Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

чистене с парочистачка
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 623 регистрирани професионалисти
93 585 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
чистене с парочистачка

Имате ли нужда от услуга за биене? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за автомобили, килими и седалки. Цената за почистване на различни видове килими, седалки и салон на автомобила обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: извличане на вода от отопляеми килими, почистване на кожени седалки и фотьойли, които ще бъдат предоставени от един от нашите 10 101 битачки в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо поръчвате килима чрез Wilio?
Редовната артерия за килими е необходимост от чисти къщи и добре поддържани килими. Въпреки това, не е нужно да получавате машината и да се опитате да направите килим за самопомощ. Вместо това ще намерите експерт за почистване на килими от заобикалянето си и ще се насладите на красиви чисти килими без усилия и стрес. Wilio е най-подходящото място за търсене на терапия с килими. Ние ще ви помогнем да избирате от най-добрите оценени и прегледани професионалисти, които се специализират в килима. Не губете часове в сравнение с офертите. Просто въведете търсенето на терапия с килими и започнете да получавате оферти от професионалисти от заобикалящата ви среда в рамките на няколко минути.
Плащате ли професионална артерна артерия?
Професионалната артерия на килима не само ще ви спести време, но и гарантира качество, свързана с най-доброто оборудване и химикали, така че вашият дом ще бъде чист и безопасен и килимите ви продължават по-дълго.
Колко често трябва да се възползвате от професионалния курорт за килим?
Повечето домове или апартаменти се нуждаят от професионална терапия с килими веднъж годишно.
Кой метод за почистване на килими е най-добър?
Артерният апарат е ефективен и безопасен. Добър професионалист ще ви препоръча най-добрият избор за вашите килими да осигурят голям резултат.
Какво използват професионалисти в килима?
Професионалистите носят собствено оборудване и химикали за почистване на килими. Тези подходящи почистващи препарати и инструменти за различни материали и видове килими ще бъдат на разположение.
Как можем да намерим килим в моя квартал?
Най-доброто място за намиране на терапия с килими близо до вас, за да съответства на бюджета ви, е публикуването на търсенето на Wilio. Ще получавате оферти от местни артерии на килими, които ще можете лесно да сравните и да изберете най-доброто за вашия бюджет.
Каква е средната цена на почистването на килимите?
Разходите за съпротивление на килими ще зависят от местоположението ви, размера на вашия апартамент или къща, броя на килимите и всички други допълнителни услуги, които може да ви трябват - като матрак или комплекти за сядане.
Какво включва изкуство на килимите?
Обикновено професионалният производител на килими се намира в почистване на пара, химическо почистване или шампоан на килим (в зависимост от предпочитаните техники и оборудване). Но повечето професионалисти могат да направят много повече, отколкото просто да почистват килимите си.
Услуги
Обща артерия на килима.
Преди да пристигне експерт, опитайте се да обърнете толкова повърхност на килима, като преместите малки мебели. Етаж, налагащ за отстраняване на повърхностни примеси, освен ако не са включени вакуум в предоставените услуги. Моля, обърнете внимание, че трябва да се обърне внимание на експерта. Преди поставянето на мебели е идеално, ако можете да изчакате няколко часа, докато килимът изсъхне.
Премахване на петна от килим
Петна понякога "се случват", но не е нужно да живеете с тях завинаги. Просто погледнете в обкръжението си на килим, изпитан от опита за отстраняване на петна от кафе и вино, моливи, от писалка и замърсяване след местните валентинки. Те ще съсредоточат усилията си за премахване на трайни петна, използвайки мощно оборудване и химикали, за да гарантират, че вашият килим ще изглежда и да се усмихва отново свежи. Професионалната артерна на килима ще помогне на килима да изглежда като нов и да продължи от години.
Гаука и тапицерия
Лекувайте дивана или хижа от плат, за да освободите като нови благодарение на професионалното пробиване. Експертът ще използва специални химикали и оборудване за почистване на петна и натрупана мръсотия преди. Може да отнеме до 24 часа, докато седалката е напълно суха.
Маттрица напуска
Намерете услуга, която предлага и матрачна артерия в околностите му. Лекувайте матрака в дълбочина почистване, за да намалите появата на алергени като акари. Експертът на матраците ще провери, вакуума и изважда.