Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

дърводелец
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 623 регистрирани професионалисти
93 605 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
дърводелец

Имате нужда от дърводелска услуга? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в производството на дървени конструкции по поръчка, градински къщи, детски площадки. Цената на дървообработката за строителство обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: обработка на дърво, транспортни разходи, нетипични строителни форми, предоставени от един от нашите 22 491 дърводелци в дадена категория

Вижте също:Цени
Какви дърводелски могат да поръчам?
Каква работа прави дърводелец?
Карпендър изгражда, коригира или структурата на лодката и строителните компоненти, изработени от дърво, ПДЧ, лека стомана и алуминий или бетон. Използване на ръчни и електрически инструменти, шлифовъчни машини, издълбани, мони и произвежда шнурове, основи, преводи, стълбове и тавани. Монтира различни дърводелски продукти като покривни конструкции, маси, врати, различни сложни дървени конструкции и др. Той поддържа и контролира техническото състояние на продуктите и структурите на дърводелството. Лечения и запазва дървесни продукти. Изграждане на кораби, коригира и поддържа кораби. Tragman традиционно извършва предимно строителни работи: - произвежда свързващи структури на сгради (трупи, катерач и др.), Кофраж (например за бетон), покриви (греди, затвори, затворници и др.) И други брутни строителни работи, които не изискват напълно фини стави или високоспецифичен интериор завършване и външен вид. - монтира подове и таванни греди, така че хоризонталните греди, свързани към поддържащата структура под пода или тавана, които дават на пода или тавана и им позволяват да бъдат инсталирани. - произвежда допълнителни конструкции като беседка, перголи, приюти, парапети, градински къщи и др.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Дърводелците работят с дърво по различни начини. От дървени кутии, към които ще се излеят конкретните основи на къщата до производството на стилни мебели от масива. Пишете, за да въведете най-точно описание на задачата за дърводелеца да донесе всички необходими инструменти и материали. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Какво прави дърводелецът?Какво прави дърводелецът?
Кретей. Анулиране Изпомпвани конструкции. Малки дървени сгради Гараж и други приюти Порти, врата, огради Стълбище. Vikiere. Arkieri. Маркира Дълг. Къщи и градински къщи Zábradlia. Лъчи
Често задавани въпроси
Защо да потърсите дърводелеца в Wilio?
Много елементи, които са съществена част от нашето ежедневие са създадени под ръцете, от кофража за бетонна база на къщата, до покрива, под който спим. Карпендър за вас ще произведе това, от което се нуждаете, дали има беседка в градината или стълбите в семейна къща. Работата на удобна карета ще доведе до вашите домашни автентични елементи, които създават атмосфера и привличат внимание. Можете да намерите квалифициран дърводелец бързо и лесно с Wilio. Просто напишете какво ви е необходимо за търсенето и ще ви свържем с ардорите от околностите, които имат всички необходими умения. След това просто вижте техните профили и прочетете отзивите на клиентите, за да изберете правото!
Какви умения има целта?
Дърводелникът трябва да бъде технически квалифициран, пациент и изключително прецизен за производство на дървени конструкции според точни спецификации. Дърводелците използват въображението заедно с практическото мислене и ръчни умения за производството на покривни конструкции, вратички, стълбища, парапети, кабели, саксии, тавани и други комплексни конструкции.
Как мога да намеря добър дърводелец?
На Уилио просто намериш удобен и готов дърводелец от заобикалящата ви среда. Просто въведете търсенето, отговорете на няколко въпроса за това какво трябва да бъде направено и да чака оферти от опитни дърводелци.
Мога ли да ме достави?
В повечето случаи дърводелецът ще използва свой материал. В изключителни случаи дърводелецът може да използва материал от вас, например, да произвежда маса от масив от определено парче дърво. В този случай дърводелецът ще се нуждае от материал, за да види, за да се увери, че е подходящ за дадена работа.
Колко е дърводелец?
Цената на работата ще зависи от размера и сложността на проекта. Ако дърводелецът ви направи повече строителство, ще изисква повече материали и следователно време и работа. Той също зависи от видовете работа, които ще бъдат извършени. Цената може да повлияе и дали даден дърводелец е наблизо или трябва да дойде от по-голямо разстояние.
Колко време отнемат дърводелците?
Това зависи от вида на дърводелските продукти, които трябва да се направят, от необходимото количество материал. По-малката работа може да се направи и след няколко часа, докато по-големи проекти като строителството на Буш могат да отнемат няколко седмици.
Може ли дърводелството да направи някаква работа в даден момент?
Някои дърводелци се специализират само за някои големи произведения като строителството на Кровов, докато други ще направят няколко по-малки ремонти в едно посещение. Въпреки това трябва да се има предвид, че много дърводелци изискват повече от един ден.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
дърводелец
Ясен Б.
profile image
дърводелец
Камен А.
profile image
дърводелец
Васил Л.
profile image
дърводелец
Христо Н.
profile image
дърводелец
Дамян У.
profile image
дърводелец
Андрей З.