Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

изграждане на къща
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 642 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
изграждане на къща

Имате нужда от услуга в областта на грубия строеж? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в изкопни работи, фундаменти, периметърни стени и покриви. Цената на холодом обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: бетонобъркачка, кофражни дъски, инструменти за изкопни работи, предоставени от един от нашите строители в 25 364 в категорията.

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Какво означава терминът "груба структура"? В занаятчийската дейност в строителството и възстановяването терминът "брутна структура" се отнася до фазата на строителство след завършване на основната рамка и след завършване на първоначалните електрически инсталации и водните инсталации, но преди стените и таваните са запечатани със стени. Това е точка, в която повечето от тези произведения първо ще проверят строителния инспектор. Отсъствието на стени и подови настилки позволява по-лесно регулиране, ако грубата повърхност не преминава контрол или ако собственикът ще направи команда да промени проекта. В електрическата работа, това означава груба конструкция, че всички електрически кабели се удължават през стени и други рамкови елементи и се вмъкват в кутии за стена и тавани. Ключове, контакти, светлини и други устройства не са свързани - проверка на този аспект на тезата ще се извършва по време на последната проверка. Водопроводното окабеляване означава, че всички водоснабдяващи и водни тръби са провеждани през пробити отвори в стените и други рамкови елементи и са направени всички тръбопроводи. Но в този етап все още не са инсталирани умивалници, батерии или други елементи на фитингите и крайните елементи. Брутната структура трябва да бъде завършена преди първото посещение на инспектора на сграда, електрическа линия или водна тръба. Тези проверки се вписват в типичен работен поток, като например това: стени, под и таванни системи са изградени и оставени отворени. Все още не е инсталиран гипсокартон. Електрикът е влязъл и води електрическия проводник от разпределителния шкаф до различни крайни точки като контакти и светлини. Във всеки шкаф, проводникът е оставен с горен край и неприличен. Приблизително в същото време идва водопроводчикът и води до подаване и дренажни тръби през стените и по-ниските подове в мивката в кухнята и банята, душ-ъглите, бани, пране и др. Инспекторите правят първото посещение и одобряват или спират работата. Местачите на гипсокартон идват на гипсокартон. Електрик, водопроводчик и други занаятчии инсталират крайни устройства като гнезда, светлина и превключватели за електротехници, мивки, душове и вани за монтажници. Инспекторите ще направят второ посещение. Упълномощаването на сградата е одобрено ("законно") или не. Ако разрешението не е одобрено въз основа на проблеми с инсталацията, работата трябва да бъде коригирана. Инспекторите се връщат, докато не бъдат доволни от работата. Всички строителни специалисти подхождат на крайните проверки с очакванията, че инсталацията е окончателна, а не текуща. Същото трябва да плати за всеки собственик на жилище, който извършва възстановяване на работата. Работата е направена точно и според спецификациите трябва да бъде това, което питате от всеки майстор. Въпреки това, ако инспекторът трябва да поръча промяна или ако клиентът на къщата поиска промяната, фактът, че работата продължава да бъде достъпна, ще улесни прилагането на тези промени.