Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

архитектура
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 075 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
архитектура

Имате нужда от услуга в областта на архитектурата, архитект? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в интериорния дизайн и интериорния дизайн, градоустройството и планирането на земеползването. Цената на дизайнерите обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: измерване на оформлението на обекта, транспортни разходи, предоставени от един от нашите 16 805 архитекти в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо архитект от Wilio?
Ако планирате значителна корекция на имота си, тя плаща за наемане на професионалисти. От малки ремонти до допълнителни и изцяло нови дизайни на дома, най-добри резултати ще ви помогнат да постигнете образователен архитект или дизайнер. Ето защо, тези проекти ще бъдат използвани в продължение на много години, със сигурност е важно за вас да проектирате. Благодарение на Wilio можете да намерите жилищни архитекти и други професионалисти, за да разгледате техните портфейли, рейтинг и броя на завършените поръчки. Това ще ви помогне да наемете архитекти във вашия квартал, чийто стил ви харесва и чиито клиенти са доволни от работата си.
Трябва ли да наема архитект?
Ако ще направите строителни работи, важно е плановете да изготвят обучен професионалист. Благодарение на това знаете какво получавате и да сте сигурни, че сградата ще бъде структурно стабилна и ще отговаря на всички закони, дадени от процедурата.
Каква квалификация трябва да бъде архитектът?
Словашкият архитект трябва да е завършил висше образование с архитектурата на инженера за титла - ING.ARCH. Особено ако иска да се направи под имената и отговорността си, като например възможността да оцени статистиката на сградата. Обикновено разрешенията се наричат ​​"кръгла печат".
Каква е разликата между архитектите и дизайнерите?
Архитектът обикновено предлага къщи по ред, в определено пространство и се опитват да се поберат цвета на страната. Просто да не действа като юмрук по око. Въпреки това, ако изберете магазин за каталог, можете да го регулирате с дизайнер. Той също така подчертава възможностите на електрозахранването и други важни компоненти на проекта. Дизайнерът често често на поръчката си сътрудничи с архитекта и по-късно строители.
Колко време продължава, докато архитектът създаде предложение?
Няма прост отговор на този въпрос. Предложението на пристанището обикновено е много по-бързо от дизайна на цялата нова къща, но също така и да се вземе предвид натовареността на архитекта, всички необходими ревизии и самия строителен процес.
Колко струва архитектът?
На Wilio цената за услугите на архитекта може да варира от 20 € / m² на необходимата домашна десктоп къща. Въпреки това, тя винаги зависи от обхвата и трудността на работата.
Имам нужда от акредитиран архитект или дизайнер?
Ако се поколебаете, достигнете до двамата. Те със сигурност ще ви кажат не само, че имате нужда, но също така ще ви подготви и с офертата си. Преди да приемем оферта и подписване на договор, не забравяйте да потвърдите, че избраният доставчик има необходимите квалификации и разрешения.
Какво правят архитектите?
Ако планирате да изградите нова къща, реконструирайте имота, добавете яхтено пристанище или да дадете на градината си нов живот, трябва да говорите с архитекта или дизайнера, преди да можете да наемете строител или градинар. В допълнение към създаването на план за вашия проект, архитектите също могат да се погрижат за генералния съвет и други документи, които ще са необходими. Преди да възстановите сътрудничеството, проверете дали е част от услугата, за която плащате. Един опитен архитект може да ви помогне да улесните целия проект и не само разрешителното за изграждане, но и управлението на проектите на цялата сграда и намиране на строители и други професионалисти, които да завършат работата.
Какво правят архитектите?
Архитекти
Архитектите не само създават планове за къщи, уикенд вила или гараж, но и помагат с всички съответни разрешения. Можете да откриете, че някои архитекти имат специализирана област или стил, докато други архитекти предлагат повече общи услуги. Проверка на техните профили ще ви дадат представа за работата, която са направили по подобни проекти. Дизайнери. В зависимост от вашия проект, можете да откриете, че дизайнерът е по-подходящ за вас. Дизайнерите създават технически рисунки, с които можете да преминат от строителя, с който ще работите.
Дизайнери.
В зависимост от вашия проект, можете да откриете, че дизайнерът е по-подходящ за вас. Дизайнерите създават технически рисунки, с които можете да преминат от строителя, с който ще работите.
Градински архитекти.
Ако отивате в общия ред на имота си, не забравяйте градината. Градинският архитект ще ви помогне да извлечете от максималното пространство и това предложение, което не може да подготви други дизайнери или архитекти за вас. В допълнение към прости неща като добавяне на цветни лехи и съживяване на вашата морава, градинският архитект може да увеличи стойността на вашия имот с помощта на палубата на терасата, да поддържа стени или плувен басейн и всички според вашите предпочитания за включванията и бюджета.