Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

газификация
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 623 регистрирани професионалисти
93 588 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
газификация

Имате нужда от услуга в областта на свързване на газ, присъединяване на газ? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за свързване на газа към нов имот, газифициране на съществуващ имот и извършване на технически промени, свързани с намаляване или разширяване на броя на съществуващите газови уреди. Цената на присъединяването към газоразпределителната мрежа и газопровода обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: административни такси, сертифициране, предоставено от една от нашите 22 158 газови компании в дадена категория

Вижте също:Цени
Услуги
Какви други услуги ще направят газът към мен?
Газовите монери могат да помогнат с редица услуги от консултиране и монтаж до ремонт, обслужване и поддръжка. Тук ние заявяваме някои от най-често срещаните видове услуги за газово оборудване и какво можете да очаквате от тях:
Газови системи за гореща вода
Една от най-големите ползи от системата за гореща вода е, че ако имате газ, можете веднага да приготвите топла вода. Няма повече студени душове в края на деня! Вашият газопроводване може да ви помогне да изберете най-добрата газова топлинна система и след това безопасно да го инсталирате и да го свържете. Тества вашата система, за да се уверите, че затопля водата ви до подходяща температура. Ако трябва да поправите вашата газова топла вода, преди започване на работа, използвайки техники и резервни части за възстановяване на системния газ ще го изключите и отново.
Газово отопление и охладителни системи
Газовото отопление и охлаждане са по-зелени и по-рентабилни от алтернативите на електрическото си устройство. Те са популярен избор, независимо дали искате отделен газов нагревател, газова камина или газова климатична система. Вашият газопроводване ще ви посъветва с най-добрите отоплителни или охладителни системи за вашето пространство и ще ви помогне правилно да се настроите и монтирате. Също така може да ви помогне да поправите уредите си най-добре поддържани в добро състояние.
Газови печки и готвене
Газните дъски са популярни, защото са по-достъпни, нагрявани по-бързо и осигуряват по-голям контрол от електрическия плот. Ако трябва да инсталирате или поправите газовата плоча или тръбата за печене, вашият газопроводване може да препоръча подходящо решение. Ако вече нямате инсталирана газова тръба, тя ще трябва да ви подреди и да я свържете с външните газови бутилки или да свържете метъра. Вашият газов водопроводчик ще провери дали инсталацията ви отговаря на стандартите за безопасност, включително топлоустойчиви материали, подходящи височини на светлината и безопасността. Тя ще тества вашите кухненски уреди, за да се уверите, че всичко работи и ви инструктира как да ги използвате правилно.
Други газови уреди
Други общи газови уреди включват сушилни за барабан и външни уреди като отопление на басейн, скари и камини. Вашият газопроводване ще ви помогне с избор на правилния вид продукт за вашето пространство (и бюджет). Тя ще помогне безопасно да свържете басейна си отоплителна система или сушилня за барабан и да се уверите, че уредът ви е в перфектно състояние.
Често задавани въпроси
Защо да търсите газ за газ чрез Wilio?
Имате ли нужда от газов монтаж за обслужване, инсталиране на газово оборудване или бърз ремонт? Много къщи са оборудвани с серия от газови уреди, включително газови готварски плочи, нагреватели, топла вода, барбекю и други. Но те са продуктите на ежедневната нужда, не означава, че всеки е квалифициран за тяхното инсталиране и ремонт. Газ не е нещо, с което трябва да играете - оставете го на експерти по газови фитинги! Получавате всичко перфектно (и безопасно) и можете да използвате уредите си отново безопасно. Wilio е идеално място за намиране на професионалисти за сглобяване на газови фитинги. Ще ви помогнем да намерите надежден газ и инсталационен монисьор във вашия район, който можете да посетите дома ви и да ви помогнат да инсталирате или поправите.
Дали газът се нуждае от специализиран лиценз?
За някои видове задачи ще трябва да разберете какви лицензи може да са необходими за изпълнение на задачата си. Преди да приемете офертата, не забравяйте да проверите дали газът на Wilio е съответното разрешение и застраховка на съответната газова чудовища.
Чувствам газ у дома или около къщата - какво трябва да направя?
Изключете всички газови или електрически уреди и не пускайте мачове, цигари или други уреди, които могат да причинят блясък. Отворете вратата и прозорците, за да увеличите въздушния поток. Свържете се с квалифицирано и лицензирано газово чудовище веднага. Ако се чувства изключително силна миризма на газа, излезте и следвайте инструкциите от доставчика на газ.
Каква е газовата връзка?
Инсталирането на газовата връзка включва работа с газови уреди и тръби, които хранят газ в уреди. За разлика от конвенционалните инсталатори, газовите инсталатори работят с тръби, апарати и аксесоари, които участват в доставянето или използването на газ.
Какво прави газовия водопроводчик?
Газовите инсталатори са квалифицирани за инсталиране на газови връзки, тръби, системи за управление на налягането и апарати. Те могат също да помогнат за поддръжката и тестването на газови тръби.
Какви са някои от най-често срещаните газови инсталации?
Собствениците на жилища обикновено изискват помощ при инсталирането на газови връзки, ремонт на газови готварски плочи, нови клапанни системи, контрол на газовите уреди, газови уреди и газови топло-водни инсталации.
Дали монтажниците на газа се нуждаят от специфична квалификация или лицензи?
Да. Нови инсталации на газови връзки и ремонт на газови устройства, които изискват прекъсване / повторно свързване на газови устройства, изискват допустим газ за безопасност.
Колко е наемът на професионален газ?
Разходите за газ ще зависят от заданието ви - от това, което трябва да инсталирате колко ще бъде сложно и колко време ще отнеме.