Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

градинарство
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 641 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
градинарство

Имате нужда от градинска услуга и работа на открито? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в косене, скафиране, торене, плевене, градинарство, градина и зеленина. Цената на озеленяването и външните работи обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: обслужване на напоителна система, грижа за басейна зимна поддръжка, предоставена от един от нашите 13 098 градинари в категорията

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Какви умения прави градинарят?
Един опитен градинар е експерт и признава в различни теми от екологията на земята след растителната физиология. Тя ще ви предостави консултации и ще ви помогне да планирате градина. Съвети с избор на растения, които са най-подходящи за климата и местоположението на вашия имот. Съвети с покупката на тези правилни растения или семена. Тя ще се погрижи за засаждането на нови цветя и дървета. Осигурява поливане и оплождане на растенията. Тя ще помогне при лечението на пнеси и растителни заболявания и предотвратяване на тяхното възникване. Тя ще се погрижи за запазване на почвата за оптимален растеж на растенията. Буини разполагат и се грижат за по-нататъшната работа, необходима за поддържането на градината.
Защо да наемете градинар?
Нямате време да се посветиш на цялата работа в градината? Един опитен градинар ще ви помогне с външна работа - косене на тревата, изхвърля плевелите, блести и третира дървета срещу вредители, растителни цветя и ви помага с корекции на терена. Намерете опитен професионалист, който се грижи да не прекара рядко свободен момент да работи в градината, но вместо на Мохоли да използва този път, за да се отпуснете с приятели и семейство. Да вървим работа.
Какво прави градинар?
Градинарът е експерт по градински грижи, включително цветя, дървета, комунални заводи, тревни площи, осигурява изхвърляне на плевели, независимо дали защита срещу вредители и други външни работи. Може да ви помогне с всичко необходимо в градината.
Защо трябва да наема професионален градинар?
Ако се обърнете към професионален градинар, можете да разчитате на него, ще бъде правилно грижа за вашата градина и всички растения в нея. Гардъндерът знае правилните практики и има дългогодишен опит с разширяването на различни видове градини.
Как да намеря добър градинар?
Вие просто ще намерите удобен и готов градинар от заобикалящата ви среда в Уилио. Просто въведете търсенето, отговорете на няколко въпроса за това каква градина трябва да бъде свършена и да изчака сделки от опитни градинарства.
Колко време поддържа градината?
Редовната поддръжка на градината и косене на трева може да отнеме от 30 минути до няколко часа. Но ако това е по-голяма роля или голяма градина, тя ще се нуждае от повече време.
Колко струва градинарят?
Цената на градинарството ще зависи от това какви задачи трябва да бъдат направени и от размера на земята. Цената също засяга това, което пътуването ще пътува.
Трябва ли да предоставям инструменти на моя градинар или консумативи?
Повечето градини ще донесат собствено оборудване, включително тревни площи на трева, четка и други инструменти. Някои градинари обаче предпочитат да използват оборудването, което имате у дома. Най-добре е да попитате градинаря какъв достъп е предпочитан.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Градинските услуги наистина могат да бъдат различни от обикновената поддръжка на косене и градина за проектиране и пълно засаждане на нова градина. Напишете всички задачи на градинаря, за да носите всички необходими инструменти и материали. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Какви градинарски услуги мога да поръчам
Поддръжка и косене градина
Редовната поддръжка е важна, защото градината изглежда най-добре. Косене на тревата трябва да започне граница и да почиства зоната, ако е необходимо. Тогава градинарът се движи и всички тревисти райони. След това с храсти от ярки огради. Гардънтът също трябва да защити дърветата и храстите, за да бъде здрав и красив през цялата година. Ако е необходимо, той се прилага чрез редовни или сезонен и торове за специфични видове растения и тревни площи.
Отстраняване на плевелите и вредителите
Уеб и вредители застрашават здравето на растенията и градините. Градинарът може да предотврати тези проблеми, така че плевелите пукнатини, движещи се и пръски растения с подходящи препарати да ги предпазват от водорасли, гъбички, листни въшки и други вредители. За да се предотврати растежа на плевелите, е препоръчително да се направи мулч около корените на дървета и храсти.
Градинско засаждане
Гардъндерът може да ви помогне с селекция от десните растения, които ще бъдат на вашата градина, за да хвърлят взаимно добре толериране и ще се разпространи така, че да не реагират взаимно в продължение на няколко години от засаждане. По този начин факторите като оптимално поставяне на растения, ориентация на световна страна, нивото на слънчевата светлина, нивото на влагата и валежите, годишния период, нуждите на поддръжката и други подобни. Тя ще ви помогне да изберете растения, които ще изглеждат добре и в същото време да съответстват на нивото на грижи и поддръжка, които искате да им предоставите.
Подновяване на тревата.
Ако вашата морава е прекомерна от плевелите или изглежда жълт или изсушен, градинарят може да ви помогне с подновяването си. Това може да означава да се балансира неравномерността, да подрежда почвата за поддържане на здравословен растеж, да се движи и добавя хранителни вещества, за да сее правилното разнообразие от трева и да регулира рН на почвата, ако е необходимо. Гардънър ще ви помогне да изберете и да основавате подходящия вид тревна площ. Тя може също да ви помогне да проектирате, инсталирате и задавате ръчно или автоматично напояване.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
градинарство
Дамян Д.
profile image
градинарство
Йордан А.
profile image
градинарство
Ясен В.
profile image
градинарство
Станко О.
profile image
градинарство
Христо Н.
profile image
градинарство
Николай Дж.