Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

графичен дизайн
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 641 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
графичен дизайн

Имате нужда от услуга в областта на дизайна и графичната работа? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в персонализирани графични дизайни, редактиране на съществуващи графики, създаване на ръководство за дизайн. Цената на графичния дизайн обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: включване на коментари, допълнителни консултации, предоставени от един от нашите 3 133 дизайнери и графични дизайнери в дадена категория.

Вижте също:Цени
Услуги
Какво включва графичен дизайн услуга?
Графичните дизайнери могат да помогнат за професионално представяне на вас и вашия бизнес. Вашият графичен дизайнер може да работи с вас по различни договори, от създаването на марки и произведения на изкуството към графики и реклама в социалните мрежи. Можете да очаквате услуги от най-често срещаните услуги:
Брандиране.
Независимо дали започвате с нов бизнес или се нуждаете от съществуващото ви обновяване на марката, важно е да се изгради търговска марка, която ще се хареса на вашата целева аудитория. С независима графика, ще обсъдите визията на вашия бизнес заедно с аудиторията, целевите групи, цветовите цветове, буквите, изображенията и предпочитанията на стилове. Те ще покрият редица визуални задачи, свързани с брандирането, като дизайн на марката и дизайн на лого и могат да създадат инструкции за марката, които ще ви помогнат да създадете последователен външен вид в бъдеще.
Графика на социалните медии
Много безплатни графики на краката са специализирани в създаването на графики за онлайн съдържание, като например създаване на забавление за социални медии, графики за вашия уеб сайт и за блогове. Вашият графичен дизайнер е запознат с вашите насоки за марката, примери за стилове, които харесвате, вие ви посочвате за какви онлайн канали се нуждаете от графики. След това, използвайки програми като Adobe Photoshop и Adobe Indesign реализират висококачествени графики, които можете да използвате онлайн. По-голямата част от графичните дизайнери се считат за поне едно кръгло преразглеждане, следователно, следователно да не предоставят обратна връзка, ако първоначалното предложение не е изцяло според ваш вкус. Крайният графичен продукт обикновено е в JPEG или PNG формат.
Графики за промоция с помощта на печатни материали
Нуждаете се от графики и промоционален материал, като брошури, листовки, визитки, плакати или дори опаковки за продукти? Свободният графичен дизайнер на крака ще подготви печатарски дизайни според професионалните спецификации на принтера. Той информира за вашата марка, вашите цели по отношение на печатни материали, целеви групи и спецификации за печат и след това създават предложение, готово за обратна връзка. Когато сте доволни от резултата, той ще предостави предложение с висока резолюция в правилния формат (обикновено PDF), който е готов за печат.
Лични проекти и покани
Графичният дизайн не е предназначен само за фирми. Искате оригинална покана към партито, сватбено съобщение перфектно настройване с вашата тема или искате вашите близки да дадат уникална илюстрация дали чертежът. Графичният дизайнер използва своите творчески умения, за да създаде уникална работа, от която ще имате вас и талантното ви удоволствие.
Често задавани въпроси
Защо да наемете графични дизайнери чрез Wilio?
Трябва да проектирате лого, банер, брошура или дори нов сайт? Независимо дали става дума за вашия бизнес или лична употреба, графиките могат да ви помогнат с него. Свободните графики на краката имат умения и опит и използват творчеството си, ще съживи идеите си. Просто дайте задача - кратки и графики ще се погрижат за останалата част от изпълнението. За Wilio ще намерите достъпни и талантливи независими графични дизайнери. След като въведете задачата, ще ви свържем с най-добрите местни графични дизайнери. Спестявате време, докато ще получите дизайн, за който сте мечтали.
Какво прави графиките?
Графичният дизайнер взема концепцията и марката и тези, които използват картини, цветове, форми и оформление и по този начин аудиторията на Пота. Какви са конкретните примери за задачи, с които графичният дизайнер обикновено се срещат на работа? Повечето графики работят с графичен софтуер, който предлага договори за клиенти както за цифрова употреба. Това е дизайн на логото, дизайн на визитки, дизайн на брошури и снимки в социалните мрежи.
Какъв софтуер и инструменти използват графики?
Графичните дизайнери използват редица инструменти и софтуер, за да развият своите концепции, включително таблетки за рисуване, писалка и хартия. Някои от най-популярните продукти идват от Adobe Creative Suite, включително Indesign програми, илюстратор и Photoshop.
Какъв формат мога да получа графиката си?
Крайният формат на графиките ви ще зависи от това как и къде ще се използва. Следователно уточнете, по какъв начин графиките ще се ползват вече при въвеждане. За целите на печат, вашият принтер (обикновено PDF) определя предпочитания формат. В случай на цифрова употреба, PDF, PNG или JPEG файлове са подходящи.
Колко време ще отнеме, за да получите завършен дизайн?
Времето, необходимо за създаване на дизайн, ще зависи от неговия тип, натоварване на графичен дизайнер и количеството работа, от която се нуждаете от нея. Вие ще трябва да се съгласите с вашия дизайнер със сигурност, че сте сигурни, че крайният продукт получавате навреме.
Колко струва графичният дизайн?
Цената на графиката варира в зависимост от опита на вашия дизайнер, техните работни места, време, необходимо за изпълнение на задача и крайни резултати. Преди да започнете да изпълнявате, бюджетът трябва да бъде потвърден по взаимно съгласие.