Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

гипсокартон
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 072 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
гипсокартон

Имате нужда от услуга в областта на гипсокартон, монтаж на гипсокартон? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в геодезия, строителство и боядисване на гипсокартон. Цената на гипсокартона и монтажа му обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: строителен калъф, алуминиев ъглов протектор и боя, предоставени от един от нашите 24 963 строители в категорията

Вижте също:Цени
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Гипсът има много приложения при изграждането на различни прегради, монтирани стени, ниши, покрития, в разделяне на помещението или при реконструкция на тавана. Напишете, за да въведете най-точно описание на задачата да разберем точно каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Какви са обичайните типове гипсокартон?
Бяла гипсокартон Бялата гипсокартон е най-евтините и най-често използвани вариации. Използва се при транспортиране от преградите и таваните и други структури без пожар. Бялата табла за гипсокартон се използва в интериора с относителна влажност по-малка от 65% при 20 ° C. Следователно не е подходящо да го използвате на места, където може да влезе в контакт с вода или влага. Зелена гипсокартон Зелената гипсокартон е импрегнирана срещу влага. Той е предназначен за употреба във влажна среда, в банята, душ, кухня и т.н. Тя е по-тежка, има по-висока товароносимост и е по-скъпа от бялата гипсокартон. Импрегнираните гипсови плочи се използват в помещенията на влага до 75% или 85% за повече от 10 часа. Със 100% влага за по-малко от 2 часа в продължение на 24 часа при 20 ° C. Червена гипсокартон Червената гипсокартон има голямо пожар. Пожарните покривни плаки се използват за сухо помещение с постоянна относителна влажност по-малка от 65% при 20 ° С с желаната огнеустойчивост или като предпазна стоманени конструкции от пожар. Той е увеличил якостта на ядрото и следователно с високи температури. Също така е подходящ като шумоизолация. Синя гипсокартон Синята гипсокартон е специално направена като звукоизолация. Акустичният гипсов парцел има особено третирана плътност на ядрото, състояща се от модифицирана гипсова кристална структура със специфични затихващи свойства. Затова е подходящ за звучене на звук отвън, стени между апартаменти в панелка или апартамент и в апартамента между всяка стая.
Какво може да бъде изградено от гипсокартон?
Сух под от гипсокартон
Плаващите подове от обокрити дъски са твърд сглобен подова дъска, отделена от структурата на субстрата от сухата подспеша, или. полистирол или минерална изолация. Благодарение на ниското тегло и сухо строителен процес, мазиловите подове са подходящи за усъвършенстване на тавана. Този тип етаж работи като ефективна звукоизолация и подови изолация и е подходящ за подово отопление.
Стени и напречна греда от гипсокартон
Гипсокартон Сухите вътрешни строителни системи са подходящи за монтиране на дяловете за стена и при изграждане на шумоизолирани стени. Частичните структури служат главно на прекъсване на интериора за отделните помещения, но също така и за управлението на необходимите инсталации и използване на акустична гипсокартон за подобряване на акустичния интериор.
Обслужвани стени от гипсокартон
Отидените стени имат широка употреба от естетично повишаване на съществуващите повърхности, увеличавайки стойностите на топлоизолационните свойства и непрозрачността на стените до интерфейс за провеждане на инсталации по време на реконструкции, напр. в панелни къщи.
Дялове в влажна среда
Импрегнираният гипс е подходящ за обновяване на банята или замяна на несъответстващо жилищно ядро ​​в панелни къщи. Структурата на гипсокартон не зарежда поддържаната структура повече от оригиналната жилищна ядро. В допълнение, при запазване на правилните монтажни процедури, новата стена на банята ще бъде изградена много бързо.
Събуждане таван
Гипсокартонът позволява допълнителна изолация на сградата при създаването на нови помещения за удобни и атрактивни жилища, без да се увеличава застроената площ. Благодарение на гипсокартон, качеството на изолацията и покривните прозорци могат да създадат много уютно и функционално жилищно пространство в тавана.
Абонати
Калъфите за гипсокартон са подходящи за бързи и чисти тавани. Използването им, аудио свойствата на пространството и термичните свойства на таванната структура могат да бъдат подобрени.
Често задавани въпроси
Защо да търсим експерт по гипсокартон на Уилио?
Бихте ли искали да реконструирате тавана или да освежите появата на стаята с новия гипсокартон. Трябва ли да разделите стаята с кръстосано сечение на гипсокартон? Ще бъде акустика във вашата жилищна стена със звукоизолация? Или имате нужда от обида на стената на предното стъкло на къщата отвътре? Ние ще ви помогнем да намерите специалист по гипсокартон, който може да се справи с него. Нашите гипсокартон експерти могат да се справят с всичко - от нови вътрешни прегради към тавани от гипсокартон. Спестете време и пари, като сравните офертите и изберете най-добрите оценени експерти от заобикалящата ви среда. Wilio ще ви помогне да намерите гипсокартови експерти, които ще поставят пиновете, преследват стени, ниши, получатели, разпространяват стаи или реконструират тавана. Качество, на разумна цена и когато имате нужда от нея.
Какво е гипсокартон?
Гипсокартонът се състои от панели от пресован гипс, който е поставен с сандвич между две твърди хартии. Това е много практичен строителен материал, който се използва за така наречената сухо строителство. Често се радват на тавани, не-носещи стени и други вътрешни корекции. Гипсокартонът е лесен, лесно е да се работи с него и също е по-евтино от други материали. Гипсокартонът се произвежда в различни дебелини и дължини, различен състав на ядрото на диарията. Това разнообразие дава възможност да се избере правилното измерение и качество на мазилката за определена структура на сградата.
За какво се използва?
Гипсокартонът е съществен елемент на сухо строителство. Използва се за изграждане на различни дялове, монтирани стени, ниши, се възстановяват при разделяне на помещения или при реконструкция на тавана. Той се използва най-вече в поддържащите стени, така че е монтиран главно на стоманени конструктивни профили. Въпреки това, има и специални приложения за поддръжка на гипсокартон.
Какво е необходимо за работа с гипсокартон?
• Профили на дизайна • Винтове и аксесоари за сухо строителство • изолация • Изрязване на сухо строителство • проникване • облицовка • Отклонение нож • силикони и уплътнители • Хидроизолация. • Цветове и тапети
Какви са ползите и недостатъците на гипсокартона?
Гипсокартонът е популярен за изпълнението на елементи на строителство и интериорен дизайн, благодарение на факта, че спестява време и разходи за изграждане или обновяване. Ами термичен и шумен изолат, не спира пара и без мирис. Гипсокартонът е лесно обработваем и има ниско тегло, така че представлява малък статичен товар от обекти. Тя не изисква транспорт, позволява бързо сглобяване и сух процес, така че водата не е необходима. Тъй като това е проста модулна система, е възможно да се обърнат към двете разпределителни системи като електричество, вода и т.н. Вътрешните части на гипсокартон са почти напълно равни, но позволяват по-нататъшно обработка на повърхността с различни покрития, тапети, плочки или мазилки. • Работата с него е много проста • просто инсталира, формира и накрая настройва • има добри топлинни и звукоизолационни свойства • е устойчив на влага и пожар (по вид) • има дълъг живот Недостатъкът е необходимостта от прикрепване на плочите за структурни профили, необходимостта от проникване, запечатване и шлайфане на отвори в плаката, за пълно съвършенство.
Как работи гипсокартонът?
За работа с гипсокартон се изисква нож или опашка. Към дупките на не. Гипсокартонът е монтиран на предварително приготвена стоманена конструкция. Спрейовете между плочите са запечатани със уплътнителна и подсилваща лента. След внимателно запечатване и смилане на ставите, плочите трябва да бъдат редактирани накрая. Sadkartón трябва да проникне добре преди боядисване или тапети, така че цветът или тапетите да се държат и дори абсорбцията на цялата област. Танцин-слойна мазилка може да се приложи и към гипсокартон.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
гипсокартон
Александър Т.
profile image
гипсокартон
Анастасий Н.
profile image
гипсокартон
Захари О.
profile image
гипсокартон
Васил Г.
profile image
гипсокартон
Андрей Д.
profile image
гипсокартон
Борислав З.