Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се

изграждане на балкон

Търсите строител за изграждане на тераса? Имаме 24 442 доставчици в тази категория. Изпратете запитване.

Първи стъпки
33 315 регистрирани професионалисти
90 104 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
изграждане на балкон

Имате нужда от услуга в областта на изграждането на тераси? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти за подготовка на основата за терасата и бетонна плоча, монтаж и закрепване на конструкцията, полагане на пода, анкериране и монтаж на стълбовете, монтаж на покрива. Цената за изработка на веранда в къщата обикновено зависи от набора от услуги. Вижте повече информация за услугите: четки, бои и лакове или инструменти, предоставени от един от нашите 24 442 строители в категорията

Вижте също:Цени
33 315 регистрирани професионалисти
90 104 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Услуги
Какво са строителите са тераса?
Терасата инсталира Столи и строители на тераси, които знаят как да поставят равномерно дъските и да ги поправят, за да стоят в тест за време. Те ще ви помогнат да постигнете желания дизайн във вашата градина, докато се уверявате, че вашата тераса е обезопасена, особено ако е инсталирана около басейните. Терасите на водопроводчици могат да се специализират в един вид тераса или специфични материали на терасата. Те съдържат:
Тераси от твърда дървесина
Ако ви харесва естественият външен вид на дърво, нищо няма да осуетява терасата на твърда дървесина. Такава тераса, изградена от качествен дървен материал, продължава много години, но изисква редовна поддръжка, за да се избегне повреда на атмосферни влияния. Недостатъкът е, че инсталацията може да отнеме повече време.
Борови тераси
Модифициран бор, макар и не толкова силен или траен от твърда дървесина, все още е популярен избор за тераси, чиято инсталация е по-лека и по-евтина. Ако не ви харесва видът на ярък бор, може да бъде оцветен на всеки цвят, който искате. Pine е защитен от гниене, гъби и термити, но ще бъде необходимо веднъж годишно за масло.
Композитни тераси
Композитни тераси комбинират дървени влакна с рециклирана пластмаса и осигуряват естествен вид на дървени тераси без поддръжка. Този силен етаж е устойчив на влага и избледняване, не се загрява и е антихлъзгач, така че е идеален например на басейна. Куката е, че обикновено струва повече от други видове тераси.
Тераса на дела
Бетонните плочи, изработени от влакнест цимент, са алтернатива, която може да бъде проектирана с външен вид, който искате да имате в градината. Като композитни тераси, те имат ниска поддръжка и са устойчиви на топлина, влага и вредители.
Често задавани въпроси
Защо да свирите строителите Terrás чрез Wilio?
Времето в Словакия е приятно по-голямата част от годината и ви позволява да го използвате до голяма степен външно пространство. Имате ли достатъчно място в градината? Чувствайте се свободни да стоите в близост до тераса, която ще се превърне в популярно място не само вие, но и вашите приятели и гости. Ако не сте опитен държач, ще ви е необходим помощ от професионалист при инсталирането на нова тераса. Независимо дали обменяте старата, износена тераса или план за общо нова твърда дървесина, композитна тераса или бетон, в Wilio ще намерите налични местни експерти по тераса. Повечето от производителите на тераса работят независимо от големи компании, което поддържа ниски разходи, но не за сметка на качеството. Прочетете дърводелците и строителите тераси в близост до вас от предишни доволни клиенти и намерете някой, на когото можете да се доверите, за да направите вашата мечта тераса да стане реалност. Чувствайте се свободни да въведете тази задача днес с цената, която желаете да платите. След това просто изчакайте менютата и изберете най-изгодното.
Изисква ли се разрешението на терасата?
Изграждането на тераси се изисква най-вече специални разрешителни за строеж. Ако планирате да изградите по собствена земя и планът не надвишава съответната област, не е необходимо да се прилага за разрешение за строеж. Ако искате дървена тераса с пергола и остъклен покрив, той ще бъде по-добре информиран за компетентната сграда, независимо дали няма да поиска искане за разрешение за строеж. Добре е да не се оправяте и да не пренебрегвате тази стъпка през всички усложнения.
Какъв материал се използва за тераси?
Всички налични материали, които се използват за изграждане на тераси, имат своите плюсове и недостатъци на зависимите от желания вид и от практически или аспекти на сигурността. Композитните тераси са популярна алтернатива на дървесината, защото те са по-лесни за запазване, но много хора предпочитат само естествено дърво.
Какъв тип тераса е подходяща за чести горски пожари?
Ако живеете в района, застрашен огън, има алтернативи на дървената и композитна тераса. Огнеупорни аксесоари включват алуминий, циментови влакна и бетонни тераси. Те могат да бъдат проектирани да приличат на традиционни дървени тераси.
Колко време се случва изграждането на тераса?
Колко време се случва изграждането на тераса? Времето, което проектът за строителство на тераса зависи от неговия размер и сложност. Може да отнеме от няколко дни до няколко седмици. Не се предвижда, че в допълнение към полагане на дъски, той може също да включва изкоп на отворите за пънове и инсталиране на субстрат или бетон за подпомагане на терасата.
Каква е цената на терасата?
Цената на терасата варира в зависимост от вида на терасата, която сте избрали, монтаж и други фактори. Вашият доставчик ще ви предостави оценена цитат, която можете да сравните с други компании.