Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

детегледачка
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 628 регистрирани професионалисти
93 657 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
детегледачка

Имате ли нужда от услуги за гледане на деца? Wilio ще ви помогне да намерите качествени професионалисти за дългосрочни грижи за деца, кратки и спорадични грижи. Разходите за гледане на деца и грижи за деца обикновено зависят от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: придружаване на деца до училище и обиколки, транспортни разходи, осигурени от един от нашите 3 985 настойници в категорията.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да намерите местен детегледачка през Уилио?
Искате ли да намерите детегледачка близо до вас, за да помогнете с развитието на функциите на децата ви? Много семейства разберете, че помагането на Nanny или Au Pair е чудесна алтернатива на традиционните услуги за грижи за децата. NANNY не само предоставя индивидуални грижи на децата си у дома, но ако имате повече от едно дете, тя може да струва по-ефективно. Когато намерите бавачка в заобикалящата ви среда, която перфектно подхожда на нуждите на семейството ви, ще се насладите на по-гъвкав начин на живот, независимо дали имате нужда от детегледачка един ден или пет дни в седмицата. Най-простите намерения в околностите си в Уилио. Благодарение на нашата прозрачна система за оценка и контрол, можете лесно да сравните най-добрите местни валежи, за да сте сигурни, че можете да намерите надежден, надежден и професионален грижи за децата си.
Как мога да намеря добър детегледачка?
Приятели и семейни препоръки са обичайни начини за намиране на добър детегледачка. За съжаление вашите опции могат да ограничат личните ви контакти. Wilio предлага решение с високопоставени контакти във вашия квартал. Чрез нашата прозрачна система за оценка и прегледи можете да решите кой най-добре ще съответства на нуждите на вашето семейство.
Каква квалификация трябва да бъдеш бавачка?
Разсадниците трябва да са навършили 18 години и трябва да имат подходяща квалификация. Тези изисквания включват сертификати за първа помощ и CPR или проверка с деца. И какво повече, фестилата се нуждаят от сертификат III, диплома или квалификации за преподаване. В противен случай, потомците трябва да работят за получаване на съответните квалификации.
Кървейс срещу Ежедневна грижа: По-евтино ли е да имаш детегледачка?
Разликата в разликата и ежедневната грижа е както в подхода и включени. Детегледачът е много по-скъп от дневната грижа за децата. Ако ви е трудно да платите за цените за ежедневните грижи за децата, използвайки детегледачки ще бъдат още по-трудни. Въпреки това, грижата може да осигури индивидуални и по-всеобхватни грижи за децата. Изпратете заявката си за намиране на подходящ детегледачка в Wilio. Може да намерите добър грижи, който може да работи с вашия бюджет.
Каква е разликата между задната и au двойка?
Фостър и Au двойка варират в работата на касетата и в опита. Au pair са млади хора (18 - 30 години), които напускат в чужбина, живеят със семейството, за което те работят, за да научат култура в замяна на грижи за деца. Какво повече и двойка работи максималния брой часове седмично. Те също получават ръчно от семейството домакин. За разлика от това, растежът получава заплата като заетостта на другите. Работното им време е гъвкаво според изискванията на семейството и регулира трудовото законодателство.
Ли телата на домакинството?
Петометри правят домакинска работа, свързана с грижа за децата. Тези основни домакински работи включват почистване и организиране на детски стаи и детски площадки. Услугите, които не са гъвкави с вашите семейни нужди. Ако имате нужда от допълнителна помощ за домакинството, можете да поставите този детайл в списъка си с Wilio.
Трябва ли да дам диета за вашия детегледачка?
Предоставянето на храна за грижа не е задължително. Но не забравяйте да примирите очакванията си с бавачка преди да дойде на работа. Някои семейства предлагат кетъринг за детегледатите си, докато други детегледачки осигуряват Catering Self. Предоставянето на кетъринг зависи от вас и от Вашата бавачка.
Услуги
Какво включва професионална медицинска сестра?
Петометри са посветени на много задачи, свързани с вашите деца. Какво повече, потомството може да ви помогне с лека домашна работа. Професионална медицински сестри може да не ви струва цялата собственост. Нашата платформа ви позволява да проверявате тарифите и рецензиите, за да намерите някой, на когото можете да се доверите. Ето няколко задачи, с които потомството може да ви помогне:
Детски грижи
Вашата основна задача на детегледачка е да се грижи за вашите деца, като се гарантира тяхната сигурност и грижа за техните основни нужди. Задачите за грижи за децата включват хранене, къпане, щамповане и съхраняване на дете в леглото. В подготовка За всички ситуации много изтребители на обучение за първа помощ и CPR преминава. Опитен детегледачка също ще знае дали има родител или набиране 112 в случай на извънредна ситуация.
транспорт
Надеждната детегледачка може да вземе децата ви в училище и да ги вземе по-късно през деня. Какво повече, вашият детегледачка може да отиде с дете в извънкласната дейност. Тези дейности включват часовници за плуване, музика и игри. Огънете през Wilio Babysitter във вашия квартал и открийте някой, който знае във вашата общност.
Приготвяне на храна
Нямате време за готвене или пазаруване? Без страх. Магизища на детегледачка За вашето дете да приготвите здравословни ястия, закуски и пакети за обяд. Ако имате нужда от детегледачка, за да помогнете с храни и други задачи, моля, посочете тази нужда в списъка си с Wilio. Също така посочват предпочитанията за хранене на деца, алергии или специални хранителни нужди. Този детайл помага на детегледачката да приготви храна, ако е необходимо.
Развитие
Детегледачът може да помогне за развитието на уменията за обучение и ежедневни деца. Можете да кандидатствате за бавачка, която е проучила развитието на децата. Някои детегледачки се научиха да работят с определена възрастова група. Например, други бебета могат да предложат основни уроци.
Лесна домашна работа
Фостър също може да помогне с леката вътрешна работа. Тези произведения включват изискани играчки, сгъваеми дрехи и почистване на къщата. Какво повече, детегледачка може да дезинфекцира играчките, почистване на възпроизвежданията, стерилизира бутилките и да изпълнява много други дейности. Обичайните задачи на детегледачки са свързани с грижа за децата и почистване на бъркотията, която ще расте.