Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

електротехник
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 499 регистрирани професионалисти
91 982 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
електротехник

Имате нужда от услуга от електротехник? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в ел. свързване, монтаж на осветителни тела, осветителни тавани, охрана и аларма. Цената на експерт по електричество обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: проверка на предпазна кутия, смяна и ремонт на лампи, ремонт на контакти, предоставени от един от нашите 27 116 електротехници в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да търсите електротехник в Уилио?
Тя пусна електричество? Време ли е да се преразгледа? Или трябва да инсталирате нови прекъсвачи, дали да разширите съществуващата мрежа и капацитета му? Нуждаете се от качествен местен електротехник, който безопасно и без чакане е фиксиран и решението да се разчита на.wilio ще ви помогне да намерите електротехници в обкръжението, които са готови да се придвижат незабавно към проекта.
Какви умения има електротехник?
Електриците трябва да контролират стандарти за всички инсталации и ремонт. Те знаят безопасно с електрическите компоненти и системи и правят точна работа. Те могат да диагностицират проблеми и да намерят решения. Ето защо те работят в опасна среда, която ги излага на токов удар и изгарянията трябва постоянно да гарантират безопасността.
Какви видове работа правят електротехник?
Електриците обикновено са отговорни за редица произведения, от инсталирането на нови електрически инсталации чрез ремонт на по-стари системи и извършване на нормална поддръжка. Те могат да бъдат отговорни за калибриране и тестване на електрически системи, подобряване на съществуващата електрическа инсталация, проблеми с решаването с електрическо оборудване и подготовка на проектната документация. Електриците инсталират системи за сигурност, пожар и други тежки и нискокачествени системи в търговски сгради като офиси или магазини. В домакинствата те обикновено инсталират кабели, изходи, превключватели или разширяване на съществуващата мрежа и капацитета му.
Как да намеря добър електротехник?
Бърз и лесен начин да се намери удобен и желаещ електротехник е да се създаде търсенето на Уилио. Ще получите оферти от опитни електротехници от околностите. След това просто сравнете менютата, вижте рейтинга на клиентите си и изберете експерт, който ви подхожда.
Мога ли да направя работа самостоятелно?
Въпреки че никой не може да ви попречи да правите това, което искате, в собствената си къща, изпълняването на електрическа работа е опасно и може да доведе до скъпи ремонти и други проблеми. Станете електротехник изисква обучение. Не приемайте електричество до леки. Защото дори по-малка работа може да бъде риск за сигурността. Освен това, без валидно наблюдение, че електротехникът ще ви издаде след намеса в електрическата инсталация, застрахователната компания не може да признае застрахователното събитие и да изплати премиите.
Как да възстановите електрическите прекъсвачи?
Изключете напълно прекъсвача и след това включете напълно. Някои прекъсвачи ще изглеждат като не са изключени, но могат да бъдат в неутрална фаза, която все още не им позволява да работят така, сякаш са напълно включени. Начинът да се намери е да се изключи и да включите всички прекъсвачи отново.
Колко струва електротехник?
Електрическите инсталационни работи са най-вече оценени за конкретен проект. Работата на часовника е с изключение на електротехниците. Цената зависи от сложността на задачата и необходимото време, но не може да включва закупуване на материали, независимо дали са необходими специални инструменти, или оборудване и от това дали електротехникът е наблизо или трябва да дойде от по-голямо разстояние.
Кога трябва да се направи преразглеждането?
1. Ако купувате имота, който е бил използван и има повече от 25 години 2. Ако повече от 5 години са преминали от последната ревизия 3. Ако сте загрижени за това как е инсталирано всяко устройство Съобщението за преразглеждане е важен документ в случай на застрахователно събитие. При невалидна преразглеждане застрахователната компания може да съкрати или отхвърля спазването на застраховката. По този начин не е задължен да ви напомня за задължението да имате валидна ревизия в случай, че сте осигурили недвижими имоти. Ревизията е валидна за пет години.
Колко струва ревизията на електрическата инсталация?
Крайната цена за преразглеждане и писане на съобщението за преглед с 2-стаен апартамент може да варира между 50-12 € в зависимост от сложността на електрическата инсталация и други фактори. Например, броя на веригите, броя на веригите / предпазителите / токовите предпазители, независимо дали е краят на уредите върху светлината, независимо дали измерването на количеството се извършва в началото (дистрибутор) в края на линията (осветител, чекмедже) в началото (табло) и в края на линията (осветител, чекмедже) в началото (табло) и края на оловото (осветител, чекмедже) в началото (табло) и края на Водещ (осветител, чекмедже) в началото (табло) и края на линията (осветител, чекмедже) също извършват броя на електрическата инсталация, която преразглежда броя на веригите. И така нататък.
Кога е времето да се обадите на електротехник?
Когато нулирате прекъсвачите или сменете предпазителите твърде често. Когато включите климатика и светлините в стаята излизат. Когато мигат или отиват на светлините. Когато се чувствате изгорени от миризма на електричество. Ако имате шест електронни устройства, участващи в едно гнездо. Ако имате чекмеджета, претоварени от разширенията.
Какви услуги предоставят електротехниците?Услуги
Консултация по плановете на проекта, където трябва да бъдат монтирани кабели и чекмеджета Монтаж на тавани, стени и подове Монтаж на кутии за предпазители, наземни терминали и прекъсвачи Монтаж на електрически стени за стени за осветителни тела и контакти Свързване на първоначално окабеляване до чекмеджета, превключватели, осветителни тела, захранване, компютърни мрежи и оборудване Инсталиране на аларми и системи за сигурност Изпитване на бъгове за електрически съоръжения Премахване на разстройства, които се появяват при тестване Монтаж на телекомуникационни мрежи Свързване на енергийните устройства
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Електриците обикновено са отговорни за редица произведения от инсталирането на нови окабеляване чрез ремонт на по-стари системи и извършване на обикновена поддръжка. Напишете в заданието възможно най-много описание на това, което трябва да изпълните и до каква степен да разберете каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
електротехник
Петър Б.
profile image
електротехник
Петър Е.
profile image
електротехник
Станко О.
profile image
електротехник
Десислав Л.
profile image
електротехник
Борислав Дж.
profile image
електротехник
Десислав С.
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Избор на правилния електротехник Дали има извънредни ситуации за обмен на опасни електрически инсталации или проект за модернизация на домакинство, което изисква ново осветление и монтаж на уреда, работи с електрическа инсталация в централата на къщата сред най-важните. Грешки Електрически инсталации са изключително опасни за вас и други хора във вашето домакинство и е от съществено значение да намерите подходящия електротехник за тази работа. Говорихме с някои от опитни електротехници, препоръчали на Уилио да намерим ключови неща, които трябва да знаете, за да решите правилно. Първо направете проучване, намерете тяхната квалификация и се уверете, че ви подхожда. Планирайте следните стъпки и се съсредоточете върху какво да търсите, когато получите оферти за работа. Гарантират същите бюджети от множество електротехници. Изискват и проверявайте всякакви сертификати, ако е необходимо. Продължете да четете и намерите допълнителна информация за това как да намерите правилния търговец за вашата работа. Първо направете проучване Не е възможно да се превърне в експерт по вътрешни електрически системи само с интернет изследвания. Въпреки това може да се окаже представа каква работа изисква и ще имате и по-добри предположения, за да обясните работата на индивидуалния електротехник. Например, ако трябва да смените чекмеджетата и светлините, намерете различни модели и цени. Дори възможността да се опишат точно каквито и да било проблеми, като се сравняват с подобни проблеми, които други хора могат да помогнат за правилно обяснение на електротехник. Питър Х. С повече от 15 години опит, той каза: "Един от най-добрите съвети, които мога да дам, е да направя малко проучване. Не можете да станете експерт, но ако получите малко знания, ще знаете какво искате и какво трябва да бъдете внимателни. Така можете да проверите дали работата се извършва на ниво и знаете, че получавате най-добрата стойност за парите си. Изискват квалификация В някои случаи може да има трафик в трудов стаж, но без формално образование или квалификация. Въпреки това, за електротехници трябва да вземете предвид някои индустриални стандарти. Всички електрически дейности трябва да се извършват в съответствие с приложимите стандарти и в някои случаи, особено за по-голяма работа, включително нови схеми, трябва да бъдат: - приготвени от строителното поле на местния офис. -Наключени от регистрирани търговци, които са квалифицирани. Това гарантира, че всички електрически инсталационни работи са безопасни и няма да бъде риск за вас или други хора във вашия дом. Ако работата не отговаря на стандартите, вашата сграда може да настоява работата да бъде коригирана. По-късно можете да имате проблеми с продажбата на къщата си, ако нямате подходящ сертификат за преразглеждане на електрическата мрежа, която ще покаже, че работата е направена правилно и по-специално професионално. Въпреки че има изключения, които не трябва да бъдат проверявани, като незначителни модификации в трапезарията и спалните и телефонните кабели, винаги си струва да ги проверяват. Електрикът, който е квалифициран и регистриран като допустим за тези изпълнения, е позволено да идентифицира тяхната работа, да ви емитира след завършване на сертификат за съответствие и от ваше име да действа със сградата. Дистрибуторите на електроенергията също имат база данни от препоръчани електротехници. На страницата е възможно да се провери дали търговецът е регистриран и дали вашата дистрибуторска компания се препоръчва за работа във вашата мрежа. Ján M. заяви, че проверката на тази квалификация е от съществено значение: "Най-важното е да се види дали те имат знания и квалификации, за да направят тази работа. Така че за мен е нещо, което доказва, че работя в съответствие с разпоредбите. На тази квалификация зависи повече от нещо друго. Всеки сериозен електротехник не трябва да има проблем, който проверява необходимите сертификати и разрешение. Ján подчерта важността на винаги да работи със специалист, а не с някой, който твърди, че всичко: "Има много единствени сделки, които се опитват различни неща, те искат да бъдат господар на всички съюзи. И накрая, става дума за терен опит. Смятам, че съм експерт, която правя. Хората ме питат да правя други творби, докато не съм на строеж, но казвам, че не мога, но мога да ви препоръчам някого. " Уверете се, че се чувствате добре в тяхното присъствие. Освен това, уверете се, че занаятчиите са правилно запознати с работата, която въвеждате, и оценете колко добре чувствате потенциалните занаятчии. Можете да направите това при първия контакт: те са любезни, когато телефонните обаждания се обаждат в определеното време, поставя много въпроси относно проекта? Някои електрически произведения могат да бъдат скъпи и отнема много време и е необходимо да се поддържа добра комуникация по време на работа. Не е нужно да се превръщате в най-добрите приятели с тях, но трябва да имате професионална връзка - трябва да се чувствате добре, когато откриете открито за каквито и да било притеснения, които могат да възникнат и за отстраняване на неизправности. Джон каза: "Като нещо в живота, първото впечатление се брои. Поглежда ли професионално електротехник? Ли е чист и модифициран? Има ли подредено превозно средство? Е сериозен? Ако всичко изглежда добре, то показва, че електротехникът се гордее със себе си и за работата им. Отчасти е свързано с това как да отида с мъж - вие сте добре с него, можете да му се доверите. Трябва да се чувствате комфортно със специфични хора. " Получете подобни оферти и се уверете, че всичко е включено в тях. За по-големи задачи - нещо друго освен прост контрол, ремонт или обмен - препоръчително е да се срещат и да получават сделки от най-малко три електротехника. Подробностите и степента на тяхната оферта могат да ви разкажат много за тяхната процедура. Важно е да се гарантира, че всички оферти са подобни - включват материали, работа и ДДС. Единственият начин да се оцени точно офертите за сравнение. Изготвянето на най-малко три оферти може да помогне за изключване на тези, които изглеждат неоснователно ниски - това може да бъде знак на електротехник, който иска да получи работа, но реална (получена) сума ще бъде създадена чрез добавяне на допълнителни разходи по време на строителство или използване на по-евтини материали. Джон каза: "Когато става въпрос за оферти, трябва да имате много ясно в това, което получавате за парите си. Правя всичко по детайли след точки, така че е лесно да се добави или отнеме. Всичко трябва да бъде разбираемо и справедливо - дори в случай на използвани тагове и гаранции. " Ján също предупреждава преди твърде бързо, като приема оферта или преди някой да го предлага твърде бързо. "Трябва да отхвърлите офертата" на гърба на пакета за цигари ". Винаги отивам в сгради, оглеждам се и поставям много въпроси. Тогава ще си тръгна, мисля, че ще гледам материалите, от които се нуждая и ще изпратя предложението на клиента. Може да ме попита или да извърши всички изменения. Тогава ще го проверя, ще получа обратна връзка и ще видя как мога да помогна. " Ján и Peter предупреждават срещу евтини оферти. Джон каза: "Цената трябва да е реалистична. Клиентите трябва да знаят, че търговците трябва да получат живот и трябва да работят в определен стандарт, който може да струва много пари. Получаваш това, за което плащаш. Това е като с автомобили, има горна линия, център и дъно. Съветвам се на хората да отидат до средата. Чух за хора, които си купиха евтини електрически компоненти на иБей, но ако нещо се обърка, не можете да го изпратите обратно. Ако имате гаранция, ще ви помогне. Що се отнася до плащанията, уверете се, че имате ясно чийто електротехник, който избирате, както и как ще работи с Pay - повечето електротехници няма да очакват предварително плащане. Уверете се, че те предоставят всяко сертифициране, ако е необходимо. Както при контрола на техните квалификации, преди да можете да работите по време на работа, уверете се, че всички съответни сертификати са завършени след приключване на проекта, той може да изисква доклад за преглед, докато по-малки задачи ще бъде покрит с малък сертификат за инсталиране, някои малки работата може да бъде освободена. Съхранението на сертификати е важно, защото те са в основата на бъдещите тестове и инспекциите и тяхното придобиване може да спомогне за спазването на разходите в бъдеще. Питър каза: "Трябва да се уверите, че всички клиенти получават сертификат за всяка работа. Сертификатите показват, че работата е направена правилно и ще бъде безопасна. Това, което все още е важно, той също го оставя с писта за хартия - можете да видите кой и как работата свърши и по-късно можете да го установите. " Отстраняване на неизправности и последващ план В края на работата се уверете, че електротехникът е готов да ви превърне около завършената работа и да ви покаже какво е направено всичко и как трябва да работи. Имате възможност да привлечете вниманието към каквито и да било проблеми и да ги разрешите възможно най-скоро. Можете също така да разберете дали електротехникът е готов да предложи гаранция за работата си, дори ако си струва да се припомни, че много гаранции не са нищо повече от "джентълменско споразумение". Джон каза: "Моята процедура е, че имам работен лист, ще покажа на клиента на работа, ще му кажа и ще виждам как работи. След това получава сертификат. От тази дата ще предложим шестгодишна гаранция за всички наши творби и работа. "