Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

данъчни консултации
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 498 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
данъчни консултации

Имате ли нужда от данъчна консултантска услуга? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в данъчното консултиране на юридически лица, спазването на данъците, консултирането по сделки. Цената на данъчните препоръки обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: пътни разходи, калкулиране на цената, допълнителни индивидуални съвети, предоставени от един от нашите 1 551 данъчни консултанти в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо си запазвате счетоводител / сметка през Wilio?
Няма сигурност, само смърт и данъци, и за щастие, ще трябва само да се грижите за един от тези двама имитати. Защо изобщо не се занимавате с данъци? Счетоводството е една от малкото услуги, които всъщност могат да спестят пари. Прекарвате ли пари, за да печелите пари. Един добър счетоводител може да подчертае грешки и неефективност, които могат да ви струват пари и да предлагат начини да спестите още повече пари. Не само, вие също ще спестите несъразмерно много време, за да подготвите месечните декларации за ДДС или подготовка на данъчно освобождаване в края на счетоводния период, ще искате да минимизирате данъчния си дълг. Всичко, което трябва да направите, е да намерите качествен счетоводител. За щастие, те могат да бъдат само няколко коляни! Благодарение на Wilio, те вече са експертни сметки на пръстите ви и откриват, че никога не е било по-лесно. Просто опишете данъчните услуги, които имате и изчакайте, докато менютата стартира. Получавате безплатен и не-задължителен цитат и открийте своя перфектен счетоводител близо до вас днес.
Какво прави счетоводител?
Вашият счетоводител е необходимо от известно време, когато го правите, CI вече като търговец (физическо лице) или като компания. Всеки единствен търговец (физическо лице) и всяка компания трябва да има надежден счетоводител, който според законовите изисквания води до счетоводство и да подготви данъчна декларация всяка година. Вашият счетоводител може да се специализира в една област или вид на счетоводство (например просто отчитане на еднолични търговци или счетоводство с двойно влизане за фирми), но може да предложи редица счетоводни услуги, като например обработка на подоходен данък, данък добавена стойност, обработка на стойността , Данъчни консултации, одит, финансов анализ, финансово планиране, бюджетиране и докладване.
Кога трябва да търся счетоводител?
Ако сте малък бизнес или доставчик, наемането на счетоводството е смисъл, защото ви освобождава да обслужвате повече клиенти или да получите повече време, можете да похарчите със семейството си. Счетоводителят на Histie означава, че най-накрая можете да преминете кутията с сметки или стотици имейли с някой, който ще знае какво да прави с него. Като правило, най-добре е да се свържете с данъчния счетоводител с началото на счетоводната година, а не само за да сте сигурни, че ще разберете и да можете да комуникирате ефективно, но и да получавате съвет относно данъчните задължения и данъчното планиране, с други думи Можете да закупите и да отпишете през счетоводната година. Чрез намиране на счетоводител в края на счетоводния период се подготвяте за тези съвети / ползи. В допълнение, всички данъчни връзки всъщност са заети преди крайния срок на данъчните декларации, така че не го оставяйте в последната минута.
Как мога да намеря добър счетоводител или данъчен съветник?
Най-добрият начин да намерите добър счетоводител във вашия район е да намерите кандидати, чиито услуги отговарят на вашите нужди. След това има важни ревюта - уверете се, че предоставят качествени услуги и ги предоставят навреме. Счетоводната и данъчната програма се управлява от строги правни условия и тяхното забавяне може да стане значителни глоби.
Трябва ли да намеря счетоводител близо до мен?
Wilio съдържа списък от сметки от различни ъгли на Словакия. Въпреки че има счетоводител, той може да бъде удобен и удобен, в днешния електронен период, знаете с счетоводителя твърде отдалечен. Това е само за предпочитанията ви.
Какви документи от мен ще се нуждаят от счетоводител / счетоводител?
За изпълнение на текущото отчитане на физическо лице или компания, счетоводителят редовно ще се нуждае от всички фактури, от страна на доходите, както и разходите. Те включват документите за закупуване на гориво, работни услуги, корпоративен телефон, компютър, доказателство за лизинговите офиси и други подобни. В края на деня е в интерес да предоставите на вашия счетоводител всички документи за вашите разходи. Ще платите за малък данък. Вашият счетоводител или счетоводна карта ще се нуждаят и от банковите ви изявления (за компанията от вашата корпоративна сметка). Ако вашият счетоводител или счетоводна карта ще изпратите доказателства по електронен път, ще трябва да ви държи.
Колко струва счетоводната линия?
Лесно счетоводство и данъчна декларация за еднолични търговци (физическо лице) ще излязат 50- 100 евро за счетоводната година. С по-малките компании за едно наемане, управлението на счетоводната програма варира от 30-70 евро на месец, в зависимост от това дали компанията също плаща ДДС. За фирми, които също са работодатели, разходите за счетоводство се увеличават над 100 EUR на месец. Цената на счетоводството в края на деня зависят от дейността на вашия бизнес - колко търговски и продажби правите месечни и колко служители имате.
Каква работа прави счетоводителят за вас
Провеждане на отчитане на търговците (естествени хора)
Когато приемате като търговец (физическо лице), счетоводител / счетоводител ще доведе до просто счетоводство и ще ви подготви за данъчна декларация за концерт. Проучете възможността за прилагане на фиксирани разходи, които могат да бъдат финансово благоприятно решение за вас и значително ще опрости счетоводството ви през годината.
Счетоводство за фирми (юридически лица)
Едно от първите неща, които трябва да направите, когато създавате компания, е да включите опитен счетоводител. Тя ще ви посъветва с най-добрите бизнес структури по бизнес тип и очакван размер на дохода на финансовия план. И ви помогнете да се чувствате по-уверени, че ще проверите правилните полета, когато попълвате всички документи. Когато го правите като фирма (юридическо лице), счетоводител / сметка за вас ще доведе до по-взискателно двойно счетоводство. Това изисква използването на счетоводен софтуер и добри познания за счетоводните процедури и закони. И накрая, в края на счетоводната година ще подготвя съгласуваща данъчна декларация за данъка върху дохода за юридическо лице.
Обработка на заплатите
Ако във вашия бизнес, независимо дали да търгувате или като фирма, в същото време наемате хора, t.z. Вие сте работодател, можете също да хвърлите обработка на заплатите, комуникация с публични институции, да изпращате месечни изявления и да предоставяте професионални съвети в район на персонала.
ДДС счетоводство
За по-голям обем бизнес дейности ще трябва да се регистрирате като плащане на данъчно облагане (ДДС), или задължително въз основа на изпълнението на законовите ограничения или доброволно, което може да бъде финансово полезно за вас. Също така е добре да се посъветва на вашия счетоводител. Ако станете платец на ДДС, счетоводител ще ви помогне с подготовката на редовната данъчна администрация за ДДС, че законодателството изисква на месечна или тримесечна база.
Бюджетиране и финансово планиране
Вашият счетоводител може да ви помогне да компилирате бюджет или в някои случаи дори да планирате финансите си. Можете да се съгласите да се срещнете там, където говорите за финансите, целите, доходите и разходите - за вас лично или за вашия бизнес. След това можете да ви посъветвате с инструментите си (и дългогодишен опит) препоръчваме най-добрите стъпки напред. Предимството на включването на счетоводител в бюджета е, че той може да разгледа вашите финанси чрез оптика на това, което можете да отпишете, данъци, които дължите и какво можете да се върнете.
Одитни счетоводни изявления и спазване на съответствието (съответствие)
Спазването на съответствието (спазването) е от съществено значение за предприятията да избягват санкции и да сведат до минимум престъпните рискове от бизнеса. Въпреки това, ако не знаете правилата, е лесно да декларирате детайл или да направите грешна стъпка. Вашият счетоводител може да ви помогне да контролирате спазването на всички законови изисквания, свързани с вашия бизнес и да ги изпълните. В случай, че вашият бизнес е предмет на одитните задължения по Закона за счетоводството, трябва да наемете и независим одитор в допълнение към счетоводителя. Това може да бъде само физическо или юридическо лице в списъка на одита, така че е упълномощен да извършва одит. Одитът е независим счетоводен контрол, за да се гарантира, че стопанският субект поддържа счетоводство правилно в съответствие с словашките счетоводни и данъчни разпоредби.