Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

интериорен дизайн
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 498 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
интериорен дизайн

Имате нужда от услуга в областта на интериорния дизайн и интериорния дизайн? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за консултация, фокус, визуализация и дизайн. Цената на дизайна на оформлението и оборудването на интериора обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: включване на коментари в дизайна, допълнителни консултации, разходи за доставка, предоставени от един от нашите 16 301 дизайнери в дадена категория.

Вижте също:Цени
Услуги
Цяла къща
Натискането на интериорния дизайнер, който използва магиите си на целия ви дом, доставяйте новия външен вид и споделено усещане за стая зад стаята. Ако намерите голям интериорен дизайнер, той вероятно ще бъде добре разбран с вашата среда и начин на живот. Но преди да започне, то също ще ви гледа как използвате място, разберете какво харесвате или не харесвате и обсъждате вашите идеи и цели. Ще работите заедно, за да създадете план, закупуване на всички необходими консумативи и да създадете нов облик с помощта на търговци и доставчици.
Дизайнът на стаята
Дали кухненската ремонт, модернизацията на банята или помещението на стаята за юноша, вашият интериорен дизайнер може да ви помогне! По-малкото възстановяване на помещението ще означава план и последващо снабдяване и модернизиране на вашите аксесоари и домашни мебели. Или ако е голям проект, като обновяване на кухня, баня или инсталиране на нов етаж, интериорният дизайнер може да работи заедно с експертния екип. След завършване на строителните работи дизайнерски интериор избира перфектните аксесоари, които вашето пространство се съживява.
Проектиране на интелигентни решения на съхранение
Ако смятате, че сте настъпили място или не знаете къде да дадете на вашите неща, можете да ви помогнете за интериорен дизайнер. Ще дойде при вас у дома, ще оцените ситуацията и препоръчаните решения за съхранение, които се вписват във вашето пространство и ще създадат достатъчно място за вашите неща. По този начин вашият дом ще изглежда по-добре, ще бъде по-лесно да запази реда и намирането на неща се случват много по-напрезнателна мисия. Интериорният дизайнер ще ви помогне да се възползвате максимално от вашето пространство чрез съвети за шкафове, рафтове, скрити чекмеджета и гардероб.
Често задавани въпроси
Защо търсите в интериорния дизайнер чрез Wilio?
Търсите интериорен дизайнер във вашия квартал, който прекъсва въображението си и ще направи вашето пространство невероятно? Отдаването под наем на услугата за интериор е инвестиция в дома ви, която може да бъде платена на изкопаване на свободното време, по-добро функциониране и подходящо покритие на правилните места. Вие спестявате време, по-малко стрес и получавате дизайна, който винаги сте искали. Wilio е идеално място за намиране на интериорен дизайнер близо до вас. Независимо дали трябва да посъветвате плана си или да помогнете с избор на най-подходящите стени на стените за вашето пространство, нито една работа не е твърде голяма или твърде малка, за да не го разкриват на Уилио.
Каква е разликата между интериорните дизайнери и интериорния декоратор?
Въпреки че тези професии се припокриват до известна степен, интериорният дизайнер е квалифицирано лице, което може да се консултира с всички аспекти на интериора, включително как се използва физическото пространство. Интериорният декоратор се фокусира върху естетически и покрития като мебели, тъкани, цветове и картини на стените.
Имам нужда от интериорния дизайнер?
Въпреки че някои хора решават тази част от реконструкцията, за да направят себе си помощ, ако намерите добър интериорен дизайнер във вашия квартал, той може да бъде солидна инвестиция, която ви спестява много грешки. Ако планирате проект за обновяване на къща, интериорният дизайнер може да ви даде подходящи съвети от самото начало, за да помогнете за плавно достигане на целта.
Какво включва интериорен дизайн?
Интериорните дизайнери ще ви помогнат да направите вашето пространство с по-функционална, по-красива и по-приятна за използване. Това включва процеса на консултиране, планиране и последващо прилагане на промените.
Как работят интериорните дизайнери?
Първо трябва да кажете на интериора дизайнер какви са вашите цели, идеи и особено вкус, за да зададете правилните въпроси и да създадете план. Той също така включва всички доставчици, необходими за прилагане на вашите предпочитания, закупуване на консумативи и довършителни работи и след това сгъване и фина настройка на вашето пространство.
Каква квалификация има интериорни дизайнери?
Преди одобрение със съдействието, попитайте за своя интериорен дизайнер, но обикновено се очаква да имате адекватно образование или най-малко надлежна практика и обикновено членство в съответните експертни групи и общности.
Колко струва интериорният дизайнер?
Цената на работата в областта на интериорния дизайн зависи от нивото на необходимото консултиране и приспособяване, но и от репутацията и звука на валутата на експерт. Цените могат да започнат приблизително от 50 евро за малки задачи. Ако имате нужда от по-всеобхватни съвети и / или управление на проекти, ще трябва да отделите по-голяма сума. Дизайнерът ясно ви определя предварително.
Какво включва интериорен дизайн?
Интериорите дизайнери предоставят професионални съвети за използването на космически и вътрешни корекции за вашия дом или търговско пространство. Тяхната работа е да ви помогнат да избегнете скъпите грешки в дизайна, направете повече от вашето пространство и се надяваме да увеличите стойността му. Затова търсенето на квалифициран интериорен дизайнер в околността нещо, което трябва да направи всеки собственик на имот. Процесът, който ще бъде вашият интериорен дизайнер за управление и процедурите, които можете да очаквате, ще зависят от вида на необходимите услуги.