Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

хамали
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 503 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
хамали

Имате ли нужда от услуга за изтегляне? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за опаковане на артикули и дрехи в кашони, товарене, разтоварване и транспортиране на мебели, кашони и големи предмети. Цената на хамалските услуги обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: наем на кутия, застраховка, доплащане за транспорт извън определения район, които ще бъдат предоставени от един от нашите 19 513 специалисти в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да наемате услуги за изтегляне чрез Wilio?
Преместването в нова къща или офис е вълнуващо преживяване. Въпреки това, логистиката може да бъде стресиращ процес и вече е опаковка и последващо демонтиране и носене на тежки предмети. Запазете всички притеснения, като резервирате услуги за изтегляне чрез Wilio. Преместването на експерти могат да поставят нещата и да се справят с предизвикателни задачи за вас. С Wilio веднага можете да получите някои менюта. Каквото и да сте, можете да намерите наблизо, за да намерите надеждни експерти за изтегляне. Нашите професии могат също да адаптират услугите си въз основа на вашите нужди и бюджет. Независимо дали вече резервирате изтеглянето предварително или в последната минута, ние ще ви помогнем да намерите на разположение и надежден експерт до изтеглянето ви. Вземете безплатни оферти от теглене в близост до вас. Сравни цените Преди да получите менюто и проверете вашите отзиви. Когато изберете Служба за изтегляне, Планирайте срок. Един опитен работник за изтегляне може да получи вашите неща безопасно и бързо да се срутят и да се движат.
Кога трябва да резервирам услуга за изтегляне?
Най-подходящото е резервация на услуга за изтегляне с водеща от четири до осем седмици. Ранната резервация ви дава повече време за сглобяване на оферти и сравняване на опциите си. Какво повече изтегляне на експерти могат да приготвят подходящо оборудване за вашите специфични нужди или да заемат материали за опаковане. Дори ако това е последно минимално изтегляне, Wilio може да ви помогне! Ние ще ви помогнем да намерите налични и надеждни работници от вашия район. Най-добре е да поръчате услугата за изтегляне възможно най-скоро.
Трябва ли да предоставяте инструменти или оборудване за изтегляне на услуги?
Трябва ли да предоставяте инструменти или оборудване за изтегляне на услуги? Въобще не. Преместването на фирми или отделни работници могат да предоставят материали за вашите нужди. Предварително информира експерта по съответните подробности. При планирането може да му помогне да информация като размера на къщата или видовете субекти, които трябва да се преместят. Тя може да предостави всички инструменти за демонтиране, въжета, щайги или други опаковъчни материали за вашия дълг. Но ако имате някакви материали вече след ръка, помолете експерта да ги използва!
Той събира изтеглянето на мебелите ми на новото място?
Да, изтеглянето на работниците могат да инсталират отново мебелите си на новото място. От леглото след фитнес център, помощникът ви може да помогне с монтажа и да създава вашите вещи. Моля, обърнете внимание, че някои услуги за изтегляне ще вземат само и транспортни елементи. В този случай ще трябва да опаковате опаковката сами. Но можете да кандидатствате за Wilio за изтегляне, което включва и опаковки, транспорт и повторно инсталиране на мебели.
Защо да изтегляте услуги по-добре от изтеглянето на самопомощта?
Професионални услуги за изтегляне правилно опаковки и транспортиране на вашите мебели. Няма да се налага да се притеснявате за щетите, които могат да възникнат при преместването на вещите си. Един опитен професионалист ще има подходящи инструменти и умения, за да ви направят премахване. Мога лесно да се справя с тежки неща. В допълнение, няма да имате проблем при преместването на големи мебели, тъй като движещата се услуга ще има доставката на необходимия размер.
Да дама ли да помогна на вашите работници?
Зависи от вида на прибиращата услуга, която резервирате. Ако степента на вашата заявка включва само превоз на мебели, ще трябва да обгърнете всичко, преди да пристигнат с работници за изтегляне. Можете обаче да поискате деривативна услуга, която включва опаковки и доставка. Благодарение на тази опция, експертите могат да направят цялата работа, за да се съсредоточат върху други задачи. Във всеки случай те ще оценят експерти всяка помощ, която можете да им предоставите за плавния процес на изтегляне.
Какво включва изтегляне на услуги?
Ако изтегляте или продавате някои мебели, нашите експерти са тук, за да ви помогнат! Преместването на услугите включват разглобяване и опаковане на малки и големи обекти във вашия дом. Тогава работникът може да преобразува тези теми на нов недвижим имот. Тогава елементите в новите ви помещения могат да бъдат разопаковани и поставени. Wilio ще ви свърже с надеждни теглещи услуги близо до вас. Независимо дали имате нужда от помощ при движещи се мебели или комплексно оборудване, на нашата платформа ще намерите достъпни работници за изтегляне. Нашите услуги са гъвкави за всичко, от което се нуждаете. Ето преглед на изтеглянето на услугите, които можете да резервирате Wilio.
Услуги
Демонтаж на мебели.
Отстраняването на апартамента или къщата включва и демонтиране на мебели и неговата опаковка, така че тя е подходяща за транспорт. Бързи вашия опитен работник през Уилио. Ние ще ви помогнем да намерите изтегляне на работници, които знаят как да се срутват компактните и безопасни мебели за съхранение. Разглобяването на мебелите се отнася до всички видове мебели като легла, шкафове, маси и библиотеки. Работниците могат също да демонтират други мебели като градински пружини, люлки и дори градински решетки.
Премахване на фитнес уреди
Премахването на фитнес оборудване може да бъде по-сложно от мебелната опаковка. Ролята може да се отнася до електрическо оборудване, допълнителни тежки части и етикетиране на малки компоненти; Преместване на фитнес уреди и да се справя с тези сложни задачи. Нашите експерти могат да ви помогнат да сгънете мистрите, коланите, домашните фитнес и други фитнес уреди. Разкажете ни за конкретни изисквания за изтегляне и ние ще ви свържем с някой, който може да ви помогне.
МЕБЕН ТРАНСПОРТ
Повечето услуги за изтегляне могат да ви предоставят услуги за изтегляне, използвайки доставка или камион. Когато публикувате заявката си за Wilio, посочете размера и броя на елементите, които трябва да се преместят. Имаме работници, които се специализират в много видове транспорт и транспорт. На нашата платформа можете лесно да намерите изтегляне и доставка работници. Просто разкрийте заявката си и получавате безплатни оферти от експерти за изтегляне близо до вас.
Изхвърляне на отпадъци и отпадъци
В допълнение към услугите за изтегляне, Wilio предлага и услуги за другите ви нужди. Нашите отпадъчни дрехи могат да се разпореждат с елементи, които вече нямате нужда. С тази услуга можете да имате ново начало без бъркотия!