Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

камини пещи и барбекюта
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 618 регистрирани професионалисти
93 443 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Всички услуги
Всички услуги
камини пещи и барбекюта

Имате нужда от услуга в областта на камини, печки? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти във фокуса, производството, монтажа и монтажа на камини и печки. Цената на печките за камина обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: следгаранционно обслужване, разходи за доставка, осигурени от един от нашите 22 132 експерти в категорията.

Вижте също:Цени
Как да стартирате монтаж на камината
Изграждане на камина за гореща въздух за дърво
Горещият въздух камини са част от изграждането на къщата ви, така че тяхното изпълнение или ремонт, независимо дали камина или комин често е сложен процес. Вашият техник за строителни работи за внедряване на камината ще използва камък, тухли, камък, плочки / плочки, но и други материали като гипс или дърво. Проекти - комплекти подходяща система на комина, базирана на оптимален въздушен поток, изтичане на димните газове, за да се осигури термичен комфорт във вашата сграда, осигурява нейната стягане, за да избегне погасяване. Водопроводчикът започва чрез поставяне на фокално (обикновено от тухли, керамични плочки или бетон), за да осигури солидна и безопасна основа за отопление за дърво. Тя допълнително ще инсталира устройството ви и ще свързва димохода (вътре и отвън, на вашия покрив), за да извадите дима от къщата си.
Инсталиране на газова камина
Когато изберете най-добрата газова камина за вашето пространство (независимо дали сте в стената, построен, свободно стоящ или вътре в съществуващата си камина), инсталацията ще ви помогне да свържете газ. Ако все още нямате бензиностанция, тя ще организира връзка или доставка на газ. Освен това, вашата камина инсталатор изгражда всички части, включително камина и дим. Той отрязва дупки, за да постави дима през тавана и покрива и ще гарантира, че всички пропуски са здраво запечатани, за да се избегне изтичане и повреда. И накрая, той свързва газ и тества новата инсталирана камина.
Монтаж на електрическа камина
Вашата електрическа камина галомер започва да включва и опитва камина, за да определи дали работи. След това свързва камината до стената до местоназначението, или отрязва отвора на стената, за да го направи вградена камина. Освен това той свързва захранването (може да се нуждаете от лицензиран електротехник за тази стъпка). И накрая, тя ще инсталира всички декорации (като трупи), които идват с камина и монтираха предния панел стъклен панел.
Често задавани въпроси
Защо да резервирате инсталацията или изграждането на камината през Wilio?
Има няколко неща, които биха били по-приятни, отколкото да харчат зимна вечер на топлината на камината. Въпреки това, ще трябва първо да оставите камината. Има много подробности, които правят вашата камина безопасна, функционална и естетична. Ето защо, монтирането на камината е работата, която трябва да поверите на някой, който има богат опит и необходимите инструменти, за да се справят. Така че резервирайте инсталацията на камината през Wilio и ще се насладите на завладяващата му атмосфера за кратко време. Независимо дали трябва да инсталирате нова камина или да поправите текущата си камина, вие сте на правилното място. Просто изпратете заявката си, изберете вашия монтажник и ви позволява да инсталирате или поправите камината, която ви подхожда.
Какъв тип камина трябва да се инсталирам?
Това зависи от вашите приоритети, независимо дали са естетики, топлина, ефективност или комфорт. Дървените камини предлагат отлична ефективност на отопление в сравнение с алтернативите, те имат класически вид, докато газовите и електрическите камини са модерна алтернатива и са лесни за поддръжка.
Също така е необходимо да се реши комина при изграждането на камина?
Да. Ако изградите дървена камина, ще трябва да инсталирате комин като част от услугата. Когато влизате в търсенето на Wilio, променете и потвърдете с избраната техника.
Можете ли да инсталирате камина без комин?
Да. Газът и електрическите камини не изискват комини, защото те не произвеждат дим.
Имате ли нужда от квалифицирана инсталация на камината?
Сградата или монтажът на камината не се контролира и често го прави опитни занаятчии, но е добре да се избере доставчик с професионална компетентност, записана в дивана по стълбите. Минимално е важно занаятчийския майстор да има няколко успешни реализации на камината - препоръчваме ви да го проверите. И все пак, това е само потенциално опасно домакинство, което може да предизвика пожар и по този начин да се обмисли. Необходимо е преразглеждане на комина, когато се изгражда комин. Изпълнението трябва да бъде в съответствие с приложимите правила за безопасност.
Колко време отнема камина?
Изграждането на класическа дървена камина е основно мокър процес на изграждане и отнема по-голямата част от дните до една седмица, когато всичко върви без проблеми. Камината е идеално заинтересована от около 2-3 месеца преди желания краен срок да има достатъчно време да се консултира и подготви документацията. Избор на десния тип, подходящо място в пространството, свързване към външно подаване на въздух, решаване на дренаж на димните газове до комин - всички и дори повече трябва да се счита, че ви дава камина без проблеми, за да служат дълги години. Обикновено тя изисква проверка на сградата или консултацията с дизайнера на къщата. Впоследствие се разработва проектна документация на камината, както и да се съобщава за изграждане на сграда във вашето село / град. Изисква се и спешно становище по проектното досие като прикачен файл. Вие също ще се нуждаете от съгласие за изграждането на малък източник на замърсяване на въздуха от вашата община, където представяте проектна документация при поискване. Когато строителството на комина, ревизията - за това ще се нуждаят от Chiquet, който може да ви осигури доставчик на камината или да го поръчате сами. При изграждането на нова къща е препоръчително да се мисли за камината вече в нейния дизайн и да го включи директно в сградната документация на къщата. Инсталацията на електрическа или газова камина е сравнително проста и може да отнеме само 4 часа.
Колко е инсталирането на камината?
Цената на камината е много индивидуална афера. Що се отнася до пълната сграда на камина с гореща въздух с комин, разходите се движат около 3000 - 15000 евро в зависимост от сложността на камината и степента и конкретната строителна работа. За необходимото изграждане на комина тази цена все още може да се увеличи. Цената може да бъде много по-ниска в зависимост от предварителната употреба, която вече имате или ако е само прост набор от камина (около 500 EUR). Референтните разходи зависят съответно от обхвата на изпълнените произведения. степента на повреда. Ремонтът може да съдържа действия, като например ремонт на облицовка, комин, камина, ремонт на вложки за камини. Все още е необходимо да се съгласим с доставчиците дали ценовата оферта трябва да включва материал и работа.
Какво друго включва инсталирането на камината?
Структурата на камината включва свойства на експертните съвети от подбора на камина и печки, проектиране на проектна документация, документи за отчета за строителството или разрешение за строеж, осъществяване на строителни работи, включително комина, ако е част от сградата. Специалистът в областта няма да ви продаде камина, но и опит, качествена структура на ключа, съответстващ на текущите стандарти и тенденции. Важно е да бъдете ясно с доставчика да изчезне, което има своята доставка. Съдържанието на работата ще зависи от вида камина.