Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

инженерни продукти
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 499 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Всички услуги
Всички услуги
инженерни продукти

Имате нужда от услуга в областта на проектантската работа? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти по проект за решението за устройство, проекта за разрешение за строеж и проекта за реалното строителство. Цената на строителните и инженерните работи обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: консултация и включване на изисквания, предоставени от един от нашите 21 993 дизайнери в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо наемате дизайнера чрез Wilio?
Мислили ли сте за изграждането на нова къща или над реконструкцията на текущата къща? Не губете времето си през строителите на уебсайта и избирате план за къща, който не е напълно подходящ за вас. Вместо това ще намерите експерт, който може да нарисува новия ви график на дома или пристанището с всички елементи, които трябва да постигнете перфектния резултат, който желаете. Най-доброто място за намиране на професионалисти от строителната площ е Уилио. Независимо дали имате нужда от помощ при разработването на частни жилищни планове или търговски проект, ще можете да намерите опитен местен дизайнер, който да ви помогне да започнете проекта си. Вие просто въвеждате търсенето и свържете с архитекти и дизайнери, които могат да развият планове за строителство и дори да помогнат с процеса на одобрение в офисите.
Кой е дизайнерът и какво прави той?
Работата на дизайнера е малко подобна на архитекта. Тя е отговорна за създаването на технически чертежи и планове. Те включват спецификации или механизми. Дизайловете могат да работят с архитекти, учени или инженери и могат да бъдат отговорни за оценката на силата на структурата и финансовите разходи на сградата. Проектите обикновено използват компютърни проекти и проекти за проектиране (CADD), за да създадат тези планове, но понякога моливи и функции.
Имам нужда от архитект или дизайнер?
Първичната разлика между тях е: архитектите могат също да предоставят технически и художествени съвети, докато дизайнерът се занимава предимно с технически аспекти на вашия проект. Дизайнерите могат да предоставят чертежи, готови за извършване на всички технически спецификации. За съжаление те обикновено не могат да оценят вашия проект като цяло или да допринесат основни промени в неговото проектиране или подреждане. Ако си мислите за ангажиране на архитекта, можете да намерите правото във вашия квартал с помощта на Wilio.
Може ли дизайнерската конструкция къща?
Да и не. Дизайнерът може да създаде технически планове въз основа на вече създадения дизайн, така че първо трябва да създаде архитект. Проектин обикновено работи с архитекти или архитект. Когато архитектът визуализира къщата, включително аспекти, като например използването на пространство или растение, за околностите, дизайнерът ще конвертира предложение в техническите спецификации, които след това могат да използват строителната компания.
Как да изберем правилния дизайнер за вашите строителни планове?
По-специално, в приемането на истинския професионалист да си сътрудничат, вие забелязвате изразени знания и образование в областта, опита и комуникационните умения. Първият фактор включва технически умения и познания за строителните разпоредби и стандарти. Неговият опит и портфолио също могат да посочат дали отговаря на вашия проект. Добре е да попитате дали нещо подобно на вашия план, понякога го направи. И накрая, помнете важността на комуникацията в сътрудничество. Нуждаете се от някой, който да ви слуша внимателно, ще ви даде добър съвет и ще ви помогнат да осъзнаете визията си.
Каква е частта от дизайнерската услуга?
Порталът Wilio ще ви свърже с доверен дизайнер във вашия район. Това ще ви помогне да превърнете визията си за бъдеща изграждане на ясни планове, идеални с помощта на архитект.
Какво е част от услугата
Консултация в разработването
Ако вече имате зашеметяваща идея за вашия проект, дизайнерът може да ви помогне да го преобразувате в планове, които могат да одобрят инженерите и да реализират строителни компании. Помислете, че тяхната консултантска област е ограничена, за разлика от архитектите, те не могат да предоставят цялостната визия за вашия проект. Най-много те могат да направят, е незначителни подобрения на вашата идея и след това да сложат всичко на хартия. Най-добре е да се консултирате с IDEU с архитектите, преди да се свържете с вашите проекти с плановете си. Вашият дизайнер също може да препоръча някои колеги от архитекти, така че се опитайте да го попитате.
Създаване на технически чертежи с използване на CAD или традиционни рисунки
Дизайнерите обикновено създават технически планове или космически планове, използващи CADD компютърна програма. Въпреки това, те също могат да използват по-традиционни средства като хартия, моливи и владетели. Един или друг начин, осигуряват много специфичен и преизчислен план, който след това строителният екип може лесно да бъде приложен. Ако имате предпочитание, както искате да имате техническите си чертежи, можете да го въведете в публикацията си.
Сътрудничество с архитекти и инженери
Работата на дизайнера се състои в сътрудничество с архитекти, инженери или дори учени. Ако вече сте се свързали с инженера и архитекта, можете да наемете дизайнер чрез Wilio, който ще допълва вашия екип. Нашата платформа ще ви свърже с наличните специалисти във вашия район, така че не е нужно да търсите далеч или да чакате дълго време, за да се съгласите за първата лична среща.