Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

боядисване
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 072 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
боядисване

Имаш ли нужда от боядисване, бояджию? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти за почистване на повърхността от замърсявания, мистрия, проникване, нанасяне на боя. Цената на бояджиите обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: четка, ролки, тиксо, наслагване на хартия, предоставени от един от нашите 30 872 бояджии в категорията.

Вижте също:Цени
Каква работа прави художникът за вас?
Боядисване на външността.
Външните стени на къщата ви трябва да служат редовно, не само да изглеждат добре, но и защото те непрекъснато се стресят и излагат на изискваното време. За да поддържате свежия си вид, има нужда от рисуване на всеки няколко години, както и огради, улуци, первази и врати. Пейнтът обикновено се настройва и ако е необходимо да се опише повърхността, премахва напукани или пилинг цветове или мазилка, а след това повърхностите на родата. Тя винаги ще използва цвета, подходящ за екстериора, за да се гарантира, че тя ще продължи възможно най-дълго.
Боядисване на вътрешните стени.
Боя на интериора ще достави къщата или апартамента Нов свеж вид ще помогне за премахване на пожълтяването и миризмата на цигари, както и пуклин, намазки или пръстови отпечатъци. Професионалният художник избира цветове, които да отговарят на вашия стил и хвърля в стаята. Подготовка започва с начертаване или покриване на мебели и почистващи повърхности. Художникът ще поправи всички пуклини, после тежки седалки. За да се постигне гладка и еднаква повърхност, тя се прилага от 2 до 3 слоя цвят. И накрая, художникът премахва защитните филми и ленти и почиства всичко.
Премахване на покрития
Много художници също имат опит с премахването на боята. Тъй като премахването на покритията обикновено отнема работа, е добре да влезете в този професионалист. По същия начин, тя може да ви помогне за премахване и припокриване на Grafitti. В зависимост от повърхността, различни инструменти за рязане, абразивна хартия или химически препарати ще бъдат използвани за отстраняване на тези нежелани покрития.
Често задавани въпроси
Защо да търсим експерт за рисуване в Уилио?
Една добре боядисана къща, апартамент или офис, има атмосфера, която има много по-голямо влияние върху нас, отколкото осъзнаваме. Разликата между прясно боядисаната стая и такава, която има години на пожълтяване на стени или дори пукнатини или зацапвания, засягайки нашето настроение, вътрешно благополучие, както се чувстваме в пространството. Удобният художник може да превърне такова пространство за един ден. И не си струва много. Независимо дали трябва да рисувате интериора, екстериора или да помогнете с премахването на покритията и друга подготвителна работа, Wilio ще ви намери удобна художник, която може да се справи с нея.
Защо трябва да наема професионален художник, когато мога да се рисувам?
Ако нямате необходимия опит, ще ви отнеме по-дълго и с покупката на всичко необходимото оборудване може да дойде по-скъпо. Резултатът от вашата картина може да не е еднакво задоволителен, качество и чист, както когато бихте се обърнали към професионалисти. Професионалните художници имат всички инструменти, материали, умения и опит, необходими за бързото пространство бързо и професионално.
Какви умения има художникът?
Професионални художници, прилагащи цветове на различни повърхности, като вътрешни стени, външни стени, огради, но и мебели и различни аксесоари. Сред другите произведения, които художниците им осигуряват залепващи тапети по стените. Повечето художници боядисат повърхности с един цвят, но някои използват специални техники за създаване на модели, стенописи или графити по стените според специфичните изисквания на клиента.
Колко често трябва да рисувате?
Външността е подходяща за покриване на всеки 5-10 години. Времето, околната среда или ниско качество на използваните материали могат да ви накарат да рисувате по-често. Стените и таваните в интериорите са по-често, най-вече на всеки 4 - 6 години, особено в сгради с висок трафик или в помещения, където пуши.
Имам художник, който да доставя цветове и оборудване, или ще ми донесе себе си?
Повечето професионални художници използват собствените си инструменти, но цветът и консумативите трябва да бъдат платени или доставени след консултантски художник. Професионалните художници знаят най-висококачествените цветове и материали за всеки вид повърхност, така че препоръчваме да се консултирате с вашия художник, преди да закупите цвят. Въпреки това, ако вече сте закупили цветове и консумативи, уведомете своя художник, преди да изпрати изчисление на цената.
Колко струва да се рисува?
Цената на работата ще зависи от това колко квадратни метра трябва да бъдат боядисани дали има стена или таван, независимо дали, например, може да бъде боядисан с различни цветове, независимо дали е необходимо да се премахнат старите тапети или картини и дали извършването на работа са необходима. Цената също ще повлияе на състоянието на повърхността, броя на необходимите слоеве и дали художникът е наблизо или трябва да дойде за по-голямо разстояние. Цената за работата на художника не включва цветове и консумативи. Когато сравнявате офертите, препоръчваме изчисленията да съдържат същите видове и количеството материали.
Колко време се случва стаята?
По-малка живопис от една стая може да отнеме няколко часа, докато боядисаната в цялата къща може да отнеме седмица или повече. Средната стая с площ от 12 м2 от професионален художник може да отнеме около 4 часа, включително подготовка и няколко покрития.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Рисуването обикновено включва целия процес от премахване на оригинални покрития и тапети, подготвителна работа за боядисване и окончателно почистване. Напишете в заданието възможно най-много описание на това, което трябва да изпълните и до каква степен да разберете каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
боядисване
Христо Е.
profile image
боядисване
Гавраил Х.
profile image
боядисване
Петър П.
profile image
боядисване
Николай Н.
profile image
боядисване
Радимир М.
profile image
боядисване
Тимотей Н.