да намерите в обкръжението си ключар, за да стигнете до вас възможно най-бързо и да минимизирате времето за изчакване. Аварийният ключар първо ще се опита да демонтира ключалките и свързването си (те сервират сигурността на вратите), за да се върнат във вашия дом. Ако ненасилствените методи се провалят, много непокрити ключалки могат да бъдат отворени чрез пробиване на ключалката с последваща незабавна инсталация на новото, за да запазите вашия дом.
Ремонт на повредени замъци
Заключвателите и ключовете не работят завинаги, използвайки износване и щети, те дори могат да се счупят. Локманът може да ви помогне с Chateau на входната врата, вратата на колата, гаражния шлюз, пощенската кутия и вътрешната врата, водеща до стаи (дори на прозорци и плъзгащи се врати). Буквата (повредена) заключване или ще го коригира, или ще го замени за нова. Не забравяйте, че редовните брави на Шато разширяват живота си и е и най-добрата превенция.
Инсталиране на замъка.
Ако свържете нова врата, счупена (повредена) заключване или не сте сигурни, че текущата ви система за сигурност е достатъчна, може да се наложи да инсталирате нова ключалка. Това е добра идея, ако загубите ключовете или нямате преглед на кой има достъп до вашия дом. Намерете обкръжението си през Wilio Locksmith за отваряне на аварийни врати и инсталиране на подобрена система за сигурност. Не забравяйте да посочите какъв тип заключване трябва да се монтирате, независимо дали имате заключване, което имате или ако имате нужда от ключар.
Авто ключ
Ако ще повредите или загубите ключ за кола или го заключете в колата си, можете да наемете (поръчка) автомобилна ключалка. Те ще ви помогнат да отключите колата и да стигнете до заключената ключа или да замените заключване за нов. Автоматичните ключалки могат също да помогнат за монтиране на ключалки за кола, прикрепете дръжки за кола и запалителни свещи.