Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

изграждане на ограда
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 529 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
изграждане на ограда

Имате нужда от услуга в областта на изграждането на огради? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за проучване на района, изкопаване на дупки за стълбове, ботониране, съединяване на части от оградата. Цената на монтажа на оградата обикновено зависи от набора от услуги. Вижте повече информация за услугите: бетон, мрежи и инструменти, предоставени от един от нашите строители в 16 696 в категорията

Вижте също:Цени
Видове огради
Бетонна ограда Бетонните огради са популярни за тяхната издръжливост, ниска плътност на поддръжката, вечен класически стил и високи нива на поверителност, които осигуряват. Поправя ограда Можете да персонализирате стила на зидария или можете да изградите ограда, която визуално ще обедини имота си със съседство. Стъклена чаша Стъкленото ограждане обикновено се използва за фехтовка и балкони. Стопете ограда Характеристиките са популярни за тяхната достъпност. Те са направени от телена мрежа, която се поддържа от метални публикации на редовни интервали. Дървена ограда Като тухлена ограда, дървената ограда може да се адаптира към вашия дом. Дървените огради чрез външния им вид завършват приятно усещане за уютна градина.
Често задавани въпроси
Защо да търсим огради на Уилио?
Трябва ли да изградите нова ограда или да поправите вече съществуваща ограда? Оградите предпазват не само вашата поверителност, деца и домашни любимци, но и вашият имот. Независимо дали трябва да построите метална ограда, оградата на кожата, тухлена ограда, бетонна ограда, дървена ограда, пластмасова ограда или хедж Уилио ще ви помогне да намерите този истински експерт, който може да го направи. Опитен експерт ще използва правилните материали и оборудване и ще се погрижи за качествен резултат за най-добрата цена. Независимо дали трябва да изградите нова ограда или да поправите съществуваща ограда, Wilio ще ви намери най-добрите експерти по оградата във вашия квартал.
Трябва ли да изградя нова ограда или да поправя съществуваща ограда?
Това зависи от сегашното състояние на оградата, от старите, от наличните материали и бюджет, които имате на разположение. Обикновено можете да получите повече време в замяна или корекция на развалени части, преди да изградите нова ограда. Е, ако зидарната или бетонната ограда е нестабилна и накланяща се, ако дървото се разбива и разкъса, или металната ограда е напълно ръждясала, имаше време до нов.
Защо трябва да се обърна към професионалисти, за да изградя ограда?
Ако използвате експерт по услугите за изграждане на огради, ще бъдете сигурни, че оградите ще бъдат построени на професионално ниво. Опитайте се да изградите ограда без подходящи инструменти, оборудването или знанието могат да доведат до слабо изградена ограда, която може да бъде опасна или няма да изглежда естетически.
Колко струва фехтовка?
Цената на оградата ще варира в зависимост от вида на оградата, която избирате да премахнете старата ограда, от вида на оградата, дължината на оградата, ако са необходими портата и други аксесоари.
Как да разбера дали моят доставчик има подходящ опит?
Истинският квалифициран експерт ще бъде готов да отговори на всички въпроси, които ви интересуват и ще ви научат с различни опции за фехтовка, които съществуват.
Колко време ще продължи новият ми заговор?
Дървените огради обикновено продължават 10 до 12 години, тухлената ограда продължава около 50 години, а габионните огради могат да издържат 100 години. Разбира се, природни явления като наводнения, падащи клони на дървета, наводнения и бури могат да причинят щети, така че ще трябва да поправи оградата. Редовната поддръжка и грижа могат да разширят живота ви.
Кой тип ограда е най-добрият?
Какъв вид ограда е най-подходящ за вашия имот зависи от вашия бюджет, колко е консумация на поддръжка ограда, от това дали имате домашен любимец или кучета, които трябва да предотвратите бягството и от това дали предпочитате оградата, през която е видима или искат неприкосновеност на личния живот. Най-предпочитаният вариант обикновено е дървени огради, но металните огради са склонни да бъдат по-малко поддръжка и са по-трайни.
Колко време ще отнеме набор от ограда?
Как ще се осъществи и от избрания материал, дължината на оградата, трудността на терена и други фактори. Въпреки това, той е предимно от 3 до 5 дни, включително премахване на старата ограда, подготовка и монтаж на нова ограда. Някои видове ограда са инсталирани по-бързо от други.
Трябва ли оградата да бъде хоризонтална или проследяваща терена?
При изграждането на ограда на неравен терен е една възможност да гледате земя терен. В този метод е подходящ за наклона на земята доста леко и не.
Как да разбера каква ограда е най-добра за мен?
Има различни видове огради, които съответстват на различни нужди. Някои огради осигуряват по-високо ниво на сигурност, други осигуряват повече неприкосновеност на личния живот. Експертът на оградата ще може да разкаже ползи и недостатъци на различните видове огради
Какво включва изграждането или корекцията на ограда?
Как е ремонт на оградата?
Ремонтът на оградата варира в зависимост от вида на фехтовката и степента на повреда - експертът за ремонт на оградата трябва да оцени ситуацията на място и да ви даде препоръки. Но ако трябва да изградите нова ограда, проектът се осъществява най-вече:
Избор на ограда
Първата стъпка при изграждането на ограда се крие в решение за определен вид материал. Ако не сте сигурни каква ограда трябва да изберете, попитайте експерт, който да ви помогне да изберете и поръчате най-подходящата си ограда за вашата земя. Не забравяйте съседите си. Ще запазите съседите си преди да изградите ограда.
Подготовка за изграждане на ограда
Фехзалната инсталация започва препарати. Те включват измерване и обозначаване на площта на оградата, увереност, че оградата се намира на границата на земята, отстраняване на дървета и други препятствия. След измерване на фехтовка, отворите за колони със средна и врати трябва да бъдат ритани.
Изграждане на оградата
Използване на бетонната смес от бързо оцветяване, колоните на краищата, ъгъла и портата са зададени. Необходимо е да се провери дали колоните са оставени направо до това дали са центрирани върху линията на оградата и дали са на точната височина. След това инсталира или изтрива останалата част от оградата между колоните. Накрая, портата е инсталирана и проверява, че тя е гладко и се затваря.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Корекцията на оградата варира в зависимост от вида на оградата и степента на повреда. Ако е структура на оградата, е важно да има определен вид ограда и както и размерите на земята. Напишете, за да въведете най-точно описание на задачата да разберем точно каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
изграждане на ограда
Йордан Г.
profile image
изграждане на ограда
Христо Д.
profile image
изграждане на ограда
Петър К.
profile image
изграждане на ограда
Ясен В.
profile image
изграждане на ограда
Христо Дж.
profile image
изграждане на ограда
Андрей З.